סופשבוע רגוע לכולם!

עונה (הפעם בזמן ../images/Emo13.gif)

שם: שי גיל: 16 וחצי עיר: שדמות דבורה (ליד כפר תבור) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רונה קינן, ולסביות - גאווה נשית איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? או בעלת פאב גייז או זמרת מפורסמת ברוק הישראלי מה אתה הכי אוהב לאכול? כנפיים חמוץ מתוק של סבתא..
מה אתה הכי שונא לאכול? בצל, חומוס, טחינה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואלה לא זוכרת.. אבל אני ספונטנית! מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת.. אני בד"כ חושבת לפני שאני עושה.. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול, כחול מה הצבע השנוא עלייך? כתום, ירוק, צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? תאטרון... עד שהעיפו אותי
מה המקצוע השנוא עלייך? הסטוריה, תנ"ך, חיבור!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? זוועה.. מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? רונית אחת מעשנת כבדה.. מזה אהבתי אותה
ובכיתה ב'? אותה אחת
ג'? אני כבר לא חוזרת... ד'? פנינה אחת ה'? חני או משהו כזה ואז עברתי בצפר והיתה זמירה או משהו כזה ו'? גם זמירה.. (סתם בשביל הפרוטוקול, נקעתי לה ת'אצבע לכלבה.. חח) איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? קוראים לו אריה, הוא סבבה מה הבילוי המועדף עלייך? לצאת עם חברים לפאב, או סתם לשבת על החוף בת"א מה עדיף? שוקו\קפה? קפה עוגה\עוגייה? עוגה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב? שתיה מתוקה\מים? שתיה מתוקה, שיהיה מתוק בפה
עט\עיפרון\מכני? עט אנגלית\צרפתית? אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? עם גלגלים
חיפה\תל אביב? תל אביבבבבבב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? אף אחת מהן יב"ז\נינט? נינה
מאיה\נינט? נינט! מאיה\שירי? פיכס הראל סקעת\הראל מויאל? סקעת הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? פיכסה שבת שלום

0mroosh

New member
D:

שם:עומר גיל:16 וטיפין עיר:ב"ש באיזה פורום אפשר למצוא אותך?תסריטאות וקולנוע, אביתר בנאי, מאיר בנאי, יוני בלוך ואפרת גוש, יהודית רביץ (אפסיק כאן). איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על כיסא במאים. :) מה אתה הכי אוהב לאכול?רביולי. מה אתה הכי שונא לאכול?חצילים, בכל צורה שהי. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
(ניר,
. הממ, זה לא כזה מטורף אבל זה מה שעולה לי. :S ). מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
(ניר,
). מה הצבע האהוב עלייך?כתום מה הצבע השנוא עלייך?בורדו (כל הבית שלנו בורדו, זה לא יאומן, הכל! חוץ מהאסלה,
). מה המקצוע האהוב עלייך?קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך?אקולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מושי מושלמת.
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? מרים עסיס ובכיתה ב'? מרים עסיס, מרים עסיס מתה-->ניקול ג'?ניקול, ניקול נכנסת להריון, הולד מת בלידה, היא בחופשה, מרים עסיס קמה לתחייה. ד'?נמנמ. ה'?משה! שמנמן. D: ו'?לא זוכר. איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?איזה מהן? הממ. מרבקרלוסגלעד
. מה הבילוי המועדף עלייך? קולנוע, אני מניח. מה עדיף? שוקו\קפה?שוקו עוגה\עוגייה?אלפחורס
מצלמה\מיקרופון?מצלמה מחשב\טלויזיה?טלוויזיה, אני חושב. שתיה מתוקה\מים?מתוקה. עט\עיפרון\מכני?עט. אנגלית\צרפתית?אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?גלגלים חיפה\תל אביב?תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? רוני!
יב"ז\נינט? יעל בר זוהר
מאיה\נינט?נינט בוגדת, נפרדת מחבר שלה.
מאיה\שירי?כושיליאומוק.
הראל סקעת\הראל מויאל?מממ, דודו זר. הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? מהגיי בויז?

0mroosh

New member
זו שמועה, או משהו כזה.

זה כה משעשע, הורים שולחים את ילדיהם לפסיכולוגים!

