הערב בתפוז
אנשים

../images/Emo183.gifהערב בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב, בשעה 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, תתארח בפורום התוכנית עדינה מרקס - יו"ר האגודה לזכויות החולה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1318&msgid=64181116
בשעה 19:30, פיטר רוט יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=64183922

kittycatbone

New member
השורה שאתם הכי אוהבים...

אני מנצל"שת את זה להודעת תפוז כי זה בטח משהו שהרבה פעמים העלו ושאלו.. אבל סתם רציתי לפתוח איזה שרשור של... מה השורה שהכי נוגעת/מצמררת/אתם אוהבים של השירים של רדיוהד
אני אישית אוהבת ממש מלא שורות.. יש להם פשוט יותר מדי דברים יפים... אבל בזמן האחרון אני חורשת מלא על there there אז אני אומר את השורה: we're all accidents waiting waiting to happen

kittycatbone

New member
וואי

כשקראתי בכותרת את השם של השיר paranoid android, לפני שפתחתי את ההודעה מיד זאת השורה שעלתה לי לראש

HippyRonN

New member
אויייי. כל כך, אבל כל כך מסכים.

מעביר צמרמורות לא נורמליות, ומסיים את דה בנדס הכי מדהים שרק אפשר. והאמת, כשחושבים על זה, זה כמו הגירסה הרדיוהדית לAnd in the end, the love you take is equal to the love you make שמסיים את אבי רוד של הביטלס.

Latisia

New member
שלי:

הנה שלי: But I can't help the feeling" I could blow through the ceiling And It Wears Me Out, it wears me out "It wears me out, it wears me out.

גם אצלי זה מ- there there אבל

שורה אחרת: why so green and lonely heaven sent you to me פשוט כששמעתי את זה זה התחבר לי בדיוק אם מה שהרגשתי באותו רגע....פשוט לא יאומן

birgerking

New member
אמממ אני חושב שזה

לא כזה נחוץ לתקן דברים כאלו קנים כי לי עושים את זה קצת יותר מדי וזהנ מתחיל להעליב אז אני מאמין שכולם הבינו מה הכוונה וזה לא משנה תודה

זה סתם, בקטנה....

אין כל כוונה להעליב או לפגוע. ואם זה העליב או פגע אז אני מצטער... ופשוט מה אני אעשה הרגל מגונה:\

kittycatbone

New member
מדברים כבר על there there,

יש את ה"פזמון", שבו אומרים: just cause you feel it doesn't mean it's there לדעתי אפשר לפרש את זה משני מובנים: just cause you feel it- doesn't mean it's there רק בגלל שאתה מרגיש את זה, זה לא אומר שזה שם. או- just cause you feel it doesn't mean it's there כלומר, רק בגלל שאתה מרגיש זה לא אומר שזה שם. נשמע כמו הבדל דק מאוד, אבל סתם חשבתי על זה.... שזה מן דו משמעות "נחמד" שכזה...

אוקי אני אחרוג ואביא קטע.. :)

זה קטע מהשיר Let Down בכלל כל המילים של השיר הזה הן פשוט מדהימות.. You know, you know where you are with, you know where you are with, floor collapsing, falling, bouncing back and one day, I'm gonna grow wings, a chemical reaction, [You know where you are,] hysterical and useless [you know where you are,] hysterical and [you know where you are,] פשוט קטע ענק, גאוני, זה מבחינתי לב ליבה של הלהקה, הרגעים הכ"כ נוגעים כל כך גאוניים כל כך נכונים... ובכלל סתם מילה על let down אני חושב שזה אחד השירים שאני הכי אוהב שלהם..

kittycatbone

New member
גם אני חולה על השיר let down..

כל האווירה שלו וזה...
בקשר למילים, באמת יפים.. מוזר שכרגע אבל אני לאמצליחה לקשר אותם לשיר
אני מניחה שאני צריכה להקשיב לשיר שוב..

vegetable man

New member
הממ

יותר ויותר נדמה לי שזה אכן מסתמן השיר שאהוב על הכי הרבה אנשים. היתה תקופה בתיכון שהייתי מנגן אותו בפסנתר, בגיטרה. אפילו עשיתי לו קליפ. המלנכוליות הזאת שלו, שאי אפשר למצוא באף שיר כמו פה.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבקשר למשפט האחרון.

ופסנתר? יש איך לנגן אותו בפסנתר?
וקליפ
אשמח לראות אותו

vegetable man

New member
עשית לי ממש חשק

להיזכר בקליפ הזה. מעולם לא למדתי קולנוע או וידאו-ארט אבל זה בין הרבה דברים שניסיתי לעשות למרות שלא למדתי...לא האמנתי שאמצא אותו בין כל ההקלטות שלי, גם לא רשמתי לי איפה מסתתרות 5 הדקות של השיר הזה. לצערי, האיכות של אותה קלטת נהרסה לא מעט, ואי אפשר להנות מהקליפ כפי שרציתי שהוא יהיה. עדיין, הצלחתי להעביר את הקליפ למחשב (מה שהרס עוד יותר את האיכות), אבל אני יכול להעלות אותו אם את רוצה ויהיה לאיפה להעלות אותו, כי הוא תופס 30MB... אגב הנגינה בפסנתר משמיעה, מה ז"א יש איך לנגן אותו?

kittycatbone

New member
כאילו..../images/Emo3.gif

כי לא זכור לי שיש שם בשיר פסנתר... זאת הכוונה...
ואם יש לך מסנג'ר אז אפשר שתשלח לי שם^^

vegetable man

New member
זה מה שיפה, לא?

לקחת שיר שלא בא מפסנתר - ולעשות לו גירסא של פסנתר. אחרת, אני לא מבין אמנים שמחדשים שירים שנשמעים בחידוש בדיוק אותו דבר

למעלה