שאלון על ביט ושטויות

einatit4

New member
../images/Emo183.gifשאלון על ביט ושטויות../images/Emo199.gif

שם: גיל: כיתה: מיקום: איך שמעת על ביט69? היית בקומונה? מתי הצטרפת לפורום? היית סמוי לפניי זה? מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? מחכה לקליפ? היית בצילומים? אם היית, איך היה? היית בהופעות? בכמה? מתכנן ללכת לעוד? קנית את הדיסק או הורדת? שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? מה החברים שלך חושבים על ביט69? החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? תחביבים: אוהב/ת את ת"א? אוהב/ת את חיפה? אוהב/ת את עפולה חח? איפה היית רוצה שביט יופיעו? טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? אוהב/ת ואנס? אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? מה דעתך על קרוקס? מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא
]

just gaya

New member
עונהD:

שם:גאיה גיל:12 כיתה:ז' מיקום:גבעתיים איך שמעת על ביט69?תוכנית של מה קשור היית בקומונה?לאOם מתי הצטרפת לפורום?לפני כמה חודשים היית סמוי לפניי זה?לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?רק ידידים או כמו שלך מחכה לקליפ?מאוד היית בצילומים?כן אם היית, איך היה?מעולה:) היית בהופעות?כה בכמה?5 או 6 מתכנן ללכת לעוד?כןXD קנית את הדיסק או הורדת?קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?אייפוד מה החברים שלך חושבים על ביט69?לא דברים טובים>.> החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?כן באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?רק בזה את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?מנגנת בפסנתר ואוהבת לשיר תחביבים:מחשב,מוזיקה,בגדים אוהב/ת את ת"א?מאוד אוהב/ת את חיפה?לא אוהב/ת את עפולה חח?לא היתי איפה היית רוצה שביט יופיעו?ת"א נוח לי מאוד טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:|אוקי אוהב/ת אולסטאר?אהא אוהב/ת ואנס?כן,הלוואי והיו לי חצי מהדגמים שלהם אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?זה מאוד קיבוצניקי מה דעתך על קרוקס?אני לא מבינה מה נוח בללכת על ספוג מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]אממ אני יותר מאוהבת בך

helush716

New member
move along, like I know you do ../images/Emo201.gif

גאיה, זה שבר אותי עכשיו.. אני מתפללת חזק חזק.. פשוט לא יכולה
שם: חלי גיל: 15 [וחודש] כיתה: י' מיקום: ראשון לציון איך שמעת על ביט69? ממ.. הכתבה הראשונה ראשונה שפורסמה בראש1
היית בקומונה? פעם אחת מתי הצטרפת לפורום? ממ.. ממש אחרי רוק עצמאות היית סמוי לפניי זה? אה?
מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? חומרים רטובים מחכה לקליפ? מאוד
היית בצילומים? אכן אם היית, איך היה? היה מעולה.. אחד הימים היותר כיפיים שהיו לי
היית בהופעות?
בכמה? רוק"צ נחשב?
מתכנן ללכת לעוד? חיובי קנית את הדיסק או הורדת? קניתי.. הראשונה מכל ראשון
שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? אייפוד מה החברים שלך חושבים על ביט69? ממ.. שהם נותנים הופעה טובה, שלורל חתיך ושרענן הכי אחלה גבר..ממ.. הבנים קצת לא בקטע.. אבל זה הכול מקנאה
, היו מתים שיתנו להם תשומת לב כמו שנותנים לביט. אבל האמת? לא מגיע להם..
[סיפור ארוך..] החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? כן באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? "האי" את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? כותבת ללהקה וגם למגירה
תחביבים: ממ.. משחק, שירה, ריקוד שחייה ספורט באופן כללי], והכי הכי - הכתיבה
, זה תחום שאני בחיים אבל בחיים לא אעזוב אוהב/ת את ת"א? ממ.. כן, אחלה מקום
אוהב/ת את חיפה? הייתי שם רק פעמיים.. אבל היה אחלה
אוהב/ת את עפולה חח?
? איפה היית רוצה שביט יופיעו? שיבואו עוד לראשון.. זה יהיה אחלה
, נממ... הופעה בקיסריה תהיה נחמדה חח
טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוקיי אוהב/ת אולסטאר? אכן אוהב/ת ואנס? הוו יההה
, בייחוד אצל בנים אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? ממ.. דווקא כן מה דעתך על קרוקס? אחלה נעל?
מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]
מתה עליה..
, אחלה ילדה
- תישארי בדיוק כמו שאת, אל תשתני בשביל אף אחד!

