מעריכה ואוהבת את רוב הסוגים שלה... צילום בפרט. אבל היי, מלאהוב ולהעריך עד לעשות אמנות בעצמך, כשאתה יודע שהכישרון שלך לזה הוא אפסי לחלוטין, יש הבדל =] כל האנשים שבורכו בכישרון כזה... אני שונאת אתכם...! =]
שם: עמיר מקום מגורים: ->חור ליד ^רמת^גן<- פירסינג: אין..אבל רוצה בקרוב סיידליפס P: קעקוע: אין P: צבע שיער: כרגע->שחור כהה D: עיניים: חומות כהות ->על קו השחור<- תוכנית אהובה: אממ...חברים+עקרות בית נואשות? P: משפט לחיים: אממ...Do OR Die? המורד -->שם תמונה<--
מקום מגורים: עיר הפשע והרשע פירסינג: לא, תודה קעקוע: אם אין לי גם את זה אז לא התקבלתי כאילו? צבע שיער: חום שטני יאא עיניים: חום-ירוק-צהוב עם טיפה אדמדם! תוכנית אהובה: THE O.C
משפט לחיים: Everything happens for a reason (טם טטםם~~) נייס טו מיט יו אול
שם: זוהר מקום מגורים: מבשרת >.> פירסינג: בפנטזיות שלי... *_* ובמציאות.. שלושה בתנוך השמאלי+הרחבה של 5 באוזן ימין קעקוע: נופ צבע שיער: חום עם חימצונים מכוערים
עיניים: חום כהה >< תוכנית אהובה: מכושפות (
), בנות גילמור (מה זה, שיחזירו את זה להולמרק ;[ למה הורידו ;[), ורוניקה מארס, המומינים, ושלל דברים נוספים שאני לא רואה כרגע. XP משפט לחיים: אה...אממ.... שארון?
בשביל שהצבע יתפוס צריך לחמצן קודם וככה כשהצבע דוהה נשאר החימצון :{ פסים תכלת? O: זה במקרה הסרט Aquamarine? (אפילו שבטח יש אלפי סרטים עם אנשים עם פסי תכלת בשיער 0.0)