סיכום שבועי

lilmama

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע של GC: שיר השבוע של אמן אחר: תוכנית השבוע: סרט השבוע: התחדשות השבוע: מאכל השבוע: משהו שמצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר השבוע: שבת שלום!

GC Dana

New member
../images/Emo45.gif

משהו טוב שקרה השבוע:נמ..נמ...אני ממש לא זוכרת:( משהו רע שקרה השבוע:הכול,המורה לאנגלית
שיר השבוע של GC:S.O.S שיר השבוע של אמן אחר:30 Seconds To Mars -The Kill תוכנית השבוע:שונאת טלווזיה שכחתם?
סרט השבוע:הארי פוטר 5[כי אני הולכת לראות אותוP:] התחדשות השבוע:ווינדוס חדשD: מאכל השבוע:אה...
משהו שמצפים לו שבוע הבא:MP4!!!!! תמונת השבוע:איך מעלים תמונה לעזעזל? ולסיכום איך עבר השבוע:רגיל.

lilmama

New member
XDD

את לומדת?! O: תהני בסרט XD טוב שנזכרת עכשיו o_O" אהאהאה אם את רוצה לעלות תמונה אז כשאת מוסיפה תגובה (לא הוספת תגובה מהירה) תרדי למטה, ויש לך שם כזה תגיות כחולות, נכון? אז תחצי על 'צירוף קובץ' תבחרי תמונה ותשלחי את ההודעה וזייהו (;

השבוע שלי :]

משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לקניון וקניתי טבעת P=.. אממ.. והיו דוכני שוקולד אז טחנתי מלא וזה היה כיף! משהו רע שקרה השבוע: שקעתי בדיכאון בלי סיבה והיה לי מבחן בלשון
שיר השבוע של GC: Waldorf Worldwide אני לא מפסיקה לזמזם אותו חח.. שיר השבוע של אמן אחר: Apologize (Feat. One Republic) של טמבלנד.. תוכנית השבוע: ללכת להפגנה ביום שבת ולמצוא גם עם מי סרט השבוע: משהו עם אומנת.. שחכתי את השם.. סרט נחמד =) התחדשות השבוע: טבעת P= מאכל השבוע: שוקו חם עם קצפת יאמי! משהו שמצפים לו שבוע הבא: שהשביתה לא תסתיים ואני מתחילה ללמוד גיטרה
תמונת השבוע: החתול שלי! איזה מאמי!!==> ולסיכום איך עבר השבוע: לא משהו... שבוע חמוד לכולם ושבת שלום!!

XnevermindX

New member
נני מקפי? ../images/Emo6.gif

והחתול שלך ממש חמוד! אני כ"כ אוהבת חתולים!

WaitForTomorrow

New member
דווקא היה שבוע סבבבה!../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יום שלישי אחרי הבצפר באו לבקר אותי ואת חברות שלי כמה בנים [ו-3 בנות] אחרי בצפר ובילינו בסטלה... וקיבלתי 87 במבחן באנגלית אבללל הייתי צריכה לקבל 76 DD: משהו רע שקרה השבוע: היה לי היום מבחן והלך חראאא... שיר השבוע של GC:
אין שיר השבוע של אמן אחר: the shake של מיי אמריקן הרט וכל מיני של אוונג'ד סבנפולד D: תוכנית השבוע: המממ... משהו וגריייס
סרט השבוע: -- התחדשות השבוע: המממ.... נראה לי שכלום
מאכל השבוע: טבעות עוף משהו שמצפים לו שבוע הבא: יום שלישי\רביעי D: תמונת השבוע: ס'כלבב! ולסיכום איך עבר השבוע: אחלה! DD:

