Famous Last Weekend

NoAmItA ChAn

New member
ברוררר שאני זוכרת את הראיון הזה

אחד הטובים של ג'רארד! רק מעצבן הקנסר שמתנגן בלופים ברקע X_X

נכון?! זה ממש מפריע לריכוז ../images/Emo223.gif

וגם ככה ג'ר הוא גורם מפריע ראשוני בראיונות חח!

ronali001

New member
חחח למה?

הקנסר ממש חמוד ברקע כזה-וג'רארד בכלל מהמם שקשה להתרכז!!XD

ronali001

New member
חחח גמאני מתה עליוו!!3>

מי לא מת עליו!??!
חתייךשלייי
הוא אחד הסקסים*~*

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אפילו משה דץ המליץ ליייייי

על אורנה דץץץץץ טנהנהנהנהנה שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? חוץ מהשירים בהופעה של לינקין לא היה שומדבר מיוחד XD אמן/אלבום השבוע? לינקין פארק!! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ההופעה של לינקין פאאאאאאאארק!@#@^%@#$!@
טיול שנתי לאילת היה מ-ע-ו-ל-ה-!!!
יומולדת ל-2 חברות היה אחלוש :)
הוא כזה. ציטוטי השבוע? וואי היו כלכך הרבה ושכחתי XD תכנונים לשבוע הבא? עבודה, לימודים ובחנים, לחזור לנהוג אני מקווווווה!
תמונת השבוע? :)

SugarRush

New member
"Blow a kiss at the methane skies..."

שיר השבוע של MCR? SCARECROW!! מהאלבום החדש, פשוט שיר מדהים! שיר השבוע בכללי? queen - bohemian rhapsody אמן/אלבום השבוע? Danger Days: The true lives of the fabulous killjoys אני פשוט חורשת על האלבום שלהם!! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - לחנך את ג'ני תוכנית - העונה האחרונה של סקינס ספר - אפשר גם בלי קוויאר של ג'.מ סימל (ספר מומלץ מאודלאוהבי אקשן ואוכל) דבר טוב/רע שקרה השבוע? דבר טוב שקרה זהשישי כיפי (אהמ mister nice guy אהמ) ובכללי שבוע מאוד טוב עם חברות. דבר רע שקרה זה שנכשלתי בתושב"ע (מה לעשות זה בית ספר דתי
) וטוחנים אותי במחבחנים בבית ספר שאני לא יודעת איפה לקבור את עצמי כבר. ציטוטי השבוע? "אני קוטג'" >> עכשיו דמיינו את זה ברוסית ושזה נאמר בלי קשר , רק אז זה מצחיק
תכנונים לשבוע הבא? לחרוש לכל המבחנים! דחוף!!!
תמונת השבוע?

../images/Emo243.gifמחררר היום הגדול !!!../images/Emo251.gif../images/Emo252.gif|עין

שיר השבוע של MCR? SING NA NA NA
שיר השבוע בכללי? Rihanna- Who's That Chick?! שיר הנושא של Four Rooms הרבה של אוונג'ד... ומוצרט בשביל הBrainstorm שלי :)
אמן/אלבום השבוע? MCR :D
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- נערה בהפרעה ואנימל האוס. תכנית- מדמן, דקסטר, איך פגשתי את אמא, האוס וחסמבה. וידאו- ההופעה של MCR אצל ג'ימי קימל
דבר טוב/רע שקרה השבוע? דבר טוב- 100 במתמטיקה, 95 ו91 באנגלית, 96 בספרות... דבר טוב- צילומים לסצינת שחזור היו פצצה D: דבר רע- שבוע עמוס מצפה...מבחנים, עבודות ועוד... דבר רע- הייתה לי שבירת דיאטה, סעמק.
ציטוטי השבוע? "TOGA! TOGA!"
תכנונים לשבוע הבא? לסיים עם כל העבודות והמבחנים ואז להסתלבט בחנוכה חחח ולהמשיך את הדיאטההה.
תמונת השבוע? השכבה שלנו על הדיונות באילת P: מחזור ל' שולט חה חה

למעלה