שאלון על ביט ושטויות

עונה!

שם: שני. בינתיים..(רוצים להחליף לי את השם..אנשים מוזרים..) גיל: 15.1 כיתה: י'. מיקום: חדר, בית, רחובות, א"י, כדוה"א, חלל..... איך שמעת על ביט69? חברה.. היית בקומונה? לא. מתי הצטרפת לפורום? לפני כמה זמן.. היית סמוי לפניי זה? ?! מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? "כל הילדים". מחכה לקליפ? בטח! היית בצילומים? לא. אם היית, איך היה? לא הייתי. היית בהופעות? לא..מקווה להיות.. בכמה? כתבתי שלא.. מתכנן ללכת לעוד? מקווה ללכת אי פעם.. קנית את הדיסק או הורדת? קניתי.. שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? יש לי כמה שירים שלהם בmp.3 מה החברים שלך חושבים על ביט69? אין לי חברים..סתם, יש לי רק חברה אחת שמכירה אותם..אני חושבת שהיא אוהבת את המוזיקה.. החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? לא נראה לי.. באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? אני מציצה מדיי פעם בפורום מוזיקאים אבל לא כותבת שם.. את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? מנגנת, כותבת, מלחינה, שרה (בינתיים שרה כי אין מישהו אחר שיעשה את זה ואני דיי מקליטה את השירים שלי..) תחביבים: לנגן.. אוהב/ת את ת"א? בהתחשב בעובדה שהפעם היחידה שהסתובבתי ברחובות תל-אביב מאז שאני זוכרת את עצמי הייתה בחופש הגדול..ממ..אחלה עיר.. אוהב/ת את חיפה? לא זוכרת לפני כמה זמן הייתי שם בכלל.. אוהב/ת את עפולה חח? בטח! כולם אוהבים את עפולה..או שלא.. איפה היית רוצה שביט יופיעו? ברחובות.. טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? כן. אוהב/ת ואנס? כן. אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? כן..יש לי זוג.. מה דעתך על קרוקס? שנורא חבל שחצי מדינה (אם לא יותר) הולכת עם הנעליים האלה כשאפילו מי שייצר אותן חושב שהן מכוערות.. מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] לא ממש..מצטערת..

בלופ...../images/Emo113.gif

שם: קטני/עדי גיל:16 כיתה:י' מיקום:קיבוץ בית העמק איך שמעת על ביט69? עמ"י היית בקומונה?
מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת כבר היית סמוי לפניי זה?
מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?יותר מידי סרטים מחכה לקליפ? לא היית בצילומים?לא אם היית, איך היה? היית בהופעות?כע בכמה? אחת מתכנן ללכת לעוד? כע קנית את הדיסק או הורדת?קניתי שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? כע מה החברים שלך חושבים על ביט69? צוחקים עלייהם וכאלה החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?לא יודעת באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? בני המושבים
שייגעצ את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? לא תחביבים: מחשב, חברים אוהב/ת את ת"א? כע אוהב/ת את חיפה? כע אוהב/ת את עפולה חח?כע איפה היית רוצה שביט יופיעו? לא אכפת לי טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר? כע אוהב/ת ואנס?כע אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?כע מה דעתך על קרוקס? איכס מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] בארור!!!!!!!!!!!!!!!!1

shelly malka

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

שם:
שלי גיל:
14 כיתה:
ט מיקום:
החדר המסוקס שלי איך שמעת על ביט69?
טקס פרסי העמי היית בקומונה?
לא מתי הצטרפת לפורום?
לא זכרת היית סמוי לפניי זה?
יש מצבXD מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?
כמו שלך&עוגות גבייינה מחכה לקליפ?
אההא היית בצילומים?
לא אם היית, איך היה?
היית בהופעות
?- בכמה?
- מתכנן ללכת לעוד?
מתכננת ללכת בכללי קנית את הדיסק או הורדת?
שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?
אההא מה החברים שלך חושבים על ביט69?
שהם חבורת הומואים שלא יודעים לשיר&לנגן
החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?
אההא באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?
מלא את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?
הייתי רוצהXD תחביבים:
לאכולD: אוהב/ת את ת"א?
לא הכי אוהב/ת את חיפה?
נראלי הייתי שם רק פעם אחתXD אוהב/ת את עפולה חח?עפולה שו?
לא נרלי הייתי שםXD איפה היית רוצה שביט יופיעו?
העיר שאני גרה אבל אני לא יפרסם אותה
טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר?
אוהבת אבל הם לא מוחות לי
אוהב/ת ואנס?
הנעל האהובה עליי
[אבל אבל אני לאהוב גם את זו יורק וDC כמו הואנס
| אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?
פעם הייתי הולכת איתם
מה דעתך על קרוקס?
נחמד לשים אותם בבית מאוהבים בגאיה?!
[חסר למי שכותב לא]אההא

