Famous Last Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo182.gifFamous Last Weekend../images/Emo182.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדיגושמטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע מקסים ו-MCRי לכולם!

NoAmItA ChAn

New member
I am not the singer that you wanted

but a dancer! שיר השבוע של MCR? סינגגגגג 33333333333> ונהנהנה!
שיר השבוע בכללי? Crawling, What I've Done, No More Sorrow, Numb, In The End - כולם של לינקין פארק. ושל לינקין פארק, במיוחד את The Catalyst, Given Up, When They Come For Me. פתאום התחלתי לשמוע אותם XDDD אמן/אלבום השבוע? לינקין פארק!! בגלל ההופעה! *-* וגם מכ"ר בגלל השירים החדשים וכל החדשות עליהם XP סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "אישה יפה" *-* ספר - "ספר משפחתי" עדיין XD תוכנית - "האוס" #@%<@#!<%!< אבא שלי ואני עשינו מרתון להשלמת פערים של כל הפרקים שיצאו עד עכשיו (עד פרק 6 בעונה 7), ואני מוכרחה לומר שפרק 2 כמעט גרם לי לבכות. הייתי על סף הדמעות. וכשאמרתי (זה היה לקראת סוף הפרק) לאבא שלי: "זה אחד הפרקים הכי טובים ועצובים של האוס אי פעם", הוא הסתובב אליי וראיתי שהעיניים שלו אדומות והוא אמר: "את לא רואה שאני כבר שעה בוכה פה?" פשוט סדרה מושלמת. וראיתי גם "אבודים" XD דבר טוב/רע שקרה השבוע?
שיעור נהיגה טוב!
ההופעה של לינקין פארק !@#<^%@<#%
שרדתי עוד שבוע בעבודה XD
ראיון בצבא. ייבשו אותי שעה וחצי לארבע דקות ראיון ._. אבל העיקר שזה עבר בסדר.
הייתי אצל סבתא שלי D:
המרתון האוס עם אבא שלי!
היום טיילתי עם אבי, עם אחי, עם דודי ועם דודתי בטיילת בת"א-יפו והיה ממש נחמד! ובסוף אכלנו פיצה באבולעפיה ולקינוח אכלתי גלידה באייסברג
ציטוטי השבוע? "Nose on my mouth yes" - נסו להבין מה זה אומר XP תכנונים לשבוע הבא? הרבההה עבודה, יום הולדת לחברה, שיעור גיטרה ונהיגה, אולי חברה ישנה אצלי. תמונת השבוע? X

NANANANANANA../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif

שיר השבוע של MCR? Bulletproof heart & Sing שיר השבוע בכללי? Pain of salvation-Second Love & Rope Ends אמן/אלבום השבוע? Pain of Salvation-Remedy lane
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- Miss March סרט דפוק לאללה
ספר-
תוכנית-יומני ערפד. וידאו- הוידאו של הילדה החמודה מהקליפ של NANANA
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
85 במבחן בפסיכולוגיה (על כל החומר) בלי להתכונן D:
העבודה מעצבנת XP
האלבום החדש של MCR
הסוסה שלי צולעת.>:
טיול עם ידיד :) ציטוטי השבוע? התכוונתי לומר ליאונרדו דה קפריו ויצא - "ליאונרדיו"
תכנונים לשבוע הבא? להפטר מהגשר

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד על ה-85!

החלמה מהירה לסוסה שלך T_T ובהצלחה בגשר @!%<@<%#? כמה זמן יש לך אותו? O:

STEMINEM

New member
רק עוד ושבוע

שיר השבוע של MCR? לא יודע לא מתלהב =\ שיר השבוע בכללי? Ke$ha - Blow Eminem Feat. Dr. Dre - I Need a Doctor אמן/אלבום השבוע? Blink 182 - Take Off Your Pants And Jacket 2001 סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר - המוסד סרט - RED תוכנית - טקסי דרייבר, חיים אחרים, הבורר, חסמבה ועוד כל מיני שטויות דבר טוב/רע שקרה השבוע? עבר מהר יחסית תודה לאל :) אבל די.. נמאס לי ! ציטוטי השבוע? !Get up dad! I'm dying ! I need you - come back for fuck's sake "בתאכלס החורף... זה ספירת העומר של הבנות" תכנונים לשבוע הבא? תרגיל וזה.. תמונת השבוע? ! what the FUCK

NotPerfect4

New member
עוד יומיייםם!! P:

