../images/Emo121.gifממ
שיר השבוע של MCR?
אולי נהנהנה שהיה בMTV כשהיינו בחדר כושר בבסיס חחח
שיר השבוע בכללי? Beautiful- B2ST A~ing- Orange Caramel
אמן/אלבום השבוע? כרגיל... סופר ג'וניור ו... נו, אותן להקות כמו כל שבוע, אין לי כוח לפרט.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- סקוט פילגרם. שוב. O_ם [אבל רק חלק, לול ראיתי אצל חברה היום כי היא ועוד חברה רצו אבל הלכנו מוקדם כי הייתי צריכה לחזור הביתה] ספר- קול למתים
תוכנית- גלי וידיאו- כל הדיוידי של סופר שואו 2
(בעיקר הסולו של היצ'ול, ההופעה של ג'י, ההופעה של פאף דה מאג'יק דראגון ובאופן כללי כל ההופעה, נו. ;;
)
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הגיעו הדיסקים שלי מאיביי+קיבלתי היום את הדיסקים שהזמנתי מאמאזון שחברים של ההורים הביאו D: *פירוט* 1. הסופר שואו 2!!!!!!!!!!11 +פוסטר של סופר ג'וניור
2. HOOT של גירלס' ג'נריישן+פוסטר שלהן+פוטוקארד של יונה D: [זה YOONA, למקרה שתהיתן, לא יונה כמו הציפורXD] 3. NU ABO של אפאקס+פוטוקארד שלהן D: 4. BREAK TIME של יו-קיס+פוסטר שלהם+פוטוקארד של דונגהו~ 5. OH! MY GODDESS של טראקס+פוסטר שלהם+פוסטר של סוהיון (מגירלס' ג'נריישן, היא הופיעה בקליפ שלהם) 6. DON'T DON של סופר ג'וניור 7. HIT YOU HEART של 4מינוט 8. JUST BLAQ של MBLAQ~~
אמרו לי מה השיבוץ שלי... אני אהיה בבסיס סגור. [מתחילה את התפקיד רק עוד חודש, בינתיים אני עדיין בקורס. אבל בשבועיים הבאים אהיה בבסיס הזה (בירושליים
) כי אני בסיפוחים~ ואז אחזור לשבועיים האחרונים בקורס] ממש לא רציתי בסיס סגור, ז"א, מהרגע הראשון אמרתי למפקדות שלי שאני רוצה בסיס פתוח. אבל מצד שני, זה התפקיד שרציתי, והנושא שאתעסק בו ממש מעניין. D: אז אני די מאושרת למרות הכל... והמפקדת שלי מדהימה, היא כלכך עזרה לי לצאת מהשוק הראשוני, אני פשוט אוהבת אותה
ציטוטי השבוע? .... לא זוכרת
תכנונים לשבוע הבא? לא למות בבסיס החדש?
תמונת השבוע? הוא פשוט כל כך יפה שאני רוצה למות.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0