טל 182

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: 15 כיתה: י' מיקום: רמת גן איך שמעת על ביט69? מעריב לנוער היית בקומונה? לא מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת היית סמוי לפניי זה? לא מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון? יותר מידי סרטים...נראה לי. אני שונאת שאלות כאלה
מחכה לקליפ? כן היית בצילומים? לא אם היית, איך היה? היית בהופעות? כן בכמה? אני חושבת שאחת
[רוקצ נחשב?] מתכנן ללכת לעוד? כן קנית את הדיסק או הורדת? חברה שלחה לי [אל תרביצו לי] שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן? על המחשב מה החברים שלך חושבים על ביט69? יש כמה שאוהבים אבל הרוב לא
החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום? לא באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה? אוונסנס [למרות שלא נכנסתי איזה חצי שנה], פארמור
, פול אאוט בוי, TAI את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]? אה-הא תחביבים: איןלימושג
אוהב/ת את ת"א? כן
אוהב/ת את חיפה? אממ...בסדר אוהב/ת את עפולה חח? אממ...לא איפה היית רוצה שביט יופיעו? ת"א טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוקיי
אוהב/ת אולסטאר? כן אוהב/ת ואנס? חמוד אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]? אה? >< מה דעתך על קרוקס? חמוד מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא] היא מתוקה

tal iero

New member
../images/Emo207.gifלברי רענן לורל או מישהו אחר.... ../images/Emo27.gif

אתם יכולים לשים בפורום טאבים ל'אולי' 'רק ידידים' ו'כל הילדים' ? ואם בא לכם אז לעוד שירים =]

Shampoo28

New member
../images/Emo39.gif

שם:שלי גיל:14 כיתה:ט מיקום:- איך שמעת על ביט69?הופעה במוטומיוזיק היית בקומונה?לא מתי הצטרפת לפורום?לא הצטרפתי ^^ היית סמוי לפניי זה?כן בערך מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?יותר מידי סרטים נראלי..יש הרבה מחכה לקליפ?בעירך.. היית בצילומים?לא אם היית, איך היה?- היית בהופעות?אחת בכמה?1 מתכנן ללכת לעוד?עם יזדמן... קנית את הדיסק או הורדת?הורדתי :p.. שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?לא כי אין לי.. מה החברים שלך חושבים על ביט69?הם לא מתים עלייהם חוץ מי 1.. :p חח אבל אני מגנה עליהם.. החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?חח אני לא בפורום בידיוק.. באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?לא משהו ספציפי. את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?לא תחביבים:- אוהב/ת את ת"א?כן אוהב/ת את חיפה?לא הייתי שם X: אוהב/ת את עפולה חח?כנ"ל איפה היית רוצה שביט יופיעו?ב"ש..(רקאם זה חינם איןלי כסף =[) טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| אוהב/ת אולסטאר?כן אוהב/ת ואנס?כן אבל אין לי אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?X: מה דעתך על קרוקס?סבבה!!!.. מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]לא :p

"אולי" - אקורדים

בית: #G# | C# | G# | C #C# | Eb | G# | Fm | C# | Eb | G G# | G# | C# | Eb - פזמון G# | G# | C# | Eb - סי פארט התקדמות: בית בית פזמון בית פזמון C PART סולו (אקורדים של הבית) פזמון בית ערב טוב חבר'ה רענן.

יערולה13

New member
כי אני נכה ועונה באיחור../images/Emo122.gif

שם:יערה גיל:13 וחצי(8 כיתה:ח' מיקום:קרית חיים איך שמעת על ביט69? מגאיה המלכה והכוסית שאני חולה עליה!3> היית בקומונה?מזה?
מתי הצטרפת לפורום?לא מזמן מלפני חודש חודשיים
היית סמוי לפניי זה?נופ מה השיר האהוב עלייך מתוך האלבום הראשון?חומרים רטובים מחכה לקליפ?בהחלט היית בצילומים?לא יכולתי לבוא
אם היית, איך היה?- היית בהופעות?לא אבל אני יהיה בקרוב
בכמה?- מתכנן ללכת לעוד?בארור קנית את הדיסק או הורדת?הורדתי, אבל אני הולכת לקנות מחר
שמת באמפי/אייפוד/דיסקמן?יאפוש
מה החברים שלך חושבים על ביט69?אתם לא רוצים לדעת. החברים שלך יודעים שאת/ה בפורום?יאפ באיזה עוד פורומים בתפוז את/ה?אף אחד. את/ה עוסק במוזיקה[מנגן, שר, כותב..]?שרה תחביבים:פוטושופ8) אוהב/ת את ת"א?איך לא! אוהב/ת את חיפה?אחלה מקום אני שמה כמעט כל הזמן. אוהב/ת את עפולה חח?איפה המקום הזה?>< איפה היית רוצה שביט יופיעו?קרית חיים. טוב חלאס נגמרו לי השאלות על ביט..:| רוצה עזרה? אוהב/ת אולסטאר?כן, בהחלט,ברור,ומי לא? אוהב/ת ואנס?כן
אוהב/ת שורש[חחחחחחחחחחחחחחחח]?מההההההההההה? XDDD מה דעתך על קרוקס?אחלה נעליים לפעולות! מאוהבים בגאיה?! [חסר למי שכותב לא]בארור אני מאוהבת לה על העכוז השמאלי!(*:, מי לא אוהבת את גאיה הכוסית אש מגיל שש?! אני הייתי כאן

למעלה