סיכום שבועי

lilmama

New member
סיכומי השבועי

משהו טוב שקרה השבוע:נגמר לי העונש D: יופידוווווו והצופים שהיה דווקא נחמד ו..ו..עמדתי ביעדים שליXD משהו רע שקרה השבוע: אמממ.. תחילת השבוע יותר ..היה מעפן. ו..היא@#$ שיר השבוע של ג"ש: אול בלק שיר השבוע של אמן אחר: מתעורר מחדש- לירון לב. כי..ככה אני מרגישה
יציאת השבוע: מממ.. בעיקרון כלום XD אבל כזה קניתי צבע טורקיז לשיער
סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה
תוכנית השבוע:אממממממ........הטופ מודל
תוכניות לשבוע הבא: בוחן בלשון
להשלים פערים של כל החודש הזהXD שלא יצאתי תמונת השבוע:------> תכנונים לשבוע הבא: אה.. זה לא אותו דבר כמו תוכניות לשבוע הבא?

EleVaTioN

New member
שלי../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי יום חמישי הבייתה על הבוקר ^^ משהו רע שקרה השבוע: חבר של סוגר שבת, וחברה שלי שהייתה צריכה לבוא לא יכלה וזה פעם שניה שזה מתבטל
שיר השבוע של ג"ש: the anthem שיר השבוע של אמן אחר: stereophonics - it means nothnig יציאת השבוע: - סרט השבוע: - תוכנית השבוע: שיעבור כמה שיותר מהר תוכניות לשבוע הבא: שומדבר מיוחד תמונת השבוע:

עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: 6 בחנים שיר השבוע של ג"ש: מיזרי
שיר השבוע של אמן אחר: One Step Closer- Linkin Park יציאת השבוע: אין סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: משהו עם ערבים.. הסדרה החדשה הזאת בערוץ 2 תוכניות לשבוע הבא: הרבה בחנים
..סילבסטר ואולי אני נוסעת לת"א תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: אממ לא הייתה כבר את השאלה הזאת?

lilmama

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוההההההההההההההההההה

../images/Emo79.gif Look around, I'm the one - your only .

פעם תשיעית שאני מנסה להעלות ! משהו טוב שקרה השבוע: החלטות חדשות שאני מקווה ליישם כבר . משהו רע שקרה השבוע: שכחתי איך הבית שלי נראה . שיר השבוע של ג"ש: Mountain , It Wasn't Enough שיר השבוע של אמן אחר: Saliva - Starting Over OneRepublic - Someone To Save You Pink - Sear Mr. President Sugarcult - Over יציאת השבוע: -- סרט השבוע: רק לי אין זמן לעשות כלום בחיים כי אני חוזרת כל יום הביתה בתשע !? תוכנית השבוע: טוב אני אעשה את זה בקטע של סדרות ולא תוכניות כי הבהרתי כבר שאני חסרת חיים . אבודים עונה 3 - פעם רביעית שאני רואה את הפרקים האלה ואני עדיין לא מבינה כלום ! שנות ה70 - זהו הגעתי למצב שגם את העונה החמישית אני יודעת בע"פ
תוכניות לשבוע הבא: להתכונן למבחן בלשון ? תמונת השבוע: Achmed The Dead Terrorist
תכנונים לשבוע הבא: רגע .. מה ?

WalkingOnWater

New member
פעם בחודש../images/Emo110.gif

את ה-5 למשל הם העל ב-5.12 ואת ה-6 מעלים ב1.1 ^^ *סדרה מושלמת, אני חורשת עליה ממש וידיד שלי תמיד בא ומתחיל לחפור לי על הסדרה ועובדות על השחקנים כי הוא באמת מכור*

אני לא מאמינה שנשארו רק עוד 3 עונות ../images/Emo7.gif

מה אני אעשה עם עצמי ?! למרות שראיתי כבר את כל העונה השמינית וזה נגמר חרא
אני אומרת - נישואים פלוס \ הנסיך המדליק מבל אייר לויאודי !

XnevermindX

New member
שנות הבעים זה גדול! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

סבתא של אריק הרגה אותי: "ברט!!!!!!!!!!!"
ונישואים פלוס זה גם ממכר

העונה הזאת הייתה שייכת לגמרי ../images/Emo47.gif

לקקקקקיטיי !! הקטעים שהיא משתגעת בהם פשוט הורגים אותי ! Red: "Eric, your mother's having a breakdown" KIitty: "no... the only thing having a breakdown around here is the clicker! why won't it click, Red? Nothing loves me ! "

למעלה