ברלץ

New member
עונה

שם:בר גיל:15 כיתה: י' מיקום: חיפה איך שמעת על ביט69? בטקס של ערוץ 24 היית בקומונה? לא מתי הצטרפת לפורום? לפני חודשיים היית סמוי לפניי זה? לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? רק ידידים ועוגות גבינה מחכה לקליפ? ברור היית בצילומים? לא הלוואי אם היית, איך היה? לא הייתי היית בהופעות? כן בכמה? 2 מתכנן ללכת לעוד? ברור קנית את הדיסק או הורדת?הורדתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? ברור מה החברים שלך חושבים על ביט69? חראאאאא אבל אל אכפת לי החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? כן באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? לא בשום פורום אחר את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? לא הלוואי שייתי מוכשרת תחביבים: אוהב/ת את ת"א? לא ממש אוהב/ת את חיפה? ברור אוהב/ת את עפולה חח? למה לא היא לא עשתה לי כלום איפה היית רוצה שביט יופיעו? בווליום כנרת ועוד איפה שהוא אני לא זוכרת אוהב/ת אולסטאר? ברור אהבת חיי אוהב/ת ואנס? קצת אוהב/ת שורש? לא מה דעתך על קרוקס?איכססססס מאוהבים בגאיה?! ברור למרות שאני לא מכירה אותה היא נשמעת לי אחלה של ילדה

n e t a 6 9

New member
עונההה

שם:נטע גיל:13 כיתה:ח' 3 =] מיקום:חור כול שהוא איך שמעת על ביט69?טקס פרסי עמ"י!! היית בקומונה?לא מתי הצטרפת לפורום?לא זוכרת- יש מצב באפריל או מאי 2007 היית סמוי לפניי זה?אהה..?? מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?יש הרבה! מחכה לקליפ?ברוררר היית בצילומים?לצערי לא.... אם היית, איך היה?מה??? היית בהופעות?לאא =[=[=[ בכמה? ^ | מתכנן ללכת לעוד?רוצה ללכת...!! קנית את הדיסק או הורדת?הורדתי........ : | שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?כן! מה החברים שלך חושבים על ביט69?יש כאלה ששונאים,יש כאלה שאוהבים אבל לא שומעים,ויש כאלה שגם שומעים!! החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?גפילטעעע ועוד כמה.. באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?אביב גפן ושייגעצ אבל אני לא שם בכלל!! את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?מנסה ללמוד לנגן
תחביבים:מחשב,טלוויזיה,להיות אם גפילטעעעעעעעעעעעעעעעע =]=]=] אוהב/ת את ת"א?באמצע.. אוהב/ת את חיפה?שלום שלום-לא יותר מזה... אוהב/ת את עפולה חח?מה איבדתי שם?! איפה היית רוצה שביט יופיעו?קרית שמונה!!!! טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר?כןןןןן!!! אוהב/ת ואנס?כן זה נחמדד אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? אה..?? מה דעתך על קרוקס?איככככככככככככככככככככ מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]בארוררררררררר גאייה מאוהבת בךךך =] חחחחח
[גם בך גפילטעעעעעעעעע....] (בסוף עוד יחשבו שאני לא לסבית!!!!!!]

animal bar

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14. כיתה: ט'. מיקום: שוהם. איך שמעת על ביט69? מייספייס. היית בקומונה? לא. מתי הצטרפת לפורום? בערך בינואר נראה לי. :\ היית סמוי לפניי זה? לא. מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? חומרים רטובים. מחכה לקליפ? כן!!!! היית בצילומים? לא. אם היית, איך היה? היית בהופעות? רק ברוק''צ.
אבל אני מתכננת ללכת להופעה ב9.11..
בכמה? אחת.
מתכנן ללכת לעוד? ברור.
קנית את הדיסק או הורדת? לא קניתי ולא הורדתי. :\ שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? קצת. מה החברים שלך חושבים על ביט69? שהם להקה דפוקה, חות מאחת שאוהבת אותם.
החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? ברור. באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? שייגעצ. את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? כן. תחביבים: לשמוע מוזיקה, לנגן, להיות על המחשב וכו'.. P: אוהב/ת את ת"א? מאוד!!! אוהב/ת את חיפה? לא יודעת. :p אוהב/ת את עפולה חח? ^ איפה היית רוצה שביט יופיעו? ת''א, הכי שווה שם. P: טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| K. אוהב/ת אולסטאר? הכי הכי!!! אוהב/ת ואנס? לא. אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? הא? אהההה!!!! אני לא יודעת איך זה נראה. >< מה דעתך על קרוקס? שישרף.
מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] בטח!!!!!

