בואו לסכם ת'שבוע!

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע-מבול קרן מלא שירים של איתי,השיר של איתי אריק וזמר חדש בשם יפתח המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פרגיות,סלט אבוקדו בילוי השבוע שלי-איתי תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-לא ציפתי דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-איתי דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שלא דברתי עם איתי כי התבישתי :( תכנונים לשבוע הקרוב-דיסקים של אריק לקנות איזה דיסק סופני זה יהיה תקנו ולא תצטערו אחת מהדיסקים הכי טובים שיצאו השנה ובכלל שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?מבאס

XkookiX

New member
עונה

שיר השבוע-"סוכריה"-רוני המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-שניצל ופתיתים בילוי השבוע שלי-בבית תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-יש הרבה אבל הכי הכי זה 'גומרות הולכות' דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שלג דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לא היה משהו כזה... תכנונים לשבוע הקרוב-כלום שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?הכי כיף!

חלי 66

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע-זה לא אמיתי-נינט טייב המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אתמול אמא הכינה כרובית אני מתה על זה
בילוי השבוע שלי-לא בילתי השבוע תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-"עובדה"התחקיר על רוברטו דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-המתכונת במתמתיקה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-המתכונת בהיסטוריה שקרא מקרה שאני בוכה ממנו תכנונים לשבוע הקרוב-הכל פתוח שאלת בונוס-חורף זה כיף, או שזה מבאס?יש בזה הנאה קטנה שמתקרבלים במיטה בחום חוץ מזה זה סיוט-עדיף קיץ
שבוע נעים וחמים לכולם

למעלה