כעכע >.> הם מטרידים בעצמם .__.; כלכךכלכך עילגים .__.; מוות להרצוג! מוותמוותמוות!>.<; %HW&^&^E$N ^^"
J Jifannit New member 27/10/05 #33 כעכע >.> הם מטרידים בעצמם .__.; כלכךכלכך עילגים .__.; מוות להרצוג! מוותמוותמוות!>.<; %HW&^&^E$N ^^"
F Fay Wood New member 26/10/05 #16 הי, גמני O= ../images/Emo168.gif יאיא, נהיה פה ביחד ^__^ XD בהצלחה לכם אנשים קטנים ^^;
J Jifannit New member 27/10/05 #28 נו, הבנדוד! D: אורן וייס. תשאלי את יניב באיזה ט' הוא, הוא יודע ^^"
F Fay Wood New member 27/10/05 #20 אני עייפה ;-; ../images/Emo168.gif והורים ואחקטןקטן נסעו ליםהמלח אז נשארתי רק עם אחקטן בבית. אבל גם הוא יילך. יאי ^____^
אני עייפה ;-; ../images/Emo168.gif והורים ואחקטןקטן נסעו ליםהמלח אז נשארתי רק עם אחקטן בבית. אבל גם הוא יילך. יאי ^____^
V Vivi Sparrow New member 27/10/05 #25 ואני חזרתי משם אתמול XP ואני חולה. וישנתי יותר מ13 שעות. וכן, לא הלכתי לבצפר. יאי. אבל אני חולה. בלעכס. *מציפה* בוהו. XP
ואני חזרתי משם אתמול XP ואני חולה. וישנתי יותר מ13 שעות. וכן, לא הלכתי לבצפר. יאי. אבל אני חולה. בלעכס. *מציפה* בוהו. XP
K keep smiling New member 27/10/05 #31 חנוכע? ._. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מתי החופש הבא? םם;
K keep smiling New member 27/10/05 #35 אה. פאק. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif רחוק ._.
P Pukapukit New member 27/10/05 #38 מרושעה T.T בגללך נתקעתי כול היום לבד T.T ונטע הציקה לי T.T מרושעה T.T אבל רותי מרשה לי לא ללכת לטיול!!! ייייייי!! *רוקדת טנגו בתחתונים* (אל תשאלו -_-")
מרושעה T.T בגללך נתקעתי כול היום לבד T.T ונטע הציקה לי T.T מרושעה T.T אבל רותי מרשה לי לא ללכת לטיול!!! ייייייי!! *רוקדת טנגו בתחתונים* (אל תשאלו -_-")
V Vivi Sparrow New member 27/10/05 #40 WTF?! ומה איתי ועם שרונע ושיע?! לנו לא ירשו לא ללכת לטיול המפגר הזה?! שיתנו לנו לשיר את שיר המטבח בשקט >______________>
WTF?! ומה איתי ועם שרונע ושיע?! לנו לא ירשו לא ללכת לטיול המפגר הזה?! שיתנו לנו לשיר את שיר המטבח בשקט >______________>
J Jifannit New member 27/10/05 #29 חזרתי מקניות ויש לי מכנסיים חדשות. מכנסיים של זארה שמיועדים לבנים זה דבר כ"כ שולט.
F Fox360 New member 27/10/05 #30 מופת. איכ. להיות מופתיניק זה לא טוב ;; זה לא לא טוב ;; חוץ מהכמות גשרים D: אבל עדיין ;; למה עשיתי את זה לעצמי?
מופת. איכ. להיות מופתיניק זה לא טוב ;; זה לא לא טוב ;; חוץ מהכמות גשרים D: אבל עדיין ;; למה עשיתי את זה לעצמי?