סיכום שבועי

lilmama

New member
חחחחחחח מישי בפורום אימו אמרה

שאפשר לקנות בחנות סכינים או משו ואז לחבר לשרשרת S: גמאני רוצה כזאתי שרשרת!!!!!!#!@!@#$ תתחדשי D:

lilmama

New member
חחחחחXD כן! ותומר מנהל אותו!

בעקרון אני שם כמו רוח רפאים- רק בודקת עד כמה כולם מושפעים, ואז נעלמת . אימאלה.

Lintu666

New member
לא רק הסמל של DCMA

הם סתם גנבו אותו P: חח ואכן הזמינו לי מהאינטרנט

You always listen to me .. ../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יאי יש מלא חדשים בפורום
משהו רע שקרה השבוע: הלק הירוק שלי נשבר
שיר השבוע של ג"ש : Faliing Away, The Love . משום מה אני נדבקת לאחרונה לדמואים, בי-סיידס ושירי הבונוסים שלהם . שיר השבוע של אמן אחר: Crossfade- The Unknown Sugarcult- Back To California Sugarcult - Over Britney Spears - Radar תוכנית השבוע: יריחו !!!!!1 די לשאול את זה כבר
סרט השבוע: -- התחדשות השבוע: בוהו כלום . מאכל השבוע: עוגיות חמאה וריבת אוכמניות <כן, ביחד> משהו שמצפים לו שבוע הבא: פצצת אטום ? תמונת השבוע: ==> ולסיכום איך עבר השבוע: לא רע . תודה על ההתעניינות :]

../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif

משעמם.___. משהו טוב שקרה השבוע:שופינג
משהו רע שקרה השבוע:מחזור.__. שיר השבוע של GC:כל האלבום החדש שיר השבוע של אמן אחר:לא זוכרת תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
התחדשות השבוע:וואוו הרבה
מאכל השבוע:סלט משהו שמצפים לו שבוע הבא:גשם>: תמונת השבוע:אנלא על המחשב שלי. ולסיכום איך עבר השבוע:אחלה

../images/Emo183.gifela ela

משהו טוב שקרה השבוע: סיכה של ג"ש ויש לי את כל הדיסקים של גוד שארלוט!
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד שיר השבוע של גוד שארלוט: wonder שיר השבוע של אמן אחר: yellow-coldplay תוכנית השבוע: שנות ה70!!! סרט השבוע: טומב ריידר
השני... התחדשות השבוע: מה שאמרתי בהתחלה
מאכל השבוע: עוף עם אורז
משהו שמצפים לו שבוע הבא: יש לי השבוע הופעה של רונה קינן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה כיף!!! תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר השבוע: מ-ע-ו-ל-ה

למעלה