../images/Emo9.gif

שם:ניר גיל: 17 וחצי עיר: קיבוץ בארי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? יהודית רביץ, יוני בלוך ואפרת גוש, היהודים, דנה ברדר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שתראו מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? לא שונאת אבל לא אוכל בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? X: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הקשבתי למעשה המטופש של עומר מה הצבע האהוב עלייך? שחור, אדום מה הצבע השנוא עלייך? אמ מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? תמר ובכיתה ב'? לא זוכתר ג'? ד'?סמדר ה'?סמדר ו'?סמדר איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? מחנכת? עירית ולא ממש מה הבילוי המועדף עלייך? הופעות מה עדיף? שוקו\קפה? קפה עוגה\עוגייה? עוגה מצלמה\מיקרופון? קשה מחשב\טלויזיה? טלוויזה (סרטים) כלה שאר מחשב שתיה מתוקה\מים? תלוי עט\עיפרון\מכני? עט אנגלית\צרפתית?צרפתית יותר יפה כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? גלגלים חיפה\תל אביב? ת"א מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי יב"ז\נינט?יב"ז!! מאיה\נינט? נינטטטטטטט מאיה\שירי?שירי הראל סקעת\הראל מויאל? מה ההבדל? הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? אה

bזוהר

New member
עונה גם:)

שם: זוהר גיל: 14 וחצי עיר: רמת גן באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן כאן וכאן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מסתובבת.P: מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל סיני (בעיקר כנפיים ואטריות אורז). מממ יאמי. מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודעת, יש הרבה דברים מגעילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכרת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל, יש לי בעיה עם ההכי הזה:/ מה הצבע האהוב עלייך? אפור, כחול, תכלת מה הצבע השנוא עלייך? מה פתאום צבע שנוא! מה המקצוע האהוב עלייך?
מה המקצוע השנוא עלייך? תיאוריה, פיזיקה, היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מגניבה ביותר
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? טלייי
ובכיתה ב'? פנינה
ג'? רוחלהההההה
ד'? כנ"ל ה'? רויתוש המושלמת
ו'? כנ"ל איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? לואיז, לא כ"כ. מה הבילוי המועדף עלייך? מסיבה מטורפת
, או סתם הופעה של רונה:) מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו, ברור עוגה\עוגייה? עוגה מצלמה\מיקרופון? מקרופון! מחשב\טלויזיה? הממ. שתיה מתוקה\מים? מתוקה עט\עיפרון\מכני? עיפרון אנגלית\צרפתית? אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? עם גלגלים חיפה\תל אביב? תל אביב? מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? הוי, זה כיף:) רוני דואני\שירי מימון? נראה לי שרוני יב"ז\נינט? יב"זזזזזז ברור
מאיה\נינט? נינט מאיה\שירי? שירי הראל סקעת\הראל מויאל? סקעת, נראה לי הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? לא מכירה אותו
מה זהו??
תודה נגה

ברררר

New member
אבאש'ך ערומכו?

לו!!! שם:בר גיל:17 עיר:ישוב באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אני נחבאת אל הכלים בפורום 880 (מה?!)[מעניין איזה פורום זה 880] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מממ מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל מה אתה הכי שונא לאכול?חרא
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך?טורקיז בוהק מה הצבע השנוא עלייך?אדום זועק מה המקצוע האהוב עלייך?אין דבר כזה מה המקצוע השנוא עלייך?כולם?! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שיואו יואו מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?ענת ובכיתה ב'?ענת ג'?ענת ד'?ענת ה'?דפנה ו'?דפנה איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?אורית- דההה אני מאוהבת בה! מה הבילוי המועדף עלייך?לשבת בבית ולקרוא ספר! (חח) מה עדיף? שוקו\קפה?קפה עוגה\עוגייה?גם וגם מצלמה\מיקרופון?מצלמה מחשב\טלויזיה?גם וגם שתיה מתוקה\מים?מתוקההה עט\עיפרון\מכני?עט 0.4 אנגלית\צרפתית?ספרדית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?אמאלההההההההההה חיפה\תל אביב?ת"א מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי שולתתתתת!!!!1 יב"ז\נינט?נינט תעשי לי מותק מאיה\נינט?נו מהההההה? מאיה\שירי?שירי!!!!!!! שולטת! תת! טת! הראל סקעת\הראל מויאל?סקעת הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?ניהם הומואים אז מה זה משנה?! תודה תודה שבת שלום!.

