הערב בתפוז
אנשים

../images/Emo183.gifהערב בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב, בשעה 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, תתארח בפורום התוכנית עדינה מרקס - יו"ר האגודה לזכויות החולה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1318&msgid=64181116
בשעה 19:30, פיטר רוט יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=64183922

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif למנגה. כע, יש לי עוד שאלה.

לפרק 191, נראה לי. רק רוחות יכולות להפוך לשיניגמים, נכון? אז זה אומר שאבא של איצ'יגו מת? o_O

אממ ../images/Emo58.gifמ 191

ההולו בפרק הראשון אמר משהו על זה שהוא מריח שיניגמי ובן אצילים או מישהו עם דם אצילי - משהו בסגנון, לא זוכרת את הניסוח המדויק - אז הגיוני שהוא התכוון לאיצ'יגו, ומכאן שאבא שלו הוא ממשפחת אצילים. אלא אם פספסתי איזה פרט חשוב במנגה [גם הגיוני XD]. וגם יש לו גוף, אז אני מניחה שהוא לא נחשב כמת.

Neon taichou

New member
|ספויילר| אין שום קשר.

גם ביאקויה ממשפחת אצולה, זה אומר שהוא חי? זה אומר שהוא מוחשי? לא. D: האופציה היחידה היא שעשו לו את הקטע הזה שביאקויה עשה לאיצ'יגו - אבל אז הוא לא היה יכול להפוך לשיניגמי. וחוצמזה, ההולו לא אמר שומדבר על דם אצילי. o-o

לא? ../images/Emo122.gif ../images/Emo58.gif

משומה היה בזכרון שלי שהוא אמר את זה
מילא וחשבתי שהתכוונת כשאמרת שהוא מת שהוא היה חיי פעם ומת XD וביאקויה [וכל מי שלא היה חיי בגלגול הזה, בהנחה שיש בבליץ' גלגול נשמות] לא נראה לי שנחשב כמת, כי הוא פשוט... תמיד היה רוח ולא-מוחשי [ומבחינת שאר הרוחות, הוא כן מוחשי. רק בעיני מי שלא חיי הוא לא מוחשי. לא משנה .__.;. אמ -אבל- עכשיו שחושבים על זה.. איך זה שרוחות יכולות לגעת / לפגוע באנשים חיים ולהפך (ע"ע השיניגמי השתוי שסחב את אוריהימה, לדוגמה) זה קשור לרמה הרוחנית של החיי היכולת שלו לגעת ברוח?..]. בכל מקרה, אישיין כן מוחשי, יש לו גוף.

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif

כן, אישין מוחשי. ביאקויה לא. הוא לא תמיד היה רוח, הוא היה חי פעם. וכשהם עברו דרך השער לסול סוסייטי אורהארה אמר שהוא הפך את כולם לישויות רוחניות או משהו, כך שהוא היה יכול לגעת באוריהימה.

אוה ../images/Emo58.gif

אז אישיין מת או לא? נשמה שמתה והשיגה גוף חדש לא כרגיל, כלומר שלא נולד וכאלה, אז היא נחשבת עדיין מתה? ואם ההולואים פוגעים באנשים חיים פיזית, הגיוני שגם הם יכולים לפגוע בהם [כל עוד הם מסוגלים לראות אותם, כמובן].

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת, איך הוא השיג גוף חדש? אולי הוא תקע את עצמו בגיגאי? o.o

Hinamori

New member
*מתערבת* לפי דעתי../images/Emo58.gif

אורוהארה הביא לו גיגאי י.י

Jifannit

New member
מחר חלקכם חוזרים לביתכלא.

אני חוזרת ביום ראשון, כי התחלנו יומיים קודם :X אז בהצלחה לכולם ^^"