סופשבוע רגוע לכולם!

שוודה

New member
../images/Emo183.gif סופשבוע רגוע לכולם! ../images/Emo183.gif

היות והאדומה לא מראה סימני חיים (בואו נתפלל שלא אכל אותה ארמדילו |מתפלל| ) , והגיע יום שישי, אז הבאתי לנו שאלון שישי שלקוח היישר מפורום מאיה בוסקילה. תהנו!!!
שם:
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
מה אתה הכי שונא לאכול?
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך?
מה הצבע השנוא עלייך?
מה המקצוע האהוב עלייך?
מה המקצוע השנוא עלייך?
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?
ובכיתה ב'?
ג'?
ד'?
ה'?
ו'?
איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?
מה הבילוי המועדף עלייך? מה עדיף?
שוקו\קפה?
עוגה\עוגייה?
מצלמה\מיקרופון?
מחשב\טלויזיה?
שתיה מתוקה\מים?
עט\עיפרון\מכני?
אנגלית\צרפתית?
כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?
חיפה\תל אביב? מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים?
רוני דואני\שירי מימון?
יב"ז\נינט?
מאיה\נינט?
מאיה\שירי?
הראל סקעת\הראל מויאל?
הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? תהנו!

tipeshet

New member
שישיץ שובי הביתה!

שם: עומר גיל: 16 עיר: מושב, ליד רחובות באיזה פורום אפשר למצוא אותך? יוני בלוך ואפרת גוש, צילום - אמנות הצילום, יהודית רביץ ורונה כמובן. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמות עד גיל 21
מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו\חציל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זכור לי כזה.. P: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה דברים.. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול וירוק. מה הצבע השנוא עלייך? טורקיז מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות, תולדות האמנות ורישום מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? המון רגשות. מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? ניבה משהו.. ובכיתה ב'? רויטל ג'? אורנה ד'? דניס ה'? דניס ו'? דניסP: איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? אהרונה, כן היא מגניבה מה הבילוי המועדף עלייך? להיות עם אנשים שאני אוהבת מה עדיף? שוקו\קפה? המ.. קפה. עוגה\עוגייה? עוגייה מצלמה\מיקרופון? מצלמה
[לא כשהיא מכוונת אליי, כשהיא בידיים שלי] מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? שתיה מתוקה עט\עיפרון\מכני? עפרון אנגלית\צרפתית? צרפתית זו שפה מדהימה. אנגלית אני יודעתP: כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? עם גלגלים חיפה\תל אביב? ת''א מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי מימון, אם נתעלם מההיסטריה שסובבת אותה והשירים הלא-משהו שהיא שרה - יש לה קול מדהים. יב"ז\נינט? יעל בר זוהר מאיה\נינט? אף אחת מאיה\שירי? שירי, מאותה הסיבה. הראל סקעת\הראל מויאל? אף אחד הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? מה זה?P:

noa08128

New member
אה גמני עונה סוף סוף..../images/Emo13.gif

שם:נועה גיל:16 עיר:הראשון לציון באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מ יודית רביץ רונה קינן אביתר בנאי צמחונות וטבעונות ועוד.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? או בדרום אמריקה כי שכחתי לחזור
) או יושבת לי במערכת עיתון הארץ.. מה אתה הכי אוהב לאכול? ארוחת בוקר כפרית כזו מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא שונאת לאכול אני םשוט לא אוכלת בשר ודגים וכל מה שעשוי מהם. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? דווקא ששאולים את השאלות האלה אין מה להגניד נו.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
בורדו וכל מיני שילובי צבעים מוזרים. מה הצבע השנוא עלייך? חלילה אני לא שונאת שום צבע מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מוגבר :) מה המקצוע השנוא עלייך? בעע מתמטיקה.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הוו שנה חביבה עם המון החלטות ועליות ומורדות.. מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? ממ אהובי
ובכיתה ב'?כנ"ל ג'?כוכי ד'?אורלי ה'?רותי ו'?רותי קצת מוזרה היא הייתה איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? תרצה.. סתם מעצבנת אם יציאות מוזרות מה הבילוי המועדף עלייך? מסיבת רגאיי/טבע טובה ,ישיבה עם חברים בפנאן, הופעה טובה
מה עדיף? שוקו\קפה? נס קפה עוגה\עוגייה? עוגייה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? מים עט\עיפרון\מכני?עט אנגלית\צרפתית?אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? כיסא רגיל חיפה\תל אביב? ירושלים מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? (איך רואים שזה לקוח מפורום הבוסקליה) רוני דואני\שירי מימון? אוי גוועלד יב"ז\נינט? יב"ז מאיה\נינט? שיקוצים מאיה\שירי?כנ"ל הראל סקעת\הראל מויאל? זה לא אותו אחד? הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? שו? ימים קסומים לכולכם
נועה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