שוודה

New member
גם אני עונה

אחרי סמינר גשום במיוחד
ליד פרדס חנה- כרכור שם: נגה גיל: 18 עיר: להבים (זה ישוב ד"א) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מממ רונה, יודית, וקצת ביוני ואפרת. כן כולם חברים שלי מהגן. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג איפה תראו אותי שנה הבאה. אני מקווה מאוד שעוד 15 שנה אני אטייל בעולם. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה ושוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? בשר, פירות, אבוקדו, כרוב ניצנים, במיה, כוסמת, קוקוס, פירות יבשים ושאר מאכלי זקנים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נשארתי רק עם תחתונים וגופיה בשבט כשניסינו לנצח בשרשרת בגדים, והיה ממש ממש ממש קר. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת כרגע. יש הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? כחול אפרפר מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע, ספרות, מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט, הבעה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היו תקופות ממש ממש טובות והיו תקופות ממש ממש רעות. מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? רותי ובכיתה ב'? רותי ג'? רותי ד'? עינת ה'? שרה ו'? בתיה איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? יפעת. אני מאוד אוהבת אותה. והיא בהריון! מה הבילוי המועדף עלייך? הופעה מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו
עוגה\עוגייה? עוגיה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? מים עט\עיפרון\מכני? עט אנגלית\צרפתית? אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? גלגלים חיפה\תל אביב? שתיהן טובות... אבל תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?
יב"ז\נינט?
מאיה\נינט?
מאיה\שירי?
הראל סקעת\הראל מויאל?
הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?

0mroosh

New member
יפעת../images/Emo7.gif. היא חייבת לעבוד על הטונים

שלה.
החלטת לתת ביטוי לאייקונים הלא שמישים תו"כ ניצול שאלות חסרות שחר?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
את מתכוונת לסמינר משלחת?../images/Emo141.gif

לשביעיסטים בגבעת חביבה?
או שהיה עוד אחד....

שוודה

New member
לא... אני שמיניסטית

זה היה סמינר של שנת שירות שלא קשור לצופים...

אני (יו. לא הייתי כאן מלא זמן)

שם: ליביב ברבי גיל: 18 וקצת (ממש קצת) עיר: מודיעין באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הומרו שחור בעיקר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? 33. אני מקווה שכבר אמא. וכותבת. לה משנה עם בתור פרנסה או בתור תחביב. ומורה לתאטרון עיוני (כי זה הכיוון כרגע) מה אתה הכי אוהב לאכול? תפוחי אדמה בכל מצב וכל צורה מה אתה הכי שונא לאכול? פתיתים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נכנסתי לקאנטרי באמצע הלילה. זו לא ממש פריצה כי הגדר נמוכה וכאלו... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אותו אחד. מה הצבע האהוב עלייך? ורודכתום מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? בצפר? מזה? (תאטרון) מה המקצוע השנוא עלייך? מ. היו לי שניים. היסטוריה וספורט. וחינוך תעבורתי. כי זה סתם מיותר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אינטנסיבית מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? יפה ובכיתה ב'? שוב יפה ג'? מיקה ד'? מיקה ה'? זהבה ו'?זהבה איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? אין לי מורה. אבל לאחרונה קוראים נגה והיא הייתה הדבר הכי טוב שהיה לי בתיכון (חוץ משי המורה לתאטרון) מה הבילוי המועדף עלייך? ים מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו עוגה\עוגייה? עוגה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? מיץ עט\עיפרון\מכני? עיפרון אנגלית\צרפתית? :/ כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? גלגלים!!! חיפה\תל אביב? ת"א מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? שירי מימון יב"ז\נינט? נינט מאיה\נינט? נינט מאיה\שירי? שירי הראל סקעת\הראל מויאל? אל תתבלבל סקעת הראל! (האמת שאין לי העדפה) הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? אין לי מושג מי זה השני...

0mroosh

New member
../images/Emo24.gifברוכה השבה.

(וכד"א, המוני תודות לדודי, על השיר
).