שיר השבוע של MCR? NaNaNa וסינגגג
שיר השבוע בכללי? simple plan i can wait forever אמן/אלבום השבוע? MCR!!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט: עם המזל שלי P: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
85 באזרחות
הקליפ של סינג
מבחן באנגלית שלא הלך משהו..
קיבלתי מנילה XD
הדבקתי 3 חברות שלי בשיר NANANA חחחחח ציטוטי השבוע? חברה שלי מתקשרת אליי~~ אני: "איפה את?" החברה:" למטה מורידה את הכלבה עם ענבר" אני:" הכלבה ענבר?" (יעני עוד חברה XD) לא מצחיק X_x תכנונים לשבוע הבא? בבחן בכימיה >< להתרגש ביום שני שהאלבום יוצא ללכת לראות אותו בחנות ולא לקנות כי אין כסף
שיעור נהיגה כפול XD תמונת השבוע? XDDD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifממ

שיר השבוע של MCR?
אולי נהנהנה שהיה בMTV כשהיינו בחדר כושר בבסיס חחח
שיר השבוע בכללי? Beautiful- B2ST A~ing- Orange Caramel
אמן/אלבום השבוע? כרגיל... סופר ג'וניור ו... נו, אותן להקות כמו כל שבוע, אין לי כוח לפרט.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- סקוט פילגרם. שוב. O_ם [אבל רק חלק, לול ראיתי אצל חברה היום כי היא ועוד חברה רצו אבל הלכנו מוקדם כי הייתי צריכה לחזור הביתה] ספר- קול למתים
תוכנית- גלי וידיאו- כל הדיוידי של סופר שואו 2
(בעיקר הסולו של היצ'ול, ההופעה של ג'י, ההופעה של פאף דה מאג'יק דראגון ובאופן כללי כל ההופעה, נו. ;;
)
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הגיעו הדיסקים שלי מאיביי+קיבלתי היום את הדיסקים שהזמנתי מאמאזון שחברים של ההורים הביאו D: *פירוט* 1. הסופר שואו 2!!!!!!!!!!11 +פוסטר של סופר ג'וניור
2. HOOT של גירלס' ג'נריישן+פוסטר שלהן+פוטוקארד של יונה D: [זה YOONA, למקרה שתהיתן, לא יונה כמו הציפורXD] 3. NU ABO של אפאקס+פוטוקארד שלהן D: 4. BREAK TIME של יו-קיס+פוסטר שלהם+פוטוקארד של דונגהו~ 5. OH! MY GODDESS של טראקס+פוסטר שלהם+פוסטר של סוהיון (מגירלס' ג'נריישן, היא הופיעה בקליפ שלהם) 6. DON'T DON של סופר ג'וניור 7. HIT YOU HEART של 4מינוט 8. JUST BLAQ של MBLAQ~~
אמרו לי מה השיבוץ שלי... אני אהיה בבסיס סגור. [מתחילה את התפקיד רק עוד חודש, בינתיים אני עדיין בקורס. אבל בשבועיים הבאים אהיה בבסיס הזה (בירושליים
) כי אני בסיפוחים~ ואז אחזור לשבועיים האחרונים בקורס] ממש לא רציתי בסיס סגור, ז"א, מהרגע הראשון אמרתי למפקדות שלי שאני רוצה בסיס פתוח. אבל מצד שני, זה התפקיד שרציתי, והנושא שאתעסק בו ממש מעניין. D: אז אני די מאושרת למרות הכל... והמפקדת שלי מדהימה, היא כלכך עזרה לי לצאת מהשוק הראשוני, אני פשוט אוהבת אותה
ציטוטי השבוע? .... לא זוכרת
תכנונים לשבוע הבא? לא למות בבסיס החדש?
תמונת השבוע? הוא פשוט כל כך יפה שאני רוצה למות.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה בעצם יש לי סוגשל ציטוט~

זה לא בדיוק, ואפחת לא תבין את זה אבל אני פשוט נשפכתי כל כך הרבה בגלל זהXD באחד השירים בהופעה של סופר ג'וניור [סופר שואו 2- למקרה שלא הבנתן, ראיתי אתמול את כל הדיוידי חחח איזה שעתיים וחצי הופעה וזה3>] היה קטע בהתחלה שאחרי שאחד הממברז שר שורה, המעריצות צעקו "סאראנגהאיו *את השם של מי ששר*" שזה אומר "אני אוהבת אותך, *שם רנדומאלי*". קיצר, הן צעקו את זה לשניים הראשונים ששרו, והשלישי היה אונהיוק, והוא פשוט... צעק לעצמו "סאראנגהאיו לי היוקג'א!"
[לי היוקג'א זה השם האמיתי שלו, למקרה שלא הבנתןXD] ........... כן, אמרתי שלא תבינו את זה. אבל אותי זה ממש הצחיק כי הוא יצא כזה טיפש, מה אתה צועק לעצמך שאתה אוהב אותךXD דפוק3>

