שרשור יום שני

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבקשר לגדנ"ע

גדנ"ע זה ממש מגניב. בהתחלה כולם קשוחים והכול אבל זה הכול הצגות ושטויות. התנאים לא שוס בכלל,אבל זה חלק מהחוויה.בכל זאת,זה צבא. הבנות בשכבה-מה לעשות,בכל שכבה יש את הפרחות המטומטמות שאף אחד לא סובל,אבל בגלל שהן לא עם חברות שלהן בצוות אז הן מתנהגות שונה. תביאי הרבה בגדים חמים,כי הולכים לקפוא שם,למרות שיש מעילים מהצבא,תביאי עוד מלא בגדים חמים. מה עוד?לא לקחת דברים קשה מידי,זה בסך הכול 5 ימים וזה אחלה של דבר אם לוקחים אותו בפרופורציות. לי אישית הייתה בעיה בהתחלה עם המקלחות אבל גם לא התקלחתי הרבה(כולה שעה יש לעשות את זה ואין לי כוח) וגם זה לא היה כזה נורא.פשוט צריך לפני לארגן את כל הדברים למקלחת ואז פשוט לרוץ איתם להתקלח. אני אישית גם לא הכי נורא לי בתנאים כי אני בתנועת נוער ויוצאים הרבה לטיולים וסמינרים וכו'. לדעתי חשוב לצאת כי גם מכירים את הצבא קצת יותר מקרוב(בגדנ"ע זה הרבה יותר שכונה כמובן) וגם יש דברים מעניינים. בקיצור-תקחי דברים בפרופורציות,תסתכלי על הצד החיובי,ויאללה,כולה גדנ"ע!~

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif < קאמבאקון? ../images/Emo3.gif

זהו, פרחות באמת מתנהגות אחרת כשהן לבד. לפחות רובן. אז נקווה לטוב... בקשר למקלחות, שמעתי גם על אנשים שהביאו מגבונים והסתדרו איתם. אבל בכ"ז, כל יום מזיעים הרבה, לא? ואיך המקלחות נראות? אני מניחה שהכל פתוח ואין וילונות או משהו כזה... וכן, זה אחד מהסיבות שגורמים לי כן לרצות לצאת. תודה

rox love BSM

New member
בגדנ"ע מתישים אותך ולאף אחד

אין כח להציק/לעשות דברים מעצבנים. אז אל תדאגי בקשר לבנות. אתן תיכנסו לחדר ותירדמו בשנייה. בקשר למקלחת,אפשר לבקש מחברה להחזיק מגבת ככה שתסתיר אותך. ובגדול,זה חוויה מאד מאד כיפית,וממש כדאי לך לעבור אותה. ובטח שלא לוותר עליה בגלל כמה פוסטמות שגם ככה לא ממש תפגשי/תתערבי איתן.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתצאי לגדנ"ע

זה נחמד,זה מגבש,זה כיפי,זה מוזר וזה מגניב. אפילו התורנות מטבח הייתה אחלה באיזשהו שלב
ובעניין המקלחת-איפה שהייתי היו וילונות ואם אין אז שחברה תסתיר אותך.חוץ מזה אני לא הייתי מתכננת על מקלחת כל יום,אולי רק אחרי היום שדה שאצלנו זה היה בערך באמצע.

MadBerry

New member
כרגע אני די בעד לצאת :) +עוד בקשה בנות ../images/Emo26.gif

יש פה עוד בנות שיש להן בחילות בנסיעות? ואם כן, איך אתן מתמודדות עם זה? ד"א, תודה על הטיפים וההמלצות ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשמעתי שלימון עוזר...

חוץ מזה אני לא יודעת על עוד דברים שעולים לי לראש כרגע. אולי לא לאכול הרבה לפני הנסיעה...

MadBerry

New member
גם אני שמעתי על זה... ../images/Emo3.gif

אבל אני מעדיפה משהו שאפשר לעשות בפני או בזמן הנסיעה, משהו שימנע ממני בכלל את ההרגשה הנוראית הזאת :\

rox love BSM

New member
אני סבלתי המון,

זה עבר לי עם השנים. אבל אני לקחתי כדורים נגד בחילה וזה ממש עזר לי. פשוט תלכי לבית מרקחת ותבקשי כדורים נגד בחילות,והם ייתנו לך.

MadBerry

New member
>>

אני לוקחת בד"כ סוג מסויים של כדורים, אבל לפעמים הם לא כ"כ עוזרים... אני מקווה שהם יעבדו הפעם.

McLife135

New member
../images/Emo15.gifגמלי היה אתזה ,

וקניתי כדורי מציצה מתוקים כאלה שזה ממש כמו סוכריות קטנות זה ממש עזר לי, פעם אחת כמעט הקאתי לפני שנסעתי לים לקחתי כדור ותוך כמה דקות אחרי ששכבתי על הספסל טיפה זה ממש עבר לי ואז כל היום לא היו לי בכלל בחילות :)

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif לחברה שלי יש את זה או היה.. לא זוכרת

והיא תמיד הייתה מביאה לנסיעות כאלה של טיולים סוכריות מציצה של מאסט (must) בטעם לימון וזה היה עוזר לה, אז פשוט תקני כאלה בסופר
ואני מקווה שזה יעזור לך

MadBerry

New member
תודה על העצה :)

אבל נראה לי כבר שאני לא אצא
תודה בכ"ז בנות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifMonday's child has learned to tie his

bootlace See how they run! היום היה יום חביב^^ היו לי שעתיים תקשורת בבוקר,והיה מעניין,הצלחתי להתרכז סופסוף,אחרי שבזמן האחורן הייתי מעופפת... א"כ היו לי שעתיים חלון,ואני וחברה שלי שבדיוק חזרה מארה"ב אחרי שבועיים הלכנו אליי הביתה,ושמענו את הדיסק של ליידי גאגא
א"כ חזרתי לבי"ס לשעתיים היסטוריה,ואז היו אמורות להיות לי 4 שעות תקשורת
אבל המורה לא הרגיש טוב אז הוא שחרר אותנו אחיר שעה בדיוק! חוץ מזה שזה מעולה גם בדיוק קיבלתי מחזור והייתי חייבת לעוף הביתה! ואז באתי הביתה והתקלחתי
וזו הייתה אחלה של מקלחת,ולהתקלח בחורף זה חרא
.בכלל חורף זו עונה גרועה משעמם וקר ואי אפשר לעשות כלום וקר וכל מה שרוצים לעשות אי אפשר כי קר וקר וחוזרים הביתה רטובים וקר ויש גשם וקר.
|השאלה היומית
הייתי בטורקיה,קפריסין,יוון,בולגריה,בולנד,צרפת ואנגליה! אני חושבת שהכי אהבתי את אנגליה גם כי הייתי גדולה מספיק(מנטלית) בשביל להבין ולהעריך אותה,גם בגלל ההופעה(כמובן
) וגם בגלל שפשוט היה כיף,ואחרי כ"כ הרבה זמן שרציתי להיות שם הלכתי.באמת שזה היה להגשים חלום
אבל גם בצפרת היה כיף כי זה היה טיול בת מצווה והוא היה הרבה זמן ואני אזכור את הדברים שם לעוד המון זמן!היה ממש כיף,וגם הייתי ביורודיסני,וזה היה פשוט טוב. קדחתי

למעלה