התפקדות נובמבר

Emergency Exit

New member
חחחחחחחח ברור,../images/Emo41.gif

כי גם יש לי 200 שקל. אמ יש לי יומולדת עוד מעט מישהו מעוניין לקנות לי?XD

חחח. ../images/Emo141.gif

קחי את הזמן, זה כ"כ עצוב לסיים אותו. XD וגם לי יש את אקליפס וברייקינג דון על המדף, מחכים לקריאה.

Shai C

New member
וככה הם ננטשים על המדף?:|

יאללה תתחילי את אקליפס!!!!!

!!!

חחחחחח זה ממש מצחיק אותי שרק עכשיו כולם נזכרו שטווילט קיים..זה כזההההה ישן. כאילו לפחות 4 שנים כבר X____X זה מעצבן שכולם נזכרו בזה בגלל הסרט המטופש הזה ובגלל שהיילי שרה את השיר או וואטאבר. איכ רוברט פאטיסון לא משתווה לאדוורד.

xXx Lilo xXx

New member
אמממ....../images/Emo29.gif

יש אנשים (כמוני למשל) שלא קוראים כ"כ ספרים ולא ידעו על קיומו. אבל אמ... מה זה משנה ? ולמה זה שפראמור(לא רק היילי) שרים(+מנגנים) את השיר מעצבן אותך? ומה רע שאנשים נזכרו פתאום? או בכלל למה ניראה לך הסרט מטופש.. זה לא שראית אותו כבר O_O" מזה לא הבנתי מה את רוצה.

Shai C

New member
מה רע ברוברט?

ואני שמעתי על זה רק מלפני חודשיים.

Emergency Exit

New member
זה לא מצחיק../images/Emo41.gif.

זה נחמד דווקא שבגלל שאנשים אוהבים את פראמור הם מקבלים חשיפה לז'אנר שאולי הם לא אהבו קודם, או שזה נותן להם מוטיבציה ופינוי זמן כדי לקרוא קצת, ואפילו באנגלית שזו שפה שחשוב לדעת ולהבין.. הסרט בכלל לא מטופש, והוא גם חושף את הקוראים לספר+סרט+פראמור. לא מבינה מה זה ההתקף עצבים שקיבלת על כל העניין.

haha sorry

אין לי מושג למה הייתי כלכך עצבנית אבללללל זה ספר כלכך טוב וכאילו אני בהתקף עצבים על הסרט. אדוורד אמור להיות מישהו מושלם, אלוהי כזה והם פאקינג בחרו את רוברט! אם כבר הם היו בוחרים את ג'קסון ראר. עכשיו כל מה שהספר יהיה זה כמו הארי פאקינג פוטר. ואעה הם אפילו שינו את הקאבר של הספר לקאבר של הסרט. זה מכעיס מצטערת על ההתקף עצבים p:

xXx Lilo xXx

New member
תגידו. כמה עלה לכם המשלוח מאמזון?../images/Emo29.gif

(נגיד ואני קונה את 4 הספרים יחד בחבילה, כמה יעלה בערך המשלוח?) אה כן, ואיך קונים באתר הזה. בחיים שלי לא קניתי בו :O

Shai C

New member
תלוי מאיזה אמאזון את מזמינה.

של US \ UK? אני המזנתי מאמאזון US והמשלוח עלה לי יותר מהספרים חחחח קניתי את שלושת הראשונים מאמאזון ועלה לי בערך 150 כולל משלוח[הזמנתי בבודדים] ואת ברקינג דאון קניתי אתמול-בארץ.

Earth to Bella

New member
אני../images/Emo41.gif

שם: אור גיל: 18 וחצי כיתה: ><" חור-מגורים: צורן תמונה: משהו טוב שקרה באוקטובר: סקוטלנד, אני מניחה משהו רע שקרה באוקטובר: נמנמ. כל השאר בערך
משהו טוב שיקרה בנובמבר: הרבה כסף, מחנה אימונים, לצבוע את החדר, לקחת צ'אנס על משהו שלא בטוח. משהו רע שיקרה בנובמבר: כשהוא יגמר, זה יהיה נורא קרוב לגיוס שלי
וסתם שאלה - רוצים גשם? מאוד

xXx Lilo xXx

New member
את חברה של שירי במייספייס../images/Emo29.gif

מיס פודינג היא הייתה פעם בפורום. (בחיי זיהיתי אותך לפי התמונה XDDD)

למעלה