סיכום כום

helush716

New member
../images/Emo183.gifסיכום כום../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מוצלח ח'ברה

אני מניחה ש..ני?

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממוצע 92?D: משהו רע שקרה לך השבוע:מה לא קרה השבוע~.~ היום הכי הכי של השבוע:אממממממממ..לא יודעת>< שיר השבוע של ביט 69:כמושלך שיר השבוע לא של ביט 69:נועם רותם-עזרה בדרך3> סרט השבוע:אין לי שמוץ>< סדרת השבוע:הפיג'מות$#@^@[מרתון VOD] ספר השבוע:אומגאד אני צריכה לסיים את ההרלס מקסיקן!$#&@@ מאכל השבוע:סושי טמפורה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:נעו,כמובן
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אין לי שמוץ>< משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: התחדשות השבוע: כוס לבבבבבב! יציאת/בילוי השבוע:נאדה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:תעודות? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שש. תמונת השבוע: אין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא.ולירושלמים היה שלג.ולי לא

ליעתע

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: דברים קטנים כאלה, משמחים.. משהו רע שקרה לך השבוע: חולה >: היום הכי הכי של השבוע: רביעי שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי חח שיר השבוע לא של ביט 69: ארץ חדשה של שלמה ארצי סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: שנות ה70 ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: חביתה עם מלאאא ירקות יאמי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: מממ.. היו הרבה האמת
משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: קיבלתי 80 בסוציולוגיה! ווואאעה התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: לא יצאתי, חולה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב ++ בלע

tal iero

New member
סיכום!!!@#$%אהה גאיה, נטע הורידה לך את השיר=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: נאממ.. סתם דברים=] משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת... כלום ניראלי היום הכי הכי של השבוע: רביעי-חמישי לא היה בצפרררר שיר השבוע של ביט 69: רבי נחמן..
שיר השבוע לא של ביט 69: כל האלבום טנרסגרשיין של פיר פקטורי סרט השבוע: לא יודעת סדרת השבוע: האנטומייה של גריי ספר השבוע: --- מאכל השבוע: סטייק
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת.. שאול אולי... הוא רוצה לשים אותי בהרכב.. אהה נטע אני מתחילה אצלו רבע שעה קודם שבוע הבא בגלל שהוא מצרף אותי להרכב אז הוא רוצה שאני ינגן עם איזה ילד=] הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: לא יודעת משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: --- התחדשות השבוע: ---- יציאת/בילוי השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היה.. שכחתי תמונת השבוע: חח מצח..........=]=]=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר...

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: למדתי לנגן את בן אדם רגיל של שלומי שבן המלך.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. היום הכי הכי של השבוע: שני! יום שיעור בס.
שיר השבוע של ביט 69: חומרים רטובים. שיר השבוע לא של ביט 69: כל השירים של שלומי שבן, רמי מאירי- צ'וקה. [צ'וקה זה השם של הלהקה. ] סרט השבוע: - סדרת השבוע: איש מיש! P: ספר השבוע: - מאכל השבוע: סנדוויץ'. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: שלומי שבן! הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: - משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: חילקו לנו את התאריכים לאסיפות הורים.
התחדשות השבוע: - יציאת/בילוי השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ת''א ושהאסיפת הורים נהיה בסדר. [הלוואי!!!!!!!! ] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה.

ילדה בת שנתיים אמרה לי שאני מתוקה O:

נועה DD:: לא משנה..
משהו טוב שקרה לך השבוע: המנות בפר היו טעימות! סוג של..ו..הכנתי סרטון מזה יפה על הביטלס D:: משהו רע שקרה לך השבוע:בן דוד שלי הרביץ לי.הוא בן 3. היום הכי הכי של השבוע:אתמול חח שיר השבוע של ביט 69:- שיר השבוע לא של ביט 69:eek:b-la-di-ob-la-da סרט השבוע:בית ספר לרוק סדרת השבוע:- ספר השבוע:יומני האומנת מאכל השבוע:- מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:נועה החמודההה ^^ הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:שאני מתוקה ^^ משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: כלום. התחדשות השבוע: - יציאת/בילוי השבוע:יומולדת לדוד שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יומולדת לחברה שלי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני לדודה שלי:"לאחי יש ידיד שכל היום אומר לי פיס אנד לוב,בוב מרלי" היא אומרת לי:"י יש אחיינית שאומרת לו הומו" XD אהה והראתי לדוד שלי תמונה של בוב מרלי והוא כזה אומר ליד אשתו:בוב מרלי פאקינג.. *אס בלחישה* XD תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבביישן לגמרי XD אוי אני לא מאמינה שאמרתי את זה..

