ירידת מים

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

debby12

New member
מנהל
אה ולגבי הריח

שמעתי שזה מריח כמו נוזל זרע - אבל בשני המקרים לא הצלחתי לחוש בשום ריח. אולי המוח שלי היה עסוק מדי בלידה...

valeta

New member
דבי, הניסיון שלי קצת אחר בנושא

ירידת מים ובית חולים. אצלי, למרות שבאתי עם ירידת מים לאחר יותר מ-12 שעות (המים ירדו ב-5:00 לפנות בוקר, ולבי"ח הגעתי ב-21:00 בלילה), ממש לא השכיבו אותי על הגב ולא הפחידו. להיפך, התחילו זירוז (רק ב24:00 בלילה) ועודדו אותי לתנועתיות ולא לשכב (גם אפידורל הציעו רק בבוקר לאחר שעות של צירים מאוד כואבים). אמנם הייתי מחוברת למוניטור, אך יכולתי לעמוד, קצת ללכת, לשבת, לקפוץ על הכדור, ונכון שזו לא תנועתיות אידאלית , אבל ממש לא התסריט של השכיבה הפסיבית על הגב. ולגבי הריח - אני מאשרת שזה ריח של נוזל הזרע...

שָׂרָה

New member
בלידה הראשונה פקעו לי את המים

בפתיחה של 8 ובלידה השניה היה לי טפטוף קל מהשבוע ה35 עד השבוע ה37 שבמהלכם שמתי פדים, ולקחתי וויטמין C למנוע זיהום. והמים פגעו לגמרי בדיוק לפני יציאת הראש. (פעמיים, השק החיצוני ואז הפנימי)

mise

New member
לא הבנתי

את המשפט האחרון: והמים פגעו לגמרי בדיוק לפני יציאת הראש. (פעמיים, השק החיצוני ואז הפנימי)

שָׂרָה

New member
הסבר

היה טפטוף מתמשך במשך שבועיים. אבל זה לא פקע. רק סמוך ללידה זה פקע. שק מי שפיר מורכב משני שכבות פנימי וחיצוני. ויש מים בין כל שכבה. הגנה כפולה.

mise

New member
אה, עכשיו הכל ברור.

צריך להיות במשפט המקורי "והמים פקעו לגמרי" ולא "פגעו לגמרי". זה מה שלא הבנתי.

Manty

New member
אצלי

בלידה השניה לא זכור לי שירדו המים (מאמינה שפקעו לי אותם ממש לפני הלידה). בלידה השלישית, המים ירדו בתחילת הלידה. הצירים החלו כ 45 דקות מאוחר יותר. לא הלחיץ אותי (נהפוך הוא
). המים היו נקיים. הם יצאו בשפריצים במשך כחצי שעה.. בלידה האחרונה, לא נתקלתי במים.. אז או שהם פקעו בתוך האמבטיה, או שהם פקעו ממש בלידה??? לא ברור.

למעלה