מסדר נוכחות - דצמבר 03

גם לי יש ספווילר

לתרזה יהיה ילד וגם לקיי ממיגל!!! ויותר מזה איתן ירצה פחד את תרזה אבל היא תהיה ע פוקס האח של איתן! והוא יתחנן שתקח אותו בחזרה!

באמצע ../images/Emo58.gif

אהובי השועל, כשמו כן הוא - הוא ערמומי במקצת. הוא לא רשע, אבל גם לא תמים ומתחסד. הוא מושלם

hadardit

New member
ואלו הפרטים שלי

שם: הדר גיל: עוד כמה חודשים 16 דמות אהובה: לואיס זוג אהוב: שואיס מה אני חושבת על מנהלת של הפורום: נחמדה ועושה עבודה טובה בפורום, תמשיכי ככה.

Danial***

New member
תשובות:

שם : חסוי. גיל: 17 וחצי, בקרוב 18. דמות אהובה: אייבי ופוקס. זוג אהוב: איביאן (איב וג'וליאן) ופוקסני (פוקס וויטני). מה אני חושב על המנהלת המושלמת של הפורום : שומרת על זכות השתיקה.

Danial***

New member
ממש לא,

זה סתם ניק. השם האמיתי שלי גם ככה ממש מעצבן אותי.

*אם אפשר גם..*../images/Emo29.gif|שיין|

נועה
14
אית'ן ומיגל
מיגל וצ'ריטי
אני לא מכירה אותה עדיין

IrIsH BaBe

New member
ME ME MEEEEEEEEE

שם: זרינה גיל: 18 דמות אהובה: תרז'וש שרי'לה סופר-לואיס טאבי טימייייי זוג אהוב: איתן ותרזיטה!! שיתחתנו כבר!!!!!! מה אני חושבת על המנהלת המושלמת של הפורום: חמודה! יאללה תמשיכי להשקיע בפורום ההולך ומתרחב מרגע לרגע!

I n n u e n d o

New member
נוכחות.

שם:דורין
דמות אהובה:הממממממממממממממממממממ שואיס.
זוג אהוב:אית'ן ותרזה.
על המנהלת? לא הספקתי עוד להכיר

מתפקדת כמו גדולה../images/Emo70.gif

שם: קרן
דמות אהובה: לואיס לופז פיצג'רלד
זוג אהוב: ויטני וצ'אד לנצח
מה אני חושבת על המנהלת: שאם היא תשים אותי בדף הראשי בפעילי הפורום אני אוהב אותה אפילו עוד יותר

shasha14

New member
../images/Emo26.gif

שם-שרון גיל-14 דמות אהובה-קיי ואייבי זוג אהוב-אית'ן ותרזה מה אני חושב על המנהלת המושלמת של הפורום -אממ|
|

איך פרה עושה? ../images/Emo101.gif

-חדשה-
שם - אלונה, ללא עיוותים.
גיל-12
דמות אהובה- טימי
זוג אהוב- ריס וקיי
לא סתם, אין מועדף.
מה אני חושב על המנהלת המושלמת של הפורום- תלוי אם היא תציין אותי בעדכון שבועי הבא
סתם, נראת נחמדה מאוד

איך פרה עושה? ../images/Emo101.gif

-חדשה-
שם - אלונה, ללא עיוותים.
גיל-12
דמות אהובה- טימי
זוג אהוב- ריס וקיי
לא סתם, אין מועדף.
מה אני חושב על המנהלת המושלמת של הפורום- תלוי אם היא תציין אותי בעדכון שבועי הבא
סתם, נראת נחמדה מאוד

הצילצול

New member
אני פה!

היי קודם לכווווווולם! שם: ליאת גיל: 21 (עם רגל אחת בקבר) חחחחחחחחחחחחח דמות אהובה: צ'ריטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוג אהוב: צ'ריטי ומיגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המנהלת: חמודה!!! זהו אין לי מה לספר עוד עליה

backstreet girl

New member
צ'ריטי היא חמודה אבל קיי הרבה יותר

פ33ה ממנה...... מצד שני קיי מה זה מעצבנת.......

למעלה