liavii

New member
שהשבוע הזה כבר יעבור

משהו טוב שקרה לך השבוע:גשם,ברד סופסוף חורף:) משהו רע שקרה לך השבוע:נהייתי חולה, לא הלכתי לבצפר,הפסדתי שיעור באס,2 פעולות,ערב תרבות, הטיול שנתי נדחה. היום הכי הכי של השבוע:רביעי שיר השבוע של ביט 69:חומרים רטובים. שיר השבוע לא של ביט 69:The Get Up Kids - Out of Reach סרט השבוע:כוורת בסרט XD סדרת השבוע:האי ספר השבוע:נשים קטנות מאכל השבוע:מוקפץ מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ממ אין מישהו מסוים הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:לא זכור ליXD משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף:המחנכת שלי ניסתה להתקשר אלי הביתה ולספר לאמא שלי על הדרדרות לימודית\התנהגותית וביקשה תמספר טלפון בבית, נתתי לה מספר אחד של הבית [יש לי שני קווים בבית]ושהגעתי הביתה שיניתי תקווים בכל הבית לקו השניXD התחדשות השבוע: ממ בגדים ולא זוכרת מה עודXD יציאת/בילוי השבוע:בית המוזיקה? XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום שני ערב העלת מודעות\התרמות לפליטים מסודן,יום שלישי אולימפידה וירטואלית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זכור ליXD תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר

liavii

New member
כן, אבל במקום הטיול למדנו ועד שטיול יוצא

על ימים ארוכיםXD

helush716

New member
סיכום (../images/Emo220.gif אימצתי =] )

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציונים טובים במבחנים והיום בערב משדרים את סאות'פארק הסרט
משהו רע שקרה לך השבוע: אני מצוננת. שוב.
, שתיתי יותר מדי ואמא שוב הושיבה אותי לשיחה על הרעלת מים
והציון במבחן באנגלית לא נאה לי
היום הכי הכי של השבוע: רביעי שיר השבוע של ביט 69: נופ
שיר השבוע לא של ביט 69: Mcfly - friday night , ו-now your'e gone - הגרסה הלועזית של רוצה בנות.. זה טוב
סרט השבוע: היום בערב סאות'פארק
סדרת השבוע: סאות'פארק ספר השבוע: התחלתי את רומן רוסי של מאיר שלו מאכל השבוע: עוף עם אורז שאמא הכינה.. משהו רומני כזה.. זה טוב
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הילדים בגן והשירים של cartel כמו תמיד הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: 6 אנשים זרים אמרו לי שאני יפה אתמול
זה מביך.. :] משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: אמא של אחד הילדים בגן צעקה עלי משום מקום..ו..ו.. אחי הולך ללמד אותי לעשות סנובורד
התחדשות השבוע: נאדה יציאת/בילוי השבוע: איזה יציאה? כל יום מבחן =/ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את המבחן בביולוגיה טוב ואולי לצאת קצת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היה צול?" בדיחה כיתתית
תמונת השבוע: nein אחח ג'רמן =] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נאא.. לא משהו

just gaya

New member
סיכום../images/Emo152.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הפעולה ביום שישי,יום שני בת"א עם שנוצ שיחות לילה במסנג'ר עם שני וטל
משהו רע שקרה לך השבוע:ממ הרבה עבודות
היום הכי הכי של השבוע:שישי
שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69:השיר של אריזה משפחתית
סרט השבוע:ילדות רעות בפעם המיליון
סדרת השבוע:האי/הישרדות
ספר השבוע:-------
מאכל השבוע:פסטה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:טל
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:ממ טל שהוא גם אוהב אותיD:
משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף:היה בקן בנזונה ורקדנו איבן זיבן וסולג'ה בוי
התחדשות השבוע:תיק מריבולבר
יציאת/בילוי השבוע:אין.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טל ושני באים לת"א
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:מממ אין נראה לי
תמונת השבוע:--------->
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פסדר:)

S p r i n g B

New member
ואוו איזה תיק מגניב../images/Emo9.gif

איבן זיבן זה כל כך ריקוד תנועתי....
במיוחד של המדצ"ים

למעלה