טולייצ

New member
בגרות באנגלית

במרחק נגיעה מכאן! בהצלחה לכולם
שם: אורטל
עיר: באר שבע
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בעבר,כמעט בכל פורום אפשרי.. היום כבר אין לי ממש זמן..
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מה אתה הכי אוהב לאכול? הממ..
מה אתה הכי שונא לאכול? אני פשוט לא אוכלת מה שאני שונאת
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נכון להיום..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
מה הצבע השנוא עלייך? ורוד
מה המקצוע האהוב עלייך? אוהבת אנגלית,שונאת שיעורי אנגלית! אבל..היום זה נגמר!
מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה מגניב בהחלט,לעיתים..
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? אממ..
ובכיתה ב'? אותה אחת ג'? לא זוכרת ד'? איטה ה'? איטה ו'? דורית
איך קוראים למורה שלך? אסתי
אתה אוהב אותה? כן
מה הבילוי המועדף עלייך? כמה שיותר שקט יותר טוב.. מה עדיף?
שוקו\קפה? שוקו
עוגה\עוגייה? עוגייה
מצלמה\מיקרופון? מצלמה
מחשב\טלויזיה? טלוויזיה! החלטתי להחזיר אותה לחדר
אני בגמילה ממחשבים..
שתיה מתוקה\מים? מים
עט\עיפרון\מכני? עט
אנגלית\צרפתית? אנגלית,כי צרפתית זה כ"כ קשה
כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? רגיל. גלגלים מעלים בי קונוטציות שליליות
חיפה\תל אביב? תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים?
רוני דואני\שירי מימון? שירי
יב"ז\נינט? נינט
מאיה\נינט? נינט
מאיה\שירי? שירי
הראל סקעת\הראל מויאל? סקעת
הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? אושרי. אחותי חופרת לי עליו
ואני חייבת לציין שהשיר נגע לליבי
"רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר ואל תספר לי איך האופק מתבהר לא רוצה מילים להתנחם לא אכפת לי מי יוצא אשם רק אל תגיד לי שיאהב אותי אחר ואל תגיד לי שאסור לי לוותר אל תחפש את הדמעות יש לי עוד כל כך הרבה לראות תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז אל תחזיק לי את היד ואם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה רק אל תגיד לי שעם הזמן זה מתרחק ואל תספר לי על החכם והצודק תראה איך שנגמר לנו הזמן אז איך זה שאתה עדיין כאן תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז אל תחזיק לי את היד ואם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר..."

קצת [הרבה] באיחור.. כרגיל..../images/Emo6.gif

שם: עדי גיל: 21 ושבוע עיר: חדרה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מאיר בנאי ואביתר בנאי
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקצב הזה, מעצבת גרפיקה
[אל תשאלו..
] מה אתה הכי אוהב לאכול? בצקים ומתוקים.. [וכן, רואים עליי..
] מה אתה הכי שונא לאכול? פטרוזיליה..
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? תגדירו מטורף
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מדי..
מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
מדהימה
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? מיכל משהו..[היא צבטה חזק וזה כאב
] ובכיתה ב'? אותה אחת..
ג'? שרית משהו נראה לי.. ד'? לא זוכרת, אולי גם שרית.. ה'? ברוריה
או מירי
לא זוכרת..
ו'? נראה לי שמירי.. [תקשיבו עברו יותר מדי שנים..] איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? אין לי מורה.. יש לי מרצים.. והרבה כאלה..
מה הבילוי המועדף עלייך? הופעות
מה עדיף? שוקו\קפה? קפה עוגה\עוגייה? תלוי איזו..
מצלמה\מיקרופון? גם וגם..
מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? מתוקה..
עט\עיפרון\מכני? מה זה מכני
עט.. אנגלית\צרפתית? אנגלית. כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? עם גלגלים.. חיפה\תל אביב? ת"א כי יש שם יותר הופעות וחיפה כי יותר שקט שם.. אני לא סגורה על עצמי..
חדרה זה שעה משם ושעה משם אז נראה לי שעדיף פשוט להשאר כאן..
מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? תרשו לי לדלג..
אני מעדיפה את מאיר ואביתר על כולם
ואני לא מכירה את רובם בכלל..
רוני דואני\שירי מימון? יב"ז\נינט? מאיה\נינט? מאיה\שירי? הראל סקעת\הראל מויאל? הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?

bזוהר

New member
את לא זקנה! ../images/Emo99.gif

כל חייך לפנייך בקושי הגעת לרבע מהם :)

למעלה