סכמ"ש! אט דה דיסקו

../images/Emo220.gif:)

שיר השבוע של פאניק?time to dance שיר השבוע לא של פאניק?Mcfly - 5 Colours In Her Hair אמן\אלבום השבוע?לא יודעת:O סרט\סדרת השבוע?חח,משפחת סימפסון=] משהו שעשה לך את השבוע?יש כמה:)אבל אין לי כוח לפרט>< תוכניות לשבוע הבא?תל אביב הרבה,ומבחן בתנ"ך,או משהו כזה..XD תמונת השבוע:פירס ביד,ניראה כואב..אבל אני אוהבת לראות דברים כאלה><

Galaxy Girl

New member
הייייי חזרתי מכנס מחול ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פאניק? ניין אין דה אפטר נון שיר השבוע לא של פאניק? אייל טייק אבריטיניג- ג'יימס בלאנט אמן\אלבום השבוע? ג'יממס בלאנט סרט\סדרת השבוע? מכושרפת
משהו שעשה לך את השבוע? כנס מחול בכפר מנחם!!! תוכניות לשבוע הבא? לקרוא הארי פוטררר P: תמונת השבוע: אין יל כוול

Galaxy Girl

New member
קיבוץ כפר מנחם

זה קיבוץ אבל קוראים לו כפר @Q#^!!><>< היה כייייפפיפיפיפפיפי היה לנו מורה מדרום אפריקה שלימד אותנו שהיינו שם בקיץ.. קיצררר, הוא הגיע ועשינו איתו 2 שיעורים (הברזנו מקלאסי בישבילו חעשחע)... והוא כזה מושלםםם!1 חפרתי ביי..

panci thet i

New member
D: אוקעי

שיר השבוע של פאניק?0.0 לא שמעתי.. שיר השבוע לא של פאניק?Son Of Dork - Ticket Outta Loserville אמן\אלבום השבוע?Son of Dork סרט\סדרת השבוע?האי כמובן D: משהו שעשה לך את השבוע?רשום באמן/אלבום שבועי D: תוכניות לשבוע הבא?T_T להתגעגע ליקיר.. תמונת השבוע:3> Dave

fat lip

New member
סאן אוף דורקקקק 3333333333333333333333>

אני ממש ממש אוהבת אותם! טוב לדעת שיש עוד מישהו o_o

BrsJ

New member
מימימי!

מוחעחע, מוחיחי נענע ווז' ווז' ווז' (לאמץ את הווז' ווז' ווז' הזה?) שיר השבוע של פאניק? אוללה.. אבל יש כל כך הרבה T.T טוב נו, ניין אין דה אפטרנון, כי שרתי אותו לחברה שלי (שאמנם מכירה את פאניק כי היא לידי, ומי שלידי מ-ו-כ-ר-ח להכי את פאניק, אבל היא לא אוהבת אותם) והיא אמרה שהוא מעולה, אז עשיתי לה "נהנהנהנהנה, זה של פאניקהדדיסקו" שיר השבוע לא של פאניק? big, blonde and beautiful מהיירספריי כי אמא שלי אמרה לי שהוא מדבר עלי (חוץ מהקטע של הbeautiful אני מסכימה) וכי שרה אותו קווין לטיפה ואני מתה עליה, וסתם כי זה שיר מצחיק נגד אנורקסיות. אמן\אלבום השבוע? תנחשו. סרט\סדרת השבוע? גיבורים!!!(!!!) וזה ימשיך להיות ככה עוד הרבה זמן עד שיימאס לי מזה שהם מחליטים להפסיק פתאום באמצע. משהו שעשה לך את השבוע? קיבלתי את הדיסקים של ריהאנה וט"ה לחנוכה... **אושר** תוכניות לשבוע הבא? ללכת עם נופר למפגש בעזריאלי. תמונת השבוע: הוא והבאס והפליפ-פלופס הנצחיים זה אושר מתמשך *.* 3>

panci thet i

New member
^_^ חח אני התחלתי לא מזמן לאהוב אותם..

חיחי אבל סבבה P: T_T חבל שאין להם קומונה/פורום משו..

Baby Rock

New member
עונה! + מסנג'ר חדש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פאניק? I Write Sins - לפתע התעמקתי בשיר והתחלתי לשים לב לכל הצלילים ו....... נרדמתי
שיר השבוע לא של פאניק? Escape The Fate - Situations Breaking Benjamin - So Cold System Of A Down - Chop Suey! There's No Sympathy For The Dead - Escapte The Fate יש עוד אבל אנלא זוכרת.. אמן\אלבום השבוע? אמן - פו פייטרס, אסקייפ דה פייט אלבום - TCFSR, AFYCSO... סרט\סדרת השבוע? הספיישל של פו פייטרס שהיה ב-M2
אמא של דייב הרגה אותי XD משהו שעשה לך את השבוע? אריק אמור לבוא אליי לראות סרט
ומשו שלא עשה לי את השבוע: לא נסעתי היום למפגש ישרא
תוכניות לשבוע הבא? אריק בא לראות סרט! ומחר (שני) אני נוסעת לתל אביב לקחת משכורת מחברת הפרסום.. תמונת השבוע:
ולסיום, פרסומת לא סמויה בכלל שבת שלום^.^ תודה! גם לך! ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק
יש לי מסנג'ר חדש: [email protected] תוסיפו!

../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פאניק? לא שמעתי שיר השבוע לא של פאניק? שירי מורל של השבט שלי חחח אמן\אלבום השבוע? אמ.. ג'סטינוש טימברלייקוש
סרט\סדרת השבוע? גיבורים משהו שעשה לך את השבוע? טיול שישיות שביעיות תוכניות לשבוע הבא? בצפר? רופא שיניים? תמונת השבוע: סורי קרוז הפשושונה

חדשה פה..ועונה קצת באיחור..../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פאניק?lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off
שיר השבוע לא של פאניק?she will be loved - maroon 5
אמן\אלבום השבוע?fall out boy
סרט\סדרת השבוע?"בקול גדול"..נו אז מה זה יפה
משהו שעשה לך את השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?סופרלייינד
תמונת השבוע:איזה חמודד =]

עוווונה [: ../images/Emo183.gif

איזה איחור S: שיר השבוע של פאניק? Time To Dance :] שיר השבוע לא של פאניק? היו מלא
אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע? לאזוכרת XD ... תוכניות לשבוע הבא? לסיים את חופש חנוכה כמו שצריך ... [: תמונת השבוע:

למעלה