בואו לסכם ת'שבוע!

../images/Emo183.gifבואו לסכם ת'שבוע!../images/Emo182.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? שיהיה לכם שבוע חמים ונעים

שירוש 221

New member
../images/Emo188.gifעונה

שיר השבוע- הי סקסי לידי,ג'סיקהשל אטניקס וסקסי של שגי המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פשטידת גבינה שאמא של ימכינה ממליצה! בילוי השבוע שלי-אין לי את האמת כמעט לא יצעתי מהבית השבוע תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטנטנות וכמובן אמ''ל דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-לא כל כך טוב אבל ששלחו לי מכתבי אהבה ואני מתה למצוא מי זה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- איןןן אה כן שיעורי חשבון אוףףף איזה מורה תכנונים לשבוע הקרוב-אין כל כך אבל יום שבת (מחר ) פסטיגל !!! שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?כיף ןמבאס מצד אחד כיף כי אתה בבית מתחת לשמיכה עם מרק חם וזה כיף מצד שני אי אפשר לעשות כל כך הרבה דברים .

einatit4

New member
../images/Emo187.gifז'ו

שיר השבוע- אם זה טוב ואם זה רע.. אין כבר דרך חזרה אין כבר דרך חזרהההה
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- שניצל של אמא
בילוי השבוע שלי- אתמול בערב עם חברות בקניון
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- נולד לרקוד כמובן
שוקו
אורי
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אתמול עם החברות
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- לא משנה
תכנונים לשבוע הקרוב- הממממממממממממ אין
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? כיףףףף
שבת שלום

ניניניניני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שיר השבוע-Everytime We Touch ו-I'm With You אינלי מושג למה אבל נידבקתי עליהם כל השבוע ! המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-על האאששששששששששש
פשוט שניםם שלא אכלתי
בילוי השבוע שלי-בבית של אחותייי תצחקו אבל היה פשוט מדהיים
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-החיים זה לכ הכל
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שנפטרתי מההצגה בדרמה ושקיבלתי 100 בשלח דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הצעקות של המורה ללשון :| תכנונים לשבוע הקרוב-אני חושבת ללכת לראות סרט כי ישלי כרטיס שני חינם ופופקורן בינוני חינם צריך לנצל את זה כראוי ! שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?כיייףףףףףףףףףףףףףףףףףףף:- )

חולה:(../images/Emo205.gif

שיר השבוע- Take Me Away (Freaky Friday soundtrack) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- קציצות של אמא:]] בילוי השבוע שלי- מיטה
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- נמממ, קטנטנות
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא הלכתי לבצפר:p דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- להיות חולה
תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד, לחרוש וללמוד
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? כיייייייף:)

יעל 13

New member
אני...

שיר השבוע- ואי יש כל כך הרבה... המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- הייתי חולה כל השבוע אז לא כל כך אכלתי... בילוי השבוע שלי- חח מי בילה! הייתי חולה כל השבוע תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- מועדון לילה
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא הלכתי לבצפר 4ימים
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כל מיני תכנונים לשבוע הקרוב- אין שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? כיף

היללי 2

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע->>>אמממ כל מוזיקה 24
והשיר הדביל הזה..אממ לא זוכרת מה שמו...האבות הראשונות שלי מתוקות...משו כזה
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע->>>אממ אתם לא מכירים..קובה
בילוי השבוע שלי->>>אממ היתי בשלג בירושלים
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע->>>השיר שלנו,נולד לרקוד קצת...,וטנלובלה אחת בויוה..
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע->>>עברתי תמבחן באומנוותת שהוא מגן לבגרות..
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו->>>המבחן,להיות חולה..
תכנונים לשבוע הקרוב->>>אממ סרטים...ויש לנו סימנריון..חמשוש הבא
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?>>>ככככיייףףףףף
בררוווורר אני מתה על החורף
תודה הדרי היה כיף

עונה:]

שיר השבוע- Sorry's Not Good Enough של מקפליי
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- ממ...מקדונלדס:] חחחח בילוי השבוע שלי- ללכת לקניון :] תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- ממש רציתי לראות 'עובדה' על רוברטו וכל זה, אבל שכחתי, אני אראה עוד מעט במחשב של אח שלי. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- עעשיתי עדשות סוף כל סוף...איזה כיף.. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כל הפעמים שזה נדחה וממש הייתי מאוכזבת תכנונים לשבוע הקרוב- להצליחחח במתמטיקה במבחן
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? חח מאוד כיף

chagiti

New member
עונה.......

שיר השבוע- תראי זה אני המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פיצה בילוי השבוע שלי-לחזור לבצפר[?!] תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-לא ראיתי שום TV..לא היה לי זמן.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-לא היה... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על כל השבוע!!במיוחד על היום... תכנונים לשבוע הקרוב-מבחנים...מבחנים..ומבחנים... שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?מבאסססס!!!דיכאון רק להסתכל על השמיים...

