התפקדות חודש ינואר

Noa L black

New member
וואיייי תהניייי!!!

אחותי הייתה בטיול כזה והיא חזרה ואמרה שהיה פשוט...באמת מדהים, שזה כזאת חוויה ענקית שלא שוכחים בחיים.... אז תשמרי על עצמך, תקני דברים (הכל שם זול בטירוף! DD:) תצלמי טונה, תנסי דברים חדשים שלא ניסית ותהיי עם ראש פתוח כי זה באמת חלק גדול מהכיף... ובקיצור, תהני המון ^^

Serena16

New member
וואו תהני ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אין על דרום אמריקה
תהני, ותשמרי על עצמך

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif ומה שכן רציתי לכתוב לפני שזה שלח..../images/Emo122.gif

דניאלוש שתהיה לך טיסה נעימה, תהני ושמרי על עצמך
נתגעגע אלייך פה

LioritaGirl

New member
סוףסוף ינואר !!! ../images/Emo13.gif

שם: ליאור. :) תאריך לידה: 9.2 גיל: חודש הבא 15 וווווהוווווווווו מיקום בארץ: ערסילנד, שלוחלנד, חראלנד
עליתי לכיתה: ט'
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): טוויטר / פייס - Lior Shelly מסן - [email protected] משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: וואן דירקשן
משהו רע שקרה בחודש דצמבר: אח של סבתא נפטר
למה אתן הכי מצפות בחודש ינואר: לסיים את כל המבחניםםםםםםםםםםםםםםםם נימאס לי כבר !! ימים פתוחים ~ שיר החודש: All Time Low - Toxic Valentine All Time Low - Painting Flowers All Time Low - Merry Christmas, Kiss My Ass תמונת החודש:
מסר לאומה: אומרים שהאנשים הכי מסוכנים הם האנשים הכי קרובים אליכם. זה לא נכון - האנשים הכי מסוכנים הם אלה שמכינים לך את האוכל.
מה עשיתן בסילבסטר? ראיתי "האמת המכוערת" שוב. סרט אדיר
ישלי דהז'הוו לשאלה הזאת
שיהיה לנו אחלה ינוארררר

Stavit121

New member
התפקדות../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo150.gif

שם:סתיו תאריך לידה:2.10.95 גיל:15 ו4 חודשים:) מיקום בארץ:חולון עליתי לכיתה:י' דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):STAV GUTOVICH משהו טוב שקרה בחודש דצמבר:הקרתי מלאאא אנשים מדהימים!! משהו רע שקרה בחודש דצמבר:רבתי מלא עם ההורים
למה אתן הכי מצפות בחודש ינואר:אני חושבת לקבל את התעודה וליראות חברה משש טובה שלי שלא ראיתי מלא זמן .. שיר החודש:אוו אמ..Eyes Set To Kill "Darling" נידבקתי :) תמונת החודש:ממ..חחח זה הצחיק אותי שראיתי את זה .. מסר לאומה: אנשים לא לעשן סמים,לא חשיש לא סיגריות ...........אבל כן לאלכוהול !!!!!!!!!33>

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחחחחחחחחחח התמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחלה מסר

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifHere I ammmm Barbara striesand

wooo wooo wooo איזה שיר ענק חחחחחצ שם: מיכל תאריך לידה:9.8.90 גיל: אני בת 20 מיקום בארץ: קרית ביאליק דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייס- Michal Mizrachi, טוויטר- MforMICHAL משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: אממ השתחררתי! משהו רע שקרה בחודש דצמבר: השתחררתי חחחחחחחח נו זה גם רע כי כי ממש אהבתי להיות בצבא... למה אתן הכי מצפות בחודש ינואר: אמ אמ אמ ציפיתי... לפלאפון חדש.. שקניתי! יש לי סוני אריקסון W995 חדשדש והוא מדהייייייייייים
שיר החודש: אמאמ של קנייה ווסט.... החדשים שלו... תמונת החודש: חיחיחי זה עם הפוני החדש שלי
מסר לאומה: Be cool stay in school חח במילותיו של דאגי אגב! בגלל שכבר ה5.1 היום והעלתי קצת באיחור... אז עוד שאלה. מה עשיתן בסילבסטר?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifראית את השיר הישראלי על ברברה סטרייסנד?

זה על אותו מנגינה ופשוט במקום ברברה סטרייסד אומרים לאה שבת,וזה ממש הצחיק אותי! תתחדשי על הפלאפון!
והאלבום החדש של קניה-

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח באמת? ../images/Emo6.gif אני חייבת לראות ביוטיוב

למעלה