שם: פייטון (השם האמיתי שמור במערכת) גיל: 27 (נושא כאוב) דמות אהובה: אייבי זוג אהוב: אני ואייבי מה אני חושב על המנהלת המושלמת של הפורום: עושה עבודה מצויינת, אם כי צריכה לעבוד על הצניעות...
שם: רוני ציון גיל: 14 דמות אהובה: שרידן,לואיס, קיי,טימי,צ'אד,וויטני,תרזה ,איתן וגוון בואו נגיד שאילו דמויות אהובות זוג אהוב:שואיס מושלמים ומה אני חושבת על מנהלת הפורום: את ממש נחמדה רק שאני לא מספיק מכירה אותך.......
שם:קרן גיל:15 נראה לי שאני במיעוט כאן...כולם בשנות העשרים שלושים ככה דמות אהובה: לואיס הכוסון שרידן המדהימה ואייבי המלכה זוג אהוב:שואיס! מנהלת:אחלה........וגם מאוד צנועה
נוי "חולה על צ'ינו" אל מיזארק 16 ברור קיי תמיד תהיה בלבי אפילו שיחליפו לשחקנית מוכערת ברור אבל ברור קיי אם כול מי שזה יהיה כי כול משהו שהיא חלק ממנו זה מושלם. נחמדה אבל מעדיפה שרי על קיי קצת הרס
היי לכם, כרגע גיליתי את הפורום אויש אני אוהבת תשוקות! שם: סיגל גיל: 17 דמות אהובה: מממ טימי, טאביתה, לואיס, איתן זוג אהוב: שרידן ולואיס, אייבי וסם.. לא ממש ביחד אבל אתם יודעים.. רק מחשבות חיוביות
אייבי וסם כן יהיו ביחד - אחרי שגרייס הכלבה תעזוב את הבית ותלך עם בעלה והבן שלה מלפני האמנזיה שלה. ומעיפים את גרייס מהסדרה!!! שרידן ולואיס עדיין לא ביחד, גם לא ב2003 כי בת' המכשפה מנסה כל הזמן להפריד בינהם. ובנוסף לשרידן יש תינוק מאח של לואיס (אנטוניו) זה עד שיגלו שהתינוק אולי של לואיס... בקיצור מלאך המוות הרג את לואיס אבל האנג'ל-גירל המעצבנת והנדחפת הזאת הצילה את המצב...שוב... בתמונה: עמי ותמי (או: שואיס)