Fucking Noff

New member
שובאפ שובאפ ../images/Emo9.gif

שם: נוף גיל: 14 כיתה: י' מיקום: נהריה איך שמעת על ביט69? שמעתי שיר ברדיו, ואז אביב שלחה לי ת'מיי ספייס שלהם :) היית בקומונה? לט מתי הצטרפת לפורום? אממ לפני פחות משנה ככה היית סמוי לפניי זה? לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? רק ידידים מחכה לקליפ? יאפפ
היית בצילומים? לא :/ אם היית, איך היה? היית בהופעות? לא
בכמה? מתכנן ללכת לעוד? אני מקווה שאני ילךך לאיזשהי הופעה! קנית את הדיסק או הורדת? קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? אמפי
מה החברים שלך חושבים על ביט69? יש כאלה שלא מתים עליהם ויש כאלה שמחבבים אותם חח החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? אממ יש מצב חח באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? 0 את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? כותבת :] תחביבים: אוהב/ת את ת"א? יאפ אוהב/ת את חיפה? יאפ אוהב/ת את עפולה חח? אממ לא איפה היית רוצה שביט יופיעו? נהריה :) טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? יאפ אוהב/ת ואנס? לא אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?מזה שורש? :/ מה דעתך על קרוקס? בעע מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]מאוהב זאת לא מילה

einatit4

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo199.gif

שם: עינת גיל: 14 כיתה: ט' מיקום: צפון
איך שמעת על ביט69? עמ"י היית בקומונה?
מתי הצטרפת לפורום? אחריי עמ"י. היית סמוי לפניי זה? כן.. איזה חודש
מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? אולי
מחכה לקליפ? מאווווווד
היית בצילומים?
אם היית, איך היה? היית בהופעות?
בכמה? ^^ מתכנן ללכת לעוד? אהא קנית את הדיסק או הורדת? קניתי. שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? כן
מה החברים שלך חושבים על ביט69? רובם לא אוהבים אותם
החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? חלקם. באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? אני כותבת רק פה... את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?
תחביבים: ספורט [למרות שאני גרועה בהכל
], סודוקו, תשחצים וכל זה
אוהב/ת את ת"א? האממ איזורים מסוימים כן ואחרים לא. אוהב/ת את חיפה? כן
אוהב/ת את עפולה חח? דאאאא
איפה היית רוצה שביט יופיעו? בסחנה
טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? אהמ כן. אוהב/ת ואנס? לא ממש
אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?
P: מה דעתך על קרוקס?
מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] ברור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

iriiit

New member
סתם באלי לחזור^^

שם:אירית גיל:14 וחצי כיתה:ט' מיקום:יוקנעם
איך שמעת על ביט69?בתכנית של מה קשורררר היית בקומונה?לא. . מתי הצטרפת לפורום?שנה שעברהה ניראלי..ויצאתתי..ובאתי שוב :) היית סמוי לפניי זה?הרבה זמן P: מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?ניראלי חומרים רטובים וכל הילדים מחכה לקליפ?מאאודדדדד!!!11 היית בצילומים? לא :( אם היית, איך היה? - היית בהופעות?
בכמה? מתכנן ללכת לעוד?הלוואי שאני ילך קודם לאחת...... קנית את הדיסק או הורדת?קנייתתתיי ! שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? ממ רק 3 שירים באמפי מה החברים שלך חושבים על ביט69?חלק אוהבים , חלק אני מכריחה לאהוב D: החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? חלק.. באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? - את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? מנגנת בפסנטר ומנסה ללמוד גיטרה (בנתיים לא הולך לול) תחביבים: מחשב טלויזיה ריקוד חברים ביטטP: אוהב/ת את ת"א? מאווווד מאוווד מאווווד אוהב/ת את חיפה? ממ יאאפ :) אוהב/ת את עפולה חח? מאוהבת בה . לא
איפה היית רוצה שביט יופיעו? ביוקנעםםםם , תבואו כברר XD טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? מכורההה חח יש לי 6 אוהב/ת ואנס? גםם..אבל יש לי רק 1 אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? שו..מה ?! מה דעתך על קרוקס?
מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] בטטטטחחחח [=