וויל וגרייס!../images/Emo69.gif../images/Emo129.gif

פשוט חוצפה של אנשים, לא להכיר את הסדרה הנסגדת הזאת
וויל
סתם צוחקת, אוהבת אותך

lilmama

New member
~רגעים של לא קשוריות~

XD (טושי עדיין גיי ) משהו טוב שקרה השבוע: אמ.. הפסקתי לעשן סיגריות אחרי יומיים של עישון XDDDD זה פשוט מסריח! וקיבלתי אישור מאימאשלי לעוד הליקס וגרפיטי בחדר ^___^ משהו רע שקרה השבוע: מממ.. השתעממתי רצח בבית וחברה שלי הייתה מבואסת מהחבר שלה שבבית חולים וזה וזה- השפיע גם עליי משומה P: ורציתי ללכת לעצרת מחר בערב אבל אימא שלי הודיעה לי על כוונותיה לבוא גם, אז אני מתכוונת להעמיד פני חולה כדי לא ללכת |: שיר השבוע של GC: מממממממממממממ חרשתי נורא על קיפ יור הנדס - אז קיפ יור הנדס
שיר השבוע של אמן אחר: היי דר דלילה XP איזה שיר נדבק. תוכנית השבוע: סטארגייט SG-1 חחחחח מושפעת מאבאשלי. ובוסטון ליגל. סרט השבוע: אה.. נאדה. התחדשות השבוע: קפוצ'ון וציפורניים? XD מאכל השבוע: פיצה. איכס. בא לי כבר להקיא מזה. משהו שמצפים לו שבוע הבא: אממ.. הבר מצווה המסריחה של אח שלי!!!!!!!!@!#!$!@$ שתגמר כבר. אופ. תמונת השבוע: אה. ולסיכום איך עבר השבוע: סבבה.

My week ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע:מממ.. הלכתי לקניון והיה כיף ^^ וגם בתדודה שלי באה לישון אצלי משהו רע שקרה השבוע:אח שלי הכריח אותי לראות קליפים של מרלין מנסון,
שיר השבוע של GC: Boys and girls
שיר השבוע של אמן אחר: Sum 41 - Handle this
תוכנית השבוע: האי ( = סרט השבוע: "הדייט שתקע אותי"
התחדשות השבוע:
מאכל השבוע: פיצצצצה P: משהו שמצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר השבוע: דווקא סבבה לגמריי D: שבוע טוב לכולם

XnevermindX

New member
אני D:

משהו טוב שקרה השבוע: P: משהו רע שקרה השבוע: שיעורים, למרות שאני לא לומדת
שיר השבוע של GC: jealousy שיר השבוע של אמן אחר: RJA-don't you fake it Bring Me The Horizon-Pray For Plagues Alesana - This Conversation Is Over Havok in hollywood-plague of popularity [אני ממש מתגעגעת אליהם
הם התפרקו
] The Day I Left The Womb- Escape The Fate Samwell-what what (in the butt)- השיר הכי קורע שישששש!!! XDDD http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU תוכנית השבוע: מדריך ההישרדות של נד?
סרט השבוע: גבר מי שמטפלת XD התחדשות השבוע: עגילים (קניתי, לא עשיתי חורים) מאכל השבוע: קינואה
משהו שמצפים לו שבוע הבא: עוד פעם ת"א? XD תמונת השבוע:הרג אותי הכובע XDDDDDDDDDDDDDDDD ומה הוא כתב על זה? "hahahahahahaha the hat looks big" XDDDDDDDDDDDDDDDDD ולסיכום איך עבר השבוע: בסדר...

Lintu666

New member
^_^

משהו טוב שקרה השבוע: היה היום עוד שיעור נהיגה ^^ וכמה דברים מארה"ב :) משהו רע שקרה השבוע: ממ.. דווקא השבוע עבר בטוב :) שיר השבוע של GC: לא כ"כ שמעתי אותם השבוע O: שיר השבוע של אמן אחר: last resort-papa roach
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: התחדשות השבוע: הו הרבה דברים מהוטופיק ^^ מאכל השבוע: משהו שמצפים לו שבוע הבא: עוד שיעור נהיגה D: תמונת השבוע: השרשרת החדשה שלי
ולסיכום איך עבר השבוע: בכיף :)

חח זה האגרופן, הסמל של DCMA

חלום חיי
לצערי מוכרים אותם רק בארה"ב , אבל שמעתי על אנשים שהזמינו מהוטטופיק .

למעלה