שרשור יום שני

../images/Emo183.gifשרשור יום שני../images/Emo187.gif

איך היה היום שלכן?
אני פותחת את השרשור מוקדם כדי שכוווולן יוכלו להגיב וגם כי אני מתחילה ב10 וחצי אז יש לי זמן מוהעהעהע
זה כזה אדיר להתחיל מאוחר D: אז אני לא יכולה לספר איך עבר עליי היום, כי הוא עוד לא עבר XD אבל נראלי שמחר אני ניגשת לתיאוריה, איזה לחץ...
יואו מי שאוהבת בגדים ואופנה וזה אני ממליצה בחום חום חום על האתר Looklet שאפשר להרכיב שם מלא לוקים על דוגמנית (מבגדים אמיתיים שנמצאים בחנויות) וזה אחד האדירים, אני וכל החברות שלי התמכרנו
היום יעשה ממש ממש קר, באסה. אני שונאת חורף וגשם!! איך אנשים יכולים לאהוב את זה אני לא מבינה! והתירוץ של "זה כזה כיף לשכב מתחת לפוך ושקר כלשהו" לא עובד עליי
כי תמיד שאני עושה את זה ויש סופה בחוץ אני חושבת על כל ההומלסים המסכנים וליבי נשבר...
אז מקווה שלא תקפאו היום למוות, תתלבשו היטב ואל תשכחו לקחת מעיל!! ~אמא פולניה~ השאלה היומית: באיזה ארצות ביקרתן ואיזה ארץ היא הכי הכי מבחינתכן? נמקו.

Serena16

New member
יום שני ^^

השלמתי שעות שינה כל הבוקר אז אין כלכך מה לספר
ממ .. צרפת, ספרד, הולנד , לונדון (!) אבל הכיהכי היה ברזיל
יםםם , שמש , כולם בבגד ים , אין .. ארץ מדהימה
אבל תכלס הכי נהניתי באילת עם החבר בקיץ ^^
אין על הארץ

Serena16

New member
אמג ניו יורק :O

איך שכחתי את ניו יורק , אבל סתם קר שם ואין מה לעשות אז זה לא כזה משנה ^^

../images/Emo34.gif

היה לי חרא יום אני חולה ומרגישה כ"כ גרוע :/ והייתי בארה"ב, קאריביים, בולגריה, טורקיה וברזיל (ויום אחד בארגנטינה אבל שמעו שזה לא נחשב XD) הכיהכי אהבתי את ארה"ב וברזיל . ארה"ב פשוט זה ה -מקום בשבילי, במיוחד לוס אנג'לס. ברור שחודש ממש לא מספיק בשבילי , ואני עוד עומדת לחזור לשם :) וברזיל .. ארץ מדהימה . במיוחד ריו דה זנרו , מקום מדהים עם אנשים מממש מדהימים , נהנתי מכל שניה שם :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif יום נחמד ^-^

בוא נתחיל מזה ששעת אפס התבטלה
אחר כך מתמטיקה
והמשך יום סביר
צור תרמה לי את כלללללללל קיר מקפליי שלה
אווחחח היא כזאת נושייייייייית1!!!!!!!!!אחד1
הו וכרגע קיבלתי הודעה שמחר אני מתחילה בתשע
וגם ככה יש לי ביום שלישי רק 4 שעות אז...... לומדים רק שלוש שעות
ובקשר לשאלה היומית, ההממ, נולדתי במסצ'וסטס (ארה''ב), ביקרתי באנגליה ובהולנד... אין לי כל כך בחירה כי.... לא יודעת ^-^ אבל אם בכל זאת, אנגליה, כי מקפליי שם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif יום שניי D:

טוב כלום לא באמת קרה היום, חוץ מבצפר. ואת שאר היום אני הולכת לבלות בללמוד מת'! D: יאיי מי ><" תשובה לשאלה היומית
: ביקרתי בארה"ב ( ניו יורק + וושינגטון ) קנדה וטורקיה. והייתי כמה שעות באיטליה בעצירה לטיסה לארה"ב ( אם זה נחשב.XDDD ) הארץ הכי הכי לדעתי זאת ארה"ב ( בניו יורק )
היה ממש כיייייף שם
ובאללי לטוס לשם עודפעם *-* והפעם לעשות פי 10 דברים יותר ממה שעשיתי לפני שנתיים.D: - ועשיתי המוווווווווון - LOL.