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאני

שם:אופיר גיל:עוד יומיים יומולדת
כיתה:ט' מיקום:חור שאתם לא מכירים. איך שמעת על ביט69?לא זוכרת
היית בקומונה?לא מתי הצטרפת לפורום?לא זוכרת היית סמוי לפניי זה?לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?רק ידידים נראהלי מחכה לקליפ?המממ... היית בצילומים?לא אם היית, איך היה?לא הייתי היית בהופעות?לא בכמה?-- מתכנן ללכת לעוד?אולי קנית את הדיסק או הורדת?בן דוד שלי קנה ושלח לי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?כה מה החברים שלך חושבים על ביט69?חלק וחלק החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?לא נראהלי באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?אבריל לאבין, דה יוזד את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?גם גם וגם. תחביבים:לשיר, לנגן, לכתוב שירים, סקייט
אוהב/ת את ת"א?מאודמאוד
אוהב/ת את חיפה?לא
אוהב/ת את עפולה חח?XDDDDDDD איפה היית רוצה שביט יופיעו?הממ..לא יודעת טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| חח אוהב/ת אולסטאר?מאוד אוהב/ת ואנס?מאוד אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?XDDDDDDDDDDDD מה דעתך על קרוקס?
!!!!!!!!!!!!!! מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]בארור

liavii

New member
Bla bLa Bla

שם:ליאב גיל:14 כיתה:ט מיקום:עפולה איך שמעת על ביט69?אממ לא זוכרת ממש היית בקומונה?לא מתי הצטרפת לפורום?לא זוכרת נראה לי מהטקס של העמ"י היית סמוי לפניי זה?אממ כן (לקח לי זמן לקלוט את הפורומים שלתפוז:p ) מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? מחכה לקליפ?יאפ היית בצילומים?לא אם היית, איך היה? היית בהופעות?מוטומיוזיק בכמה?1 מתכנן ללכת לעוד?כן קנית את הדיסק או הורדת?קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?אהא מה החברים שלך חושבים על ביט69?רובם לא אוהבים אותם.. החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?אהא באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?הנוע"ל את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?שר ולפעמיים מנגנת:p תחביבים:מחשבב אוהב/ת את ת"א? יאפ אוהב/ת את חיפה?עיר נחמדה אוהב/ת את עפולה חח?חחחחחח כן P: עפולה אחלה עיר איפה היית רוצה שביט יופיעו?עפולה טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר?אהא אוהב/ת ואנס?אהא אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?לא XDDDDDDD מה דעתך על קרוקס?זה נוח אבל מכוער מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] חחח ברור XD

tal iero

New member
עונהה!!!

שם: טל גיל: 13 כיתה: ח' 3 נותנים בראש=] מיקום: בחדר של אח שלי איך שמעת על ביט69? ערוץ 24 ואז דרך נטע=]=] היית בקומונה? לא.. מתי הצטרפת לפורום? יולי 2007 היית סמוי לפניי זה? לא... מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? רק ידידם/אולי/כל הילדים/עוד הרבה מחכה לקליפ? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
היית בצילומים? לא.........=/ אם היית, איך היה? לא הייתי היית בהופעות? לא.........=/ בכמה?לא הייתייייי!!!! בוהווווווווווווווווו
מתכנן ללכת לעוד? כן.. מתכוננת ללכת [בלי ה'עוד'] קנית את הדיסק או הורדת? הורדתי ^___^ (<---נטע, בשביל עדן!!) חחח שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? יאפפ באמ פי מה החברים שלך חושבים על ביט69? חברים שלי לא חושבים.. אין להם מוח מסכנים החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? כן באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? הפי טרי פרינדס!! סדיסטים-מזוכיסטים שליטעעעע=]=]=] את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? מתחילה
תחביבים: אוהב/ת את ת"א? יהה אוהב/ת את חיפה? אממ.. אפשר לומר...... אוהב/ת את עפולה חח? חחח לא איפה היית רוצה שביט יופיעו? כחל או דישון... חח אבל זה לא יקרה.. גם קריית שמונה יהיה בסדר אבל זה לי יקרה בזמן הקרוב טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? כה אוהב/ת ואנס? כה אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?לא.......... מה דעתך על קרוקס? איככככ מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] בארוררררררררררררררררררררררררררררר =]=]

כתבתי לא. מה תעשי לי?

