סיכום כום

Arctiic Monkeys

New member
מסכמתD:

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום באולינג עם חברה :] .
משהו רע שקרה לך השבוע:חולה , גיליתי שיש לי אלרגיה לפרוזן יוגורט .
היום הכי הכי של השבוע: היום [:
שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69:
סרט השבוע:Amy Winehouse-Rehab
סדרת השבוע:פרוייקט ביפ
ספר השבוע:לא קראתי
מאכל השבוע: שניצל תירס
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הרבה אנשים ;]
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אמרו לי שאני יפה פנים מול פנים 3:
משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: במבה לולו לשלטון
התחדשות השבוע: כלום :O
יציאת/בילוי השבוע:באלוינג
!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 1.-"מזה עשב תרבותי?" -"גת D: " 2.-"מזה מכונית איטלקית מתחיל בפ'?" -"פררי" -"מפתאום פררי זה שוקולד לא מכונית" XD 3.-"רוצה להיות דודה?" -"כן*-*, של מי?" -"של הבת שלי" -"אמג, איך קוראים לה?" -"משה" XDDD אני דודה של משה !
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה !

Arctiic Monkeys

New member
שיט התבלבלתי ../images/Emo122.gif

שיר השבוע: Amy Winehouse-Rehab סרט השבוע : לא ראיתי ><

oFka7

New member
שטרודיאלון קטנטנון?../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

Xx MaayaN xX

New member
כמההה מתנות ההורים הביאו לייייי =]]]]

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההורים חזרו, טל באה לרעות משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד... היום הכי הכי של השבוע: חמישי ושישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: motion city soundtrack- this is for real סרט השבוע: WAYNE'S WORLD!!!!!! סדרת השבוע: שנות ה70 ספר השבוע: הסוד מאכל השבוע: סושייייי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: טל הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "הוא אמר שאת הכי יפה מכל החמשושיות" חחחח לכו תדעו למה אמרו את זה.. משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: נעעע התחדשות השבוע: חח מלאא חולצות וגופיות, סווצ'ר, סוודר, מעיל, דיסקים, אייפוד-הנאנו החדשD:, כפכפים של ואנס, חגורות, תיק, בגדי ים, גרביים סטייל לאלה מאמריקן אפרל, קליפסים, שרשרת, נעליים, נרתיקים לאייפוד ועוד כלמיני דברים לא זוכרת יציאת/בילוי השבוע: קסלר, מרכז משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מעיוני (=, שמוק תמונת השבוע: >>>>> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונההה

נעומימי

New member
השבוע ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יותר מידי דברים
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם אנשים
היום הכי הכי של השבוע: היוםם שיר השבוע של ביט 69: "חומרים רטובים" שיר השבוע לא של ביט 69: כבר כמה ימים -היהודים סרט השבוע: הסרט בתקשורת שעשינוXD סדרת השבוע: הפמלייה ספר השבוע: - מאכל השבוע: כל אוכל שאפשר רק לאכול, לא אכלתי מאז 3. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יובל
ודר
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "את אחת היפות." יובל
משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: אני מאוווווווווושרת
התחדשות השבוע: ג'ינס וחולצה מזארה יציאת/בילוי השבוע: עם תומי בסנטר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לגמור כבר עם המבחן במתמטיקה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: נממ.. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים

ברלץ

New member
סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: סמינר אמצע (שכב"ג אפיק אני מתה עלייכם) משהו רע שקרה לך השבוע: רבינר הסתפר =( היום הכי הכי של השבוע: יום שלישי שיר השבוע של ביט 69: אין שיר השבוע לא של ביט 69: פאר אוואי של ניקלבק סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין ספר השבוע: הייתי מסאית לבנה מאכל השבוע: פסטה פסטה פסטה פסטה לא יכולה לראות יותר פסטה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הידיד הכי טוב שלי (כן חגי זה אתה) הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: שאחותי אמרה שהיא לא רוצה להיות איתי בקבוצה כי אני והיא ביחד בשכב"ג וזה מתחיל לעצבן שכל הזמן שמים אותנו ביחד!!!!!! משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: אמרו לי שאני גרועה בקרטינג ושאם אני ימות אז כל החברים שלי ימותו גם (זאת אומרת אם אני יתאבד אני יאבד את כל מי שחשוב לי ואני ממש לא רוצה שזה יקרה כי עשיתי הם יותר מדי מוות בחיים שלי איתם) התחדשות השבוע: מכנס חאקי יציאת/בילוי השבוע: שבט צופית משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המוות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: משהו יכול להגיד לי איך אני מקטינה תמונות??? שסוף סוף תראו אותי ותוכלו לדעת למי אתם מדברים???? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא איך אצלכם?

מסכמת..

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה דברים.. משהו רע שקרה לך השבוע: שאלות בגרות מעצבנות..אה ו..שעווה זה כואב! היום הכי הכי של השבוע: שבת.. שיר השבוע של ביט 69: 'כל הבנות' שיר השבוע לא של ביט 69: 'שחור לבן'- אביב גפן..אחלה שיר.. סרט השבוע: 'נפלאות התבונה' אחד הטובים שראיתי.. סדרת השבוע: 'קייל XY'.. ספר השבוע: ספר תרגול לשון..יש לי מבחן ענקי.. מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: שחנ"ש עם חברה שמזמן לא יצא לי לדבר איתה..והאנשים המוזרים באוטובוס שתמיד ייגרמו לך לצחוק מהטימטום שלהם.. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: קרה לכם פעם שמישהו אמר לכם 'היי' או משהו בסגנון ולא היה לכם מושג מי הבחור ואז אתם כל היום רק מנסים לפענח מי הוא היה?! התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ''זה הרי לא שאנחנו חייזרים..'' הייתם צריכים לראות את האיש שאמר את זה..רק להסתכל עליו ולתהות..האמנם?! תמונת השבוע: --- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה..

S p r i n g B

New member
סיכום... ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משו ספציפי משהו רע שקרה לך השבוע: בדיקה נוראית שעשו לי ביד! הכניסו לי מחטים לשרירים והעבירו בי זרמים חשמליים עם שוקר. אני מאחלת לכם שאף אחד לא יעשה את זה לעולם
היום הכי הכי של השבוע:--- שיר השבוע של ביט 69: חומרים רטובים שיר השבוע לא של ביט 69: כל הדיסק של קיובן
סרט השבוע: המופע של טרומן סדרת השבוע:--- ספר השבוע:--- מאכל השבוע: צ'יפס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אנשים חביבים
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:או זאת תלמידה למופת (בבלט) משהו שקרה השבוע וסתם בא לכם לספר/לשתף: היה לי מבחן בביולוגיה. זוועה. התחדשות השבוע: פייסבוק? יציאת/בילוי השבוע:--- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין כרגע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שיעור מת'. שעת אפס . המורה סטלנית בטירוף מסבירה משהו על משפט פיתגורס: "אוקי מי שלא הבין את זה סתום חזק!" ילד: "אבל המורה לא הבנתי!" המורה:" **** אויש אתה כזה שניצל! כל היום מדבר על אוכל (שניה לפני הוא אמר שבא לו טוסט) כנראה ממש התאמצת לא להבין!" תמונת השבוע: הדיסק הבא שאני מתכוונת לרכוש
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ סבבה

למעלה