שם: תמר יום טוב גיל: 16 עיר: אבן יהודה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ובמאיר ואביתר בנאי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? 31...הממ אני מניחה שאהיה מלצרית רווקה. מה אתה הכי אוהב לאכול? תותים עם שמנת וסוכר
מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לקפוץ מצוק ממש גבוה, נראהלי
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? להחליט שאני דלוקה על איזה ילד ולהיסחף עם זה...
מה הצבע האהוב עלייך? כחול וירוק מה הצבע השנוא עלייך? אני אוהבת את כולם, אבל הכי פחות סגול מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה לגמרי מי הייתה המורה שלך....(טוב תתכוננו יש פה שמות מוזרים) בכיתה א'? חניתה ובכיתה ב'? חניתה ג'? חניתה ד'? חניתה ה'? זויה ו'? דקלה *ממשיכה* ז'? שרית ח'? שרית ט'? יעל י'? יפעת יא'? יפעת
איך קוראים למורה שלך? יפעת אתה אוהב אותה? מאוד מה הבילוי המועדף עלייך? הופעה מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו
עוגה\עוגייה? עוגה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? טלויזיה שתיה מתוקה\מים? מים עט\עיפרון\מכני? מכני אנגלית\צרפתית? אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? גלגלים חיפה\תל אביב? תל-אביב לייק דה. מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי אני מניחה יב"ז\נינט? יב"ז
מאיה\נינט? נינט מאיה\שירי? שירי הראל סקעת\הראל מויאל? סקעת
(הייתי אתמול בפסטיגל, הוא מושי מושלמי) הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? מממ.....לאדעת מי זה השני אז הראל סקעת.

dsol

New member
../images/Emo98.gif

שם: דודי גיל: 17 וחצי עיר: אשדוד באיזה פורום אפשר למצוא אותך? להקת NOVA , שייגעצ, רוק ישראלי וכמובן פה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מי אמר שתראה אותי ? מה אתה הכי אוהב לאכול? גבינות מה אתה הכי שונא לאכול? המווון דברים, אני מאוד סלקטיבי באוכל שלי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודע... (כן כן עצוב אני יודע) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם לא יודע
מה הצבע האהוב עלייך? כחול כהה מה הצבע השנוא עלייך? צהוב זוהר כזהה או ירוק זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? בקרה מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית ~_~ וספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אמממ היו עליות ומורדות מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? שולמית ובכיתה ב'? אותה מורה של כיתה א' ג'? אוסנת נראה לי ד'? גם של כיתה ג' ה'? רעננן נראה לי... ו'? גם של כיתה ה' איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? סוניה , היא שרוטה על כל הראש מה הבילוי המועדף עלייך? הופעות מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו !!!! עוגה\עוגייה? עוגייה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? אממ תלוי מה מתחשק באותו רגע עט\עיפרון\מכני? עט אנגלית\צרפתית? אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? עם גלגלים חיפה\תל אביב? תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי יב"ז\נינט? נינט מאיה\נינט? נינט מאיה\שירי? שירי הראל סקעת\הראל מויאל? מויאל הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? הראל תהנו!

שישיץ

New member
בדיוק באתי לשים.._../images/Emo79.gif

שם: שירן גיל: 17 עיר: ב"ש באיזה פורום אפשר למצוא אותך? נובה, רוק ישראלי, באר שבע, אנגלית, השפה העברית, לומדים בחו"ל, תיאטרון, שיער סגול ובקושימו. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בטלוויזיה איכשהו
מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז.. מה אתה הכי שונא לאכול? שעועית, או כל אוכל מתוק מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אוו לא חסר..פףףף...
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם לא חסר מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, כתום, סגול.. משו כזה מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך וחנ"ג. יושמדו לאלתר מקצועות עם גרשיים. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אמממ מדהימה? מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? מרטין ובכיתה ב'? סילביה ג'? איילת ד'? איילת ה'? רגינה ו'? רגינה ז'? מרב ח'? יפה ט'? מרב ושלומית י'? טובי יא'? ציפי
יב'? ציפי
איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? זהבה מה הבילוי המועדף עלייך? הופעות ולונה פארקים. וללכת למושבים וקיבוצים. מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו
עוגה\עוגייה? עוגיה מצלמה\מיקרופון? אממ לא בא ביחד? מחשב\טלויזיה? טלוויזיה שתיה מתוקה\מים? מים עט\עיפרון\מכני? עט אבל לא סטאבילו אנגלית\צרפתית? אנגלית!!! כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? כסא גלגלים?
חיפה\תל אביב? אממ שנים שלא הייתי בחיפה, אם בכלל, אז תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי כפרע יב"ז\נינט? יב"ז מאיה\נינט? מאיה מאיה\שירי? שירי הראל סקעת\הראל מויאל? מויאל הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? סקעת