שם: ליאור ליבנה גיל: 16 וחצי כיתה: י"א מיקום: החדר שלי, חיפה. איך שמעת על ביט69? השמיעו אותם במקומות שאני יוצאת אלייהם, אז קניתי את הדיסק.. היית בקומונה? לא מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת מזמן היית סמוי לפניי זה? מה זה סמוי? מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? יותר מדי סרטים מחכה לקליפ? לא היית בצילומים? לא אם היית, איך היה? היית בהופעות? כן בכמה? וואו בהרבה מתכנן ללכת לעוד? אם יצא קנית את הדיסק או הורדת? קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? כן מה החברים שלך חושבים על ביט69? צוחקים עלייהם וכאלה החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? לא יודעת באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? זהו את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? מנגנת שרה כותבת תחביבים: מוסיקה תיאטרון וחברים אוהב/ת את ת"א? כן אוהב/ת את חיפה? כןןןןןןןןןןןןןןן והוהוהוהוההו אוהב/ת את עפולה חח? לא איפה היית רוצה שביט יופיעו? לא אכתפ לי טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? זה סבבה אוהב/ת ואנס? כןן אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? אה.. מה דעתך על קרוקס? איכ מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] לא

oFka7

New member
עינתיתתתתת../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שם:
אופיר גיל:
14 וחצי כיתה:
ט' מיקום:
ק.ה איך שמעת על ביט69?
חברים היית בקומונה?
לא מתי הצטרפת לפורום?
יום אחרי היומולדת האחרון שליXD היית סמוי לפניי זה?
לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?
אולי מחכה לקליפ?
כןכןכן היית בצילומים?
לא אם היית, איך היה? היית בהופעות?
עדיין לא בכמה? מתכנן ללכת לעוד? קנית את הדיסק או הורדת?
קודם הורדתי ואז קניתי חחח שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?
כן מה החברים שלך חושבים על ביט69?
יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שממש לא החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?
חלק כן באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?
הרבה את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? תחביבים: אוהב/ת את ת"א?
אהא אוהב/ת את חיפה?
אהא!! אוהב/ת את עפולה חח?
איפה היית רוצה שביט יופיעו?
בקיבוץ שלי חח טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר?
כן
אוהב/ת ואנס?
לא הכי אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?
לא:p מה דעתך על קרוקס?
מבחיל[אל תעלביXD] מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]
בטחחח

צפירטו

New member
עונה =]

שם: ספיר דרין גיל: 14 וקצת כיתה: ט' מיקום: בת ים :( איך שמעת על ביט69? חברה היית בקומונה? לא מתי הצטרפת לפורום? אמממ מזמן היית סמוי לפניי זה? חח לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? חומרים רטובים מחכה לקליפ? למה לא היית בצילומים? לא אם היית, איך היה? היית בהופעות? בטח! בכמה? אנא עארף לא סופרת מתכנן ללכת לעוד? באארור קנית את הדיסק או הורדת? חח קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? כן, אמפי מה החברים שלך חושבים על ביט69? רובם אוהבים החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? כן באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? אף אחד את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? מנגנת, פסנתר, לא מתה על זה תחביבים: אין יותר מידי... אוהב/ת את ת"א? נמאס לי כבר.. אבל הכל קורה שם.. אז אין ברירה אוהב/ת את חיפה? כן.... אוהב/ת את עפולה חח? מה? איפה היית רוצה שביט יופיעו? איפה שבא להם טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? לא אוהב/ת ואנס? בעיקר ואנס סבא אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? מזעזע מה דעתך על קרוקס? אפילו יותר משורש מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] אוח. גאיה. גאיה.. גאיה.. הסיבה שאני מחייכת כשאני קמה בבוקר=]

