שרשור הקפצת פאנפיקים!

Wrath Within

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifשרשור הקפצת פאנפיקים!../images/Emo188.gif../images/Emo11.gif

אז ככה...ראיתי בתגובות למטה שדובר פה על פאנפיקים וזה... שימו פה לינקים או שתעלו פאנפיקים שאהבתם במיוחד, סתם ככה לנוסטלגיה. ואם יש חדשים - אפילו יותר טוב. אני מצרפת משהו שכתבתי ממש מזמן.

Wrath Within

New member
אהבה חד צדדית זה כואב. מי כמוני יודע.../images/Emo11.gif

סתאאאאאאאם, מתי מתחתנות?

ronali001

New member
אממ לבנות כנסו....בקשר לפאנפיקים...><

תקשיבו בקשר לפאנפיקים.. כל מי שרשמה פאנפיק פשוט מוכשרת-אתם כותבות מהמם,אבל יש קצת בעיה-אממ כל מי שקוראת פאנפיק כזה מצפה לקרוא סיפור או משהו שקשור לMCR או לחברי הלהקה והמטרה היא להנות מזה,וביקשו מכן לדרג לאיזה גיל לדעתכם הפאנפיק שלכם מתאים-גיל 13,15,17 ומעלה-עכשיו את רוב הסיפורים שהתחלתי לקרוא פשוט הפסקתי באמצע וזה לא בגלל שהם לא יפים או הכתיבה לא בסדר,פשוט כי זה קצת מזעזע-לקרוא על מישהו שמתאבד ומתאר כל רגע רגע,לקרוא על מישהו שהורס לעצמו את השמיעה בכוונה,על בן שמתאהב בבן-כן זה מזעזע-ואל תקחו אתזה כמשהו רע-להפך זו מחמאה שאתם כותבות/כתבתם (כי זה דיי ממזמן) כ'כ יפה,מדוייק ומפורט ומצליחות להעביר תחושות -אבל זה פשוט קשה-אני מתארת לעצמי שאתם בנות 17-18 מי שכותבת,וכן גם נערות מגיל 13-15 קוראות אתזה,ולא מבינות או מכירות את מה שאתם כבר ראיתם ושמעתם... אני לא רוצה להעליב פה אף אחת אז אני לא יגיד איזה סיפורים קראתי,ובאמת שלא התכוונתי לפגוע באף אחת כי אתם כולכן ממש מוכשרות-אבל אני אישית פשוט קראתי יותר מידי._. אני לא באה בטענות,ולא דורשת כלום,אבל אם אתן כותבות פאנפיקים חדשים-תתייחסו בתשומת לב למה שאמרתי פה כי בסך הכל הכתיבה מהממת :) מקווה שתבינו וסליחה על החפירהD: ~

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הוהוהו!בא לך לעזור לי?

הפאנפיק עם המקדחה שהורס לעצמו את השמיעה, ג'רארד זה היה?מקדחה?XD לא זוכרת. בכ"מ קראתי את זה ממש מזמן,ואני לא מוצאת את זה! בא לך להביא לי קישור?או סתם להגיד לי איך היא קראה לפאנפיק? סליחה ותודהXD

ronali001

New member
אין בעיה../images/Emo6.gif

צמרר אותיייי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1402&aId=78213

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תודהתודהתודה!

את לא מבינה כמה חיפשתי את זה! תודה

NoAmItA ChAn

New member
יואווו, אני זוכרת את זהההההה

וואי, איזה ישן! של המנהלת הקודמת, נועה :) וואי, אחד הפאנפיקים העצובים >:

ronali001

New member
רק עצוב?

צמרר אותיייייי-בבקשה תתייחסו ברצינות למה שכתבתי לא סתם חפרתי ><

NoAmItA ChAn

New member
קראתי, ואני מבינה ומכבדת ומבקשת

לדרג את הפאנפיקים שאתם מפרסמים! אבל כמו שעדי כתבה כאן, אני לא רואה שום דבר מזעזע בהתאהבות בין שני בנים. להפך, אהבה הומוסקסואלית\לסבית זה דבר טבעי שצריך לכבד ולא להירתע ממנו. אבל אני מסכימה שאם יש סצנות סקס שלא במקום, בהחלט צריך להתריע מראש. גם אני לא אוהבת לקרוא סצנות כאלו, אז בקטע הזה אני כן מזדהה איתך XD

ronali001

New member
לאלא!

לא הבנת! לא הבעיה שלי היא באהבה בין שני בנים-פשוט חחח 90% מהפאנפיקים פה זה רק עלזה <: והדבר שהזדעזתי ממנו זה לא הסקס וכאלה-זה פשוט נגיד דברים מזעזעים כמו התאבדות,מוות,סמים-הרבה פעמים כותבים פאנפיק על חבר להקה ועושים אותו בן אדם אחר במובן רע וזה כזה עושה רע בלב,כמו הפאנפיק עד ג'רארד והשקט-ממש ממש זעזע אותיי!

ronali001

New member
לא בן שמתאהב בבן זה מזעזע...

שני חברי להקת MCR קצת ממ הזויי :>

QueenCryBaby

New member
אבל הניסוח שלך בעייתי.

"על בן שמתאהב בבן-כן זה מזעזע-" לא, גייז זה לא מזעזע.

ronali001

New member
אני חולקת על דעתך

יש כאלה שזה כן מזעזע אותם-אבל זה לא העיקרון בכלל-כמעט כל הסיפורים שהם בקטגוריית אהבה מדברת על אהבה בין שני חברי הלהקה....>< מצטערת בעיני זה הזוי S:

למעלה