Save yourself and I'll hold them back ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
Sing Na na na The only hope for me is you ושאר האלבום:)
שיר השבוע בכללי?
Linkin Park !! - Waiting for the end The catalyst
From the inside Wretches and kings Blackout !!!!1 When they come for me One step closer No more sorrow Bleed it out A place for my head ועוד כמה להיטים שהיו בהופעה הכה אדירה שהייתה:)
אמן/אלבום השבוע?
מכ''ר ולינקין פארק, ללא ספק!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
סרט - לו רק
[הסרט הזה מעציב אותי כל פעם מחדש] , גבר מי שמטפלת
תוכנית -צווארון לבן וידאו - כל הלייב שאנשים צילמו מההופעה של לינקין^^
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קניתי סריג כזה קצר בצבע שחור מהמם
ספינינג
אכלתי הרבה השבוע! הגזמתי קצת עם לחם ושטויות למינהם:/ (ואמא קנתה
! אוף, זה כזה טעים;;)
עדיין חם... אוף
היה שבוע קשה...
ובו זמנית שבוע מדהים!! ההופעה האדירה של לינקין פארק!!! + פגשתי אתכןD:
ציטוטי השבוע? אמ אמ.. ואי היו ואני לא זוכרתS:
תכנונים לשבוע הבא? ספינינגגגגגגגגגגג!! עד קצת קניות.. כי אני חייבת:/ ועוד כמה דברים חשובים שעליי לעשות.
תמונת השבוע? קרדיט למי שצילםD: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ronali001

New member
"sing about everyone that you left behind..."

שיר השבוע של MCR?
SING!!!! הקליפ פשוט מדהים! ♥
שיר השבוע בכללי?
השיר הזה שג'רארד היה זמר אורח-safe&sound :) הקליפ שלו חמוד ממש-מי שזוכר: http://www.youtube.com/watch?v=sK6VJlJ8ugw לאדעת למה נזכרתי בשיר הזה וחזרתי לשמוע אותו D:
אמן/אלבום השבוע?
Escape The Fate האלבום החדשש!!!!XD סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
וידאו השבוע-מאחורי הקלעים של הקליפ NA NA NA!!!: http://www.facebook.com/video/video.php?v=450855469068 דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הקליפ של SING יצא סוףסוף והוא פשוט גרם לי להגיד : "ווואו" (זה כ'כ יפה,עצוב ובלתי נשכח
) ציטוטי השבוע?
לא מוצאת את הכתבה שקראתי בה את הציטוט הזה,אבל זה משו שג'רארד אמר: "לMCR יש את המעריצים הכי טובים בעוולם ואין לכם מושג כמה שאני אוהב ומעריך אותכם!!" (שקראתי אתזה זה היה יותר מרגש,שזה פשוט הקסים אותי:)
) תכנונים לשבוע הבא?
לשמוע את הדיסק החד של MCR סוףסוףף!!! *העובדה שיש לי אותו כבר על המחשב לא אומר שאני לא אשמע אותו עם כולם:)*
תמונת השבוע?
התמונה שעושה לבכות....

הוא כ''כ יפה ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

תמיד אמרתי שהוא אחד האנשים היפי בעיניי... ודרך אגב, הקליפ הזכיר לי כמה שהוא אנושי. נזכרתי פתאום בכל הראיונות שלו, על העבר, מהעבר, אסון התאומים, ההתמכרות לאלכוהול וכדורים, העזרה לאנשים, כמה שהוא אנושי ורגיש... ובמיוחד נזכרתי בראיון הזה שהוא אומר שהוא בכלל לא קול, כי זה קול להיות לא קול. D: קיצר, אני מתה על הבן אדם.

NoAmItA ChAn

New member
מזדהה בתחושה הזאת

לא חושבת שהוא אחד האנשים היפים שיש, אבל אני מסכימה שהוא לגמרי מהמם 3> וזה באמת נחמד לגלות שיש למפורסמים עוד צדדים. אגב, באיזה ראיון בדיוק הוא אמר שזה לא קול להיות קול? XD

ואי, איפה אני אמצא לך את זה עכשיו?XD ../images/Emo223.gif

אהה, נראה לי שמצאתי http://www.youtube.com/watch?v=iO4UZ-8NhZU אני לא זוכרת אם המשפט הוא מהראיון הזה, אבל הראיון הזה בכללי יפה ממה שזכור לי. ככה שאם את לא מכירה אז תראי.

למעלה