MadBerry

New member
יום שני~

אז ככה, היום היו לי סדנאות על הצבא והסבר קצר על הגדנ"ע שאנחנו אמורים לצאת אליה בקרוב, ולמרות שבהתחלה לא רציתי לצאת לגדנ"ע מכל מיני סיבות אישיות, עכשיו ממש יש לי חשק לצאת. אבל אני עדיין קצת מהססת... דבר ראשון, אני נוטה להרגיש לא טוב בנסיעות ארוכות :S דבר שני, יש בעיה של שירותים ומקלחת, ודבר שלישי... טוב, זה לא הכי קריטי בעיניי, אבל כמובן שכמעט בטוח שאני אהיה בצוות עם כמה בנות מהשכבה שאני לא ממש מחבבת, בלשון המעטה... אז מה אתן אומרות? מה דעתכן לתת לי קצת טיפים, אלו מכן שיצאו כבר לגדנ"ע? :) וד"א, כן, היה לי היום מאוד קר. קפאתי מקור :( אבל אני דווקא אוהבת את זה
אני מעדיפה לקפוא מקור מאשר למות מחום. אוי, לוקלט זה נחמד ^^ את קוראת סמויה בפורום אופנה, נכון? אני רואה שלפעמים את שואלת שם שאלות
ולשאלה היומית, ממ, ביקרתי בכמה ארצות באירופה - צרפת, אנגליה, רומניה, יוון, אוסטריה, גרמניה ואיטליה, והכי נהניתי בשלוש הפעמים האחרונות בהן נסעתי - כשהייתי ברומניה וביוון. ברומניה ביקרתי לפני חמש שנים. נסענו לטיול שורשים. שכרנו נהג ותוך שבועיים חרשנו את רומניה וביקרנו בכל מיני ערים בהן המשפחה שלי גרה. היינו גם בבית קרבות יהודי בבוקרשט ובטירה של דרקולה בטרנסילבניה - מומלץ ^^ למרות שרומניה היא לא יעד נופש, נהניתי מאוד ואני אשמח לחזור ולבקר שם :) ביוון - או ליתר דיוק בכרתים - הייתי פעמיים, פעם אחת לפני שנתיים שלוש, ופעם נוספת בחופש הגדול האחרון. ביוון, בשונה מארצות אחרות בהן ביקרנו, לא טיילנו הרבה. רוב הזמן "טיילנו" במלון המדהים ובעיר הקרובה. גם שם נהניתי מאוד ואני ממליצה בחום :) ו... זהו. שיהיה שבוע נעים ^^

MadBerry

New member
וואו איזו חפירה ../images/Emo6.gif

בית קברות* או, וגם את הולנד פקדתי

../images/Emo109.gifחחחחח כן../images/Emo9.gif

פאדיחות. אבל זה פורום ממש כיף להיות סמוי בו נו ^^" ובקשר לגדנ"ע- אף פעם לא יצאת לטיולים?
או שזה פעם ראשונה שזה עם הגדנ"ע? בכל מקרה, זה לא דבר ממש נחמד XD כאילו, בזמן הטיול מקטרים המון על דברים כמו שירותים כימיים, מקלחת (או חוסר במקלחת), אוהל מסריח, אוכל, מסלולים מייגעים, עליות...אבל אחרי שהטיול נגמר אז במחשבה לאחור זה היה כיף חחח כי זה בכל זאת חוויה והכל. אני לא יצאתי השנה לטיול והייתי מאושרתתתת אבל אחר כך כשכולם חזרו אז יש קטעים שנשמעים כיפיים

MadBerry

New member
יצאתי,

אבל הפעם האחרונה (ובעצם גם הראשונה) שיצאתי לטיול שנתי אמיתי, עם שינה של יום ומסלול של יומיים והכל, היתה בכיתה ז'. אני מעדיפה להימנע מהטיולי בי"ס האלה כמה שיותר, עם הבעיה הזאת שיש לי בנסיעה... אז לא הבנתי, יצאת לגדנ"ע או לא?

../images/Emo109.gifאני מקווה שהבנתי אותך נכון בכלל חח

מזתומרת "יצאת לגדנ"ע?" אצלנו גדנ"ע זה כאילו הגוף שאחראי על הטיולים השנתיים שלנו...הוא מספק את המדריכים, האוכל (אם יש) והכל הטיול בעצם חח אז כן, אני יוצאת כל שנה

../images/Emo109.gifאה את מדברת על כזה של הצבא..?

אצלנו קוראים לזה שירות לאומי XD זה היה ממש כיף
היינו במוצב כזה בגבול סוריה וניקינו אותו, סידרנו, שמנו שקי חול כאלה, ורשתות מוזרות חחח

למעלה