../images/Emo110.gif

שיר השבוע- בלי לומר מילה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- נמממממממ לאדעת בילוי השבוע שלי- פרימיירה תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- עובדה?:p דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- נממממ משו ביום שני.. וזהו דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- יש יותר מדיי דברים..:p תכנונים לשבוע הקרוב- אין כלכך שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? לא אוהבת חורף:p זה עושה מצברוח דיכי לראות את הגשם וזה.. וגם זה כזה לא כיף להסחב בחורף.. בקושי אפשר לצאת לאנשו מהבית:p סופשבוע נעים לכם..

hadas m

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע- לא שמעתי בכלל בכלל שירים בעומס הזה. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- שניצל וצ'יפס. כרגיל..:]. בילוי השבוע שלי- אתמול.. אצל חברה.. באנו אליה כמה בנות ועשינו מסיבת בנות
... ויש לה בית פרטי ענקי עם כל מה שתרצו שזה העצים את החוויה
. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- נולד לרקוד.. לא יצא לי לראות טלויזיה בכלל חוץ מזה. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- קיבלתי ציונים טובים.. לפחות ביחס לכיתה. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן במשפטים
תכנונים לשבוע הקרוב- סמינריון
חח רביעי חמישי:). שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? אני ממש אוהבת חורף:). אוהבת אתכם

0o0NoA0o0

New member
עונה

שיר השבוע-שלום לאמונות המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- שווארמה בילוי השבוע שלי- מחשבXD תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- פיג'מות דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא זכור לי דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- שיעורים תכנונים לשבוע הקרוב- מחר... יומולדתת:) שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? זה כייף, כי אז יש סיבה למה אני מארחת לבצפר

שירקי 1

New member
אניניניניניניני..../images/Emo41.gif

שיר השבוע-הוו ישלי הרבה..חחח..מוכרת לי מפעם,תודה לך,יותר טוב כלום מכמעט,גלגל ענק,עד סוף העולם,תחזרי..עוד מלאאא..חחח..העיקריים שזכרתי:) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-המממ קובה אמא הכינה להיום אבל אכלתי מזה כבר ואני מתה עלזה כלכך..
בילוי השבוע שלי-הממ לא היה ממש היה לימודים..:// תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השיר שלנו...עובדה..וזהו לא ממש ראיתי השבוע..הייתי עמוסה..:// דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-ההאממ לאדעת.. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שיעורים...חחח תכנונים לשבוע הקרוב-האממ ללמוד יש כלכך עומס..וכלכך מלחיצים להשקיעע..:// שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?האממ זה סבבה אני אוהבת אבל גם לפעמיים מבאס...וואיי אחות של חברה שלי כאילו אבא שלה נשוי פעם 2 לאמא שלה ומהראשונה ישלו בן ובת גדולים כבר אם אני לא טועה ומעכשיו את חברה שלי ואח שלה הקטן...אז אחותה הם חיים בהולנד עם האמא שלהם והיא שלחה תמונות משמה ואמרה שמזהה קרר שמההה ורק חורףף וכמעט אפעם אין להם קיץ וזה ושממש חורף שמה עכשיו...חחח -שירק'י-

blue and pink

New member
עונה../images/Emo68.gif

שיר השבוע- "בתחילת הסתיו" דריה פלג. [כאילו עלמה זק שמחקה את קרן פלס.] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-תותים
בילוי השבוע שלי-נממ,אצל חברה יש לה תקרה נמוכה בגלל שהבית שלה הוא 2 קומות ולא ידעתי וחטפתי את התקרה בראש.:( תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-ארץ נהדרת.[יותר נכון זה אצפה היום.] דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שהמחנכת שלי חולה שוווב:) [ושני טיולים] דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שומדבר. תכנונים לשבוע הקרוב-אמ,זה תלוי בלימודים הכל. שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?מבאס
שבוע טוב,ושבת שלום.

עונה.. ../images/Emo122.gif

שיר השבוע- "רק בגלל הרוח" [מאיה ויוסי] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- לא זוכרת... בילוי השבוע שלי- קניון..
היה נחמד :) צילמתי פול תמונות
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- אמממ מילואים.. זה יפהה.. חח אני אוהבת :p דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- חח שלג? :p דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- לפגוש מישו שמזמן לא ראיתי והיה עדיף לא לראות
כזה דפוק.. להבין שבאמת לא אכפת לאנשים.. נמאס לי כבר להתאכזב.. :S תכנונים לשבוע הקרוב- ממממ
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? שלג!
שבת שלום :]

מאשה

New member
אני

שיר השבוע-תישאלו את עינב
אממ..בעיקר שירים שהם להיטים לועזיים המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-גלידה
בילוי השבוע שלי-בבית
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-נולד לרקוד,עובדה,גומרות הולכות ועוד כמה
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שהייתי יומיים בבית ולא הלכתי לבצפר
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ריבים,ריבים ושוב ריבים:-\ תכנונים לשבוע הקרוב-לראות השיר שלנו!!!!!
שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?כיף בגלל הגשם והכל ומבאס בגלל הקור:S

עונה...............................

שיר השבוע- תודה (ושכחתי את השם של הזמר
חיחי) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- הכל
בילוי השבוע שלי- כשדוד שלי הגיע אלינו ביום רבעי עם הקרובים שלנו
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- עובדה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- שסוף סוף הכרטיס טלויזיה הסתדר דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ללכת לבית ספר ביום רבעי הגשום!!
תכנונים לשבוע הקרוב- חכו ותיראו זה יהיה בסוף השבוע!! שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס? כייף אני יכול ליסבול קור אבל חום ממש לא
שבת שלום ונעים לכולם

למעלה