moran916

New member

שם:מורננ גיל:16 כיתה:יא מיקום:רמת הגולן איך שמעת על ביט69? בערוץ 24 היית בקומונה?לא מתי הצטרפת לפורום? בפסח ככה.. היית סמוי לפניי זה?לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?רק ידידים מחכה לקליפ?לא היית בצילומים?לא אם היית, איך היה?- היית בהופעות?כן בכמה?2 מתכנן ללכת לעוד? אם יצא אז כן. קנית את הדיסק או הורדת?לא שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? מה החברים שלך חושבים על ביט69?שהם הומואים >< החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?לא יודעת באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?כולמיני.. את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?לא תחביבים:יש הרבה נו... אוהב/ת את ת"א?כה.. אוהב/ת את חיפה?כןןן אוהב/ת את עפולה חח? טוב דיי איפה היית רוצה שביט יופיעו?לא משנה לי טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר?כן אוהב/ת ואנס?כן אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? כןןןןן מה דעתך על קרוקס?שזה גיייי מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] ממממ; לא.

Xx MaayaN xX

New member
בונא השביתה הזאת באה לי בטוב ../images/Emo98.gif

שם: מעייןן גיל: 14 וכמשהו כיתה: ט' מיקום: רעות איך שמעת על ביט69? לא זוכרת מזמןןן היית בקומונה? לא מתי הצטרפת לפורום? מתישהו לא זוכרת היית סמוי לפניי זה? לא OO" מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? חח יש כמה.. בטוח הדעה שלי השתנתה מאז הוא יצא. אבל לא שמעתי אותו מלא זמן.... מחכה לקליפ? בקוצר רוח. לראות את אחשלי השמן ואת איירגז XD היית בצילומים? לא ): אם היית, איך היה? ששש היית בהופעות? בקטנה כזה בכמה? שתיים/שלוש לא רציני.. מתכנן ללכת לעוד? בכיף קנית את הדיסק או הורדת? קניתי! אני לא מורידה דיסקים! לא משנה של מי זה- קונים!!!! שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? חח במחשב. אין לי שיכלולים אחרים הכל התקלקל. אבל בקרוב מאוד יהיה לי אייפוד :) מה החברים שלך חושבים על ביט69? יש ויש... החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? לא ידועת אולי באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? חח אף פורום.. את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? לא ממש. התחלתי גיטרה. אבל הייתה לי גיטרה מעצבנת אז לא היה לי כוח לזה. אני לפעמים מנגנת בקטנה.. תחביבים: לישון אוהב/ת את ת"א? מתה עליה אוהב/ת את חיפה? חחח הייתי שם רק איזה פעמיים בחיים שלי אוהב/ת את עפולה חח? WTF?! איפה היית רוצה שביט יופיעו? אממ.. הייתי אומרת ברעות. אבל הם הופיעו במודיעין אז זה גם אחלה (:) טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? זה סבבה. אבל ישלי רק זוג אחד.. אוהב/ת ואנס? כןן. ישלי לפחות 9 זוגות ואנס אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? חח נעעעעע מה דעתך על קרוקס? מכוער מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] מתים עליה

עדי D

New member
להלהלהלהלהה

שם: עדי גיל: בינואר 17 כיתה: יא מיקום: חיפה איך שמעת על ביט69? אממ מפורום שייגעצ או משו אנערף לא זוכרת היית בקומונה? הייתי נכנסת אליה פעם ב.. אבל לא כתבתי שם מתי הצטרפת לפורום? פי. אמ לא זוכרת חח היית סמוי לפניי זה? בקמונה מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? יותר מידי סרטים מחכה לקליפ? אהאה היית בצילומים? נופ אם היית, איך היה? היית בהופעות? אהאה בכמה? נראלי איזה 4 מתכנן ללכת לעוד? מה שבא בא קנית את הדיסק או הורדת? קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? אממ לא מה החברים שלך חושבים על ביט69? יש ויש החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? חלק באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? שייגעצ את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? תחביבים: אוהב/ת את ת"א? בהחלטD: אוהב/ת את חיפה? אמ. אני גרה פה אז יש לי ברירה? חח אוהב/ת את עפולה חח? איפה היית רוצה שביט יופיעו? חיפה טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? אהאהאאה אוהב/ת ואנס? אהאהאהאהאהההההההה אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? מה מצחיק זה אחלה נעל מה דעתך על קרוקס? זה מכוער. אבל נוח לי בקרוקס הכתומות שלי אז שקט יא הומואים מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] אעאעאעD: כע

היית צריכה לרשום

שאת כותבת השירים הרשמית של פות סטאש. יא אני מתגעגעת אלייך ואני עושה היום עגיל ואת לא שמה עלייייייי :(

למעלה