the cow

New member
שבת שלום

שם:-תאיר גיל:-15 עיר:-כפר-יונה באיזה פורום אפשר למצוא אותך?-רונה קינן,צופים,משינה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?-
בעוד 15 שנה תזכירו לי לענות על זה... מה אתה הכי אוהב לאכול?-קוסקוס מה אתה הכי שונא לאכול?-כל דבר עם בשר.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?-לא עולה לי כרגע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?-כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך?-שחור מה הצבע השנוא עלייך?-ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?-מתמטיקה\כימיה מה המקצוע השנוא עלייך?-לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?-נחמדת מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?-אסנת ובכיתה ב'?-כנ"ל ג'?-מיכל ד'?-ציפי ה'?-כנ"ל ו'?דינה איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?-חני ובערך מה הבילוי המועדף עלייך?-הופעות מה עדיף? שוקו\קפה?-קפה עוגה\עוגייה?-עוגה מצלמה\מיקרופון?-מצלמה מחשב\טלויזיה?-מחשב שתיה מתוקה\מים?-מים עט\עיפרון\מכני?-עפרון אנגלית\צרפתית?-אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?-עם גלגלים חיפה\תל אביב?-חיפה מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?-אפאחת יב"ז\נינט?-נינט מאיה\נינט?-כנ"ל מאיה\שירי?-שירי(כל דבר עדיף על מאיה בוסקילה
) הראל סקעת\הראל מויאל?-אפאחד הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?-אפאחד

darling2

New member
סוף שבוע../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

אין מאושרת ממני..
שם: דר גיל: 16 וחצי עיר: עיר
מה רע במושב..הכי טוב
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביתר, מאיר, יהודית רביץ ועוד.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמממ..אסע לספרד עם עומר.
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי..יאמי
מה אתה הכי שונא לאכול? כמעט הכל.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מדדתי את הסוודר ב-tnt
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל.
מה הצבע האהוב עלייך? כתום. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אזרחות מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט.
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבירה+ מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? אוסנת ובכיתה ב'? אוסנת ג'? אוסנת ד'? מרים ה'? מרים ו'? מרים איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? פזית
ברור..!! מה הבילוי המועדף עלייך? הופעות
מה עדיף? שוקו\קפה?
עוגה\עוגייה? עוגה..אפילו אם היא מקמח מלא..
מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? קולה
עט\עיפרון\מכני? עט. אנגלית\צרפתית? הו...נראה לי אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? רגיל חיפה\תל אביב? ת"א! מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? רוני
יב"ז\נינט? נינט
מאיה\נינט? מאיב רק בגלל שהיא רגישה! מאיה\שירי? עדיין מאיה אבל בגלל שהיא אוהבת דולפינים
הראל סקעת\הראל מויאל? סקעת! הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? סקעת! סוף שבוע מעולה לכולם

abarak88

New member
דר! היינו אתמול ליד הבית שלך!!

אממ כאילו לא ממש פשוט עברנו שם.. עכשיו אנחנו יודעים איפה את גרה - היזהרי!!!
חחח אני מאוהב במושב שלכם
שבתשלום!

darling2

New member
כן../images/Emo70.gif טלי סיפרה לי..

פעם הבאה אם אתם במושב
באתם מאוחר שבת שלום

שישיץ

New member
כן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

איזה מושב יפההההההההה קטפנו פסיפלורות, נלחמנו בערסים. מושב זה כיף. גם אני אנסה ים אחד...

0mroosh

New member
אני אנסה 2.

וכן, הבית של דר כיף לגמרי! יש להם צימר בחצר (של סבתא אביבה
), ופינת חי, וכלבים בגודל של לוויתן.

darling2

New member
הו..מפגש פורום הבא../images/Emo70.gif

אצלי בבית
צילום אווזים מובטח

למעלה