פורום חדש

Shusho

New member
לההלה

שם: מיכל מקום מגורים: פתחתקווה פירסינג: יש, למה? קעקוע: לא לדרוך על יבלות בבקשה
צבע שיער: חום עם שאריות סגול, חום וכו' עיניים: ירוק-תכלת תוכנית אהובה: וואלה אין. משפט לחיים: :) מה זה, לא שאלתם גיל

Tinkit16

New member
ועוד איזה פורום ../images/Emo99.gif

שם: אביטל מקום מגורים: קיבוץ בנגב פירסינג: באף נחשב?
צבע שיער: חום (כרגע נוטה לגווני דבש) עיניים: חום תוכנית אהובה: נו, ריאלטי (האיכותיות אבל) וזה... משפט לחיים: בתגובה לBox5: אמנות או למות!

box 5

New member
אמנות זה מדהים בהחלט, ואני מאוד

מעריכה ואוהבת את רוב הסוגים שלה... צילום בפרט. אבל היי, מלאהוב ולהעריך עד לעשות אמנות בעצמך, כשאתה יודע שהכישרון שלך לזה הוא אפסי לחלוטין, יש הבדל =] כל האנשים שבורכו בכישרון כזה... אני שונאת אתכם...! =]

Euterpe

New member
../images/Emo13.gif

שם: טליה מקום מגורים: ירושלים פירסינג: נופ קעקוע: נופ צבע שיער: חום-שחור עיניים: חומות תוכנית אהובה: חברים משפט לחיים: האקונה מטטה.

PoeticTragedy

New member
עונה^^

שם: טל מקום מגורים: נצרת עילית
פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: חום קקע
עיניים: ירוקות תוכנית אהובה: סאות' פארק, חברים ונשואים פלוס
משפט לחיים: -

Amir Noy

New member
אני?...................כה...אני..P:

שם: עמיר מקום מגורים: ->חור ליד ^רמת^גן<- פירסינג: אין..אבל רוצה בקרוב סיידליפס P: קעקוע: אין P: צבע שיער: כרגע->שחור כהה D: עיניים: חומות כהות ->על קו השחור<- תוכנית אהובה: אממ...חברים+עקרות בית נואשות? P: משפט לחיים: אממ...Do OR Die? המורד -->שם תמונה<--

Swan Princess

New member
../images/Emo47.gif

שם: רותם
מקום מגורים: עיר הפשע והרשע פירסינג: לא, תודה קעקוע: אם אין לי גם את זה אז לא התקבלתי כאילו? צבע שיער: חום שטני יאא עיניים: חום-ירוק-צהוב עם טיפה אדמדם! תוכנית אהובה: THE O.C
משפט לחיים: Everything happens for a reason (טם טטםם~~) נייס טו מיט יו אול :)

../images/Emo41.gifסוג-של-מצטרפת

שם:
סיון מקום מגורים:
קיבוץ בצפון פירסינג:
NONE קעקוע:
של 2/16 [במוזיקה] (כזה-
אבל עם עוד קו רוחבי) על הרגל צבע שיער:
חום כהה-שחור עם פוני שכרגע הוא ירוק עיניים:
חומות כהות תוכנית אהובה:
סאות'פארק, מרחק נגיעה, גברים על עצים... משפט לחיים:
גם בדקה הכי קשה יש רק 60 שניות...

../images/Emo188.gif

שם: זוהר מקום מגורים: מבשרת >.> פירסינג: בפנטזיות שלי... *_* ובמציאות.. שלושה בתנוך השמאלי+הרחבה של 5 באוזן ימין קעקוע: נופ צבע שיער: חום עם חימצונים מכוערים
עיניים: חום כהה >< תוכנית אהובה: מכושפות (
), בנות גילמור (מה זה, שיחזירו את זה להולמרק ;[ למה הורידו ;[), ורוניקה מארס, המומינים, ושלל דברים נוספים שאני לא רואה כרגע. XP משפט לחיים: אה...אממ.... שארון?

Swan Princess

New member
אויי זה הפסים האלה שעושים בשיער

בצבעים יפים ואחרי כמה זמן הופכים לחימצון רע? X: כי בא לי לעשות פסים תכלת... [אני ממש בהשפעת סרט שראיתי אתמול 0ם]

Ice Queen 7

New member
אם השיער כהה,

בשביל שהצבע יתפוס צריך לחמצן קודם וככה כשהצבע דוהה נשאר החימצון :{ פסים תכלת? O: זה במקרה הסרט Aquamarine? (אפילו שבטח יש אלפי סרטים עם אנשים עם פסי תכלת בשיער 0.0)

הוא היה אתמול ביס P:

כשנפגשתי עם הבנות מהכיתה שלי בקשר לספר המחזור הדלקנו טלויזיה כדי לקבל השראה לשמות של סרטים וראיתי את השם איפשהו XP

למעלה