יודעת את 1! שמש שמש, עדרים הדרים...
S sarita4 New member 26/1/06 #22 השני זה יותר קל ממה שאתם חושבים! תנסו להבין מה אומר הדיסק (זה היה יכול להיות גם רדיו)
H handlessman New member 28/1/06 #35 נראה נכון... אבל ממש קשה! אפשר להוסיף מילות קישור ולעשות את מספר האותיות במילים החסרות אות הכמות שלהן, ככה נגיד: ב --- ---- ---
נראה נכון... אבל ממש קשה! אפשר להוסיף מילות קישור ולעשות את מספר האותיות במילים החסרות אות הכמות שלהן, ככה נגיד: ב --- ---- ---
H handlessman New member 28/1/06 #36 או אפילו עדיף ב --- ---- --- , ---- --- ------ זה לא קשה מדי אבל גם לא קל מדי, בשביל מישהו שעוד לא יודע את הפיתרון כמונו...
או אפילו עדיף ב --- ---- --- , ---- --- ------ זה לא קשה מדי אבל גם לא קל מדי, בשביל מישהו שעוד לא יודע את הפיתרון כמונו...
H handlessman New member 28/1/06 #38 אוקע אני אחשוב... אבל מחר, נזכרתי שיש מחר מבחן מסכם במורשת... לא נורא חפיף חח...
Y YulaShpil New member 25/1/06 #17 לא אמרתי מאיפה בשיר לקוחות המלים וגם לקחתי מלים משירונט, שיכולות להיות שם טעויות. עמכם הסליחה...
H handlessman New member 25/1/06 #14 הנה גם לי יש כמה... 1) הוא ----- -- ה , ----- --- , היא ----- 2) ב ---- 3) אולי ----- --- --- של --- ----- ---- 4) 4 -----, 7 ----, ---- הוא ה , ----- ה , ה --- -------
הנה גם לי יש כמה... 1) הוא ----- -- ה , ----- --- , היא ----- 2) ב ---- 3) אולי ----- --- --- של --- ----- ---- 4) 4 -----, 7 ----, ---- הוא ה , ----- ה , ה --- -------
P popikon23 New member 25/1/06 #15 אני יודעת! 1) הוא מכוון את השעון, הלילה לא ילך לישון, היא לא שואלת. 2) רעמים וברקים בליל חורף קר 4) ארבע רוחות שמיים, שבעה צבעים לקשת, כחול הוא ים המים וירוק הדשא, השמש היא אור האלוהים. איזה שיר יפה!!
אני יודעת! 1) הוא מכוון את השעון, הלילה לא ילך לישון, היא לא שואלת. 2) רעמים וברקים בליל חורף קר 4) ארבע רוחות שמיים, שבעה צבעים לקשת, כחול הוא ים המים וירוק הדשא, השמש היא אור האלוהים. איזה שיר יפה!!
H handlessman New member 28/1/06 #39 התקפלנו! לדעתי עדיין ראוי לציין ארוע כגון זה... פעם רביעית בערך בתולדות הפורום לא?