שרשור הקפצת פאנפיקים!

QueenCryBaby

New member
עם הזוי אין לי בעיה,

באמת שאני מבינה אם את לא אוהבת את הסוג הזה של הסיפורים. הציק לי הטון ההומופובי קצת במשפט.

QueenCryBaby

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WTF

PUMPKIN juice

New member
אני זוכרת שעטר פרסמה את זה!

וווווואוווו, צחקתי מהפאנפיק הזה שעווותת!

lilison13

New member
אומגד XDDD אני נשפכת פה

ואמא עושה לי :"מה את צוחקת לכי לישון" ומסתקלת עליי כמו חולת נפש XDDDDD

QueenCryBaby

New member
התחלה של פאנפיק

ואני יודעת שהוא לא משהו, אבל זה הניסיון הראשון שלי בכתיבת סיפורים כאלה אז לא נורא
והוא ממש ממש לא גמור עדיין.

QueenCryBaby

New member
אגב, זאת רק אני

או שבתשעים אחוז מהפאנפיקים פרנק מתאהב בג'רארד ולא ההפך?XD כאילו מגלים בסוף שגם ג'רארד אהב אותו אבל הבנתם את הפואנטה.

ronali001

New member
כן נכון.XD

מה הקטע באמת?! מה חסרים סיפורים על אמסיאר אז אתם רושמים לי שפרנק התאהב בג'רארד?O" חחחח נו מה נראהלכם שאם תרשמו על זה פאנפיק או משו זה באמת יקרה?חחחחחחחחחחחח יותר מחצי מהפאנפיקים זה על אהבה בין שני חברי הלהקה><

QueenCryBaby

New member
לא, גם אני כותבת ככה חחח

לא זאת הבעיה שלי. בתכלס פאנפיק זה פנטזיית מעריצים (פאן-מעריץ, פיק- קיצור של פיקשן, פנטזיה) אז כל מעריץ כותב על מה שהוא אוהב בלהקה.

ronali001

New member
חחחח אוי נוו

תרשמו על איך שהלהקה התחילה וכאלה- חחח לפחות נהייה מציאותיים-בין ג'רארד לפראנק אין באמת רומן-וגם לא לאפחד מחברי הלהקה,קצת הגיוניות אנשים חחח

QueenCryBaby

New member
אף אחד לא אמר שכן

זה פנטזיה, זה לא אמור להיות מציאותי. כל הקטע זה לכתוב מה שאתה רוצה, בלי להתחשב באם זה הגיוני או לא.

QueenCryBaby

New member
אה, ואם, דירוג וכאלה

בעיקרון הוא עמוד וקצת, כי רק התחלתי אותו, ויש שם רמיזות די ברורות אבל אין יותר מדי.. אה.. אקשן. עדיין.

QueenCryBaby

New member
אני קצת תקועה בסצנת סקסXD

לא יודעת לתאר דברים כאלה חחחחח אבל תודה רבה!

למעלה