היום ב-
אנשים

kati666

New member
תודהתודהתודהתודה.../images/Emo54.gif

זה מוריד עכשיו מקווה שהוא יהיה טוב.

EnchantedS

New member
חח אולי, אבל אחרי שרואים כמה הופעות

כבר לא שמים לב לזה יותר:)

Sweet Revenge

New member
איזה מעצבןןןן

כ"כ חיכיתי לראות את ההופעה הזאת שוב ובדיוק לפני חברה שלי באה לקחת אותי אליה שאני אראה אצלה.. בסוף הספקתי לראות רק שרידים מקלי קלארקסון..

EnchantedS

New member
עוד נצל"ש

אתם יודעים, מעניין אותי אם ג'רארד ומייקי יודעים לקרוא תווים
... האחרים אני מניחה שכן, כי, הם נגנים (ולא בין לילה:) ). אתם בטח לא יודעים לענות לי על זה, אבל, בכל זאת, מישו?...

kati666

New member
ג'ר לא אמור לדעת.....

אבל אני חושבת שהוא כה,גם מייקי בטח.

whatascene

New member
זה לא עניין של אמור

טכנית אפשר לדעת לנגן על כל כלי בלי לקרוא תווים.. אבל זה דבר די חשוב לכתיבת מוזיקה (חוץ מטאבים אבל זה לא נחשב מוזיקה בכלל), ככה שנראה לי קצת רצוי ששניהם ידעו.. חח

EnchantedS

New member
האמת?.. חשבתי שרק בגיטרה אפשר

לדעת לנגן בלי לקרוא תווים. גם פסנתרנים וכנרים וכל זה יכולים?.. מה, לפי שמיעה? וברור שזה רצוי, אבל זה שמייקי למד לנגן בין לילה, והוא לא ידע לפני לנגן... זה קצת קשה לקרוא תווים אוטומטית כל כך מהר, אז אולי הוא מנגן עם טאבים...?

rotemg10

New member
פסנתר אפשר בלי תווים

גם לפסנתר יש אקורדים תאמינו או לא הפסנתרנים "מפרקים" את האקורד לתווים אבל לא חובה לדעת תווים ועוד דוגמה: אדם- הפסנתרן של השיר שלנו הוא מאוד מאוד מאוד מוכשר והוא לא יודע תווים בכללללל!!

EnchantedS

New member
ז"א.....:

לראות חמשה של תווים, עם תווים, מפתח סול\ מפתח פה, שכתובים עליה, ולדעת איך קוראים לכל תו, ולדעת איך מנגנים אותו:) וככה גם אפשר לכתוב את מה שאתה מלחין.... לפי השאלה הזו, אני מבינה שאת לא מנגנת?

קרניjack

New member
חח הגזמת

את זה אני יודעת. לא צריך להיות ידען גדול כדי לדעת את זה, ולא התכוונתי בשאלה שלי לזה. ואני רגילה אם כבר לאקורדים=/

EnchantedS

New member
הו, אופס../images/Emo9.gif אז למה התכוונת? תסבירי

:) נכון שלא צריך להיות ידען גדול, אבל צריך לרצות לדעת את זה... יש הרבה עצלנים בעולם חח..

whatascene

New member
תווים בגיטרה זה הרבה יותר קשה

ממה שאת חושבת.. אלא אם כן, כמובן, את מנגנת על גיטרה, ואז את יודעת כמה זה קשה (ואם לא אז ממש כיף לך חח). קריאת תווים זה רק מה שאמרת בהתחלה, לדעת איך לנגן אותם זה משהו אחר לגמרי, ודורש הרבה יותר אימון (במיוחד על גיטרה בהשוואה לפסנתר למשל). ופרט שולי - יש גם מפתח דו :)

EnchantedS

New member
אני מנגנת על גיטרה../images/Emo3.gif. ואני יודעת

שיש מפתח דו:) לא כתבתי את זה כי בגיטרה מנגנים במפתח סול, ובבאס במפתח פה. אני חושבת...

love mcr

New member
אממ..סורי שאני לא קשורה אבל...

מישהו יודע איך פותחים קמונה ?

קרניjack

New member
תיכנסי אל הדף הראשי

של הקומונות ותיראי בצד ימין כתוב משהוא, אני כבר לא זוכרת=/

noy13pour

New member
יש את המייקינג וידאו

אבל זה כבר החלק השני נראה לי ערוץ 62