שרשור פרק 107-הנקודה המדויקת

Yarinv

New member
איזה פרק!!!!../images/Emo9.gif

הפרק הכי טוב עד עכשיו העונה. מיותר לציין בזכות מי
איזה יופי שגם קיבלנו את רוב המידע על מה שקרה בכל הזמן הזה שבין סוף העונה השנייה לבין תחילת העונה השלישית, הכל מתחיל להתחבר והקטע עם היהלום שפותר את החידה של כל המהות של האי מעולה. חייב לציין, רוני הדר מדהימה ביופייה.

liron sa

New member
זה פרק שאני אוהב !

הפער בין העונות הוסבר..רק שאלה קטנה: איך ליבי יכלה לנסוע בזמן ל1406 כשהלפיד לא מאפשר זאת(הרי רק כשהיא כלאה את האסטרואיד ביהלום-הנסיעה בזמן התאפשרה)?

gilad94

New member
פרק אדיר

אני אוהב שהם חוזרים למתכונת של העונה הראשונה שהם עושים פלאשבקים של דברים שקרו לדמויות ואנחנו הצופים לא ראינו שהם קרו :)

zimi5

New member
ליביי ../images/Emo99.gif אחלה פרק ../images/Emo9.gif

היא ציינה בפרק "אני היחידה שיכולה לנסוע בזמן" ולפי מה שזכור לי לא אמרו בפרק למה.

Dibil44

New member
הפרק הכי טוב עוד עכשיו.

נראה לי שבגלל שהיו בו הרבה דברים שהזכירו את העונה השנייה. בעיקר ליבי, התגעגענו
מישהו יודע איך קוראים לשיר סיום? הוא היה ממש מוכר.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifליבי. איזה פרק!!!

אפילו שפיספסתי את הכמה דקות הראשונות - הוא היה פרק בהחלט מעולה!!! אני כמובן שמח שליבי חזרה (גם הדמות האהובה עלי וגם השחקנית האהובה עלי
) חבל רק שזה לפרק אחד... העלילה הולכת ומסתבכת אבל בכיוון שהיא נהיית מעניינת. היו כמה דברים לא הגיוניים בפרק אולי אכתוב אותם אח"כ...

Mrs EG

New member
וווווווואאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו

הפרק הכי מדהים שהייה עד עכשיו !!!!! סוף סוף ליבי ( הממש ממש ממש חמודה ומוכשרת ) חוזרת !! אגב , המשחק שלה ממש השתפר . פרק מדהים !!

אביגייל הררי-ליבי ../images/Emo99.gif

אגב לדעתי ליבי יכלה לנסוע בזמן כי מההיסטוריה החדשה ובלאגן בהיסטוריה שמחק את הטיימריות לא היה תקף לגבייה, נראה לי
ובהחלט פרק טוב, ודילן אכל אותה

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifפרק מדהיים!

אם לא שמתם לב עד עכשיו, גיורא (
) השתמש בכמה פסקולים מוכרים (שאני אישית ממש אוהב!!) כמו אבודים והארי פוטר (במאחורי הדמות של קוזמו ובעוד כמה כאלו שומעים קטעים מהפסקול של הסרט החמישי, מסדר עוף-החול
)

Daniel44862

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo119.gifאה, זה כבר לא גיורא ../images/Emo69.gif

זה דרור אשכנזי.... יפה

ny22

New member
מנהל
תגידו, אם הבנתי נכון אז...

הקטע של 1911 הוא "טעימה" מהעונה השנייה, נכון?

אם הבנתי נכון את השאלה,

ואת הפרק, אחרי כיבוי הלפיד (סוף העונה השנייה), הכל טוב ויפה, החבורה נשארת בהאי, דילן חוזר, ליבי איך שהוא חוזרת והיא איתם, עד שיש את המשימה, הבאת היהלום לזקן ההוא, אבל הבעיה שהיא מסתבכת שמה, ונהרגת. כלומר, העונה הראשון, אח"כ כל הסיפור של העונה השנייה, ואז בעונה השלישית אנחנו מקבלים טעימה מה קרה אחרי כל העונה השנייה (ניצחון של קיירן, וכיבוי הלפיד) ככה אני הבנתי, למרות שבסידרה הזאת אי אפשר להבין כלום XD

פרק טוב!!../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

סוף סוף פרק עם אביגיל הררי המדהימה! כמה חבל שזה רק לפרק אחד... כמה שאלות שלא היו ברורות לי - אם למישהו יש תשובות אשמח אם הוא יסביר:
למה לעזאזל ליבי רוצה למנוע את הפגיעה של האסטרואיד ב-9.9.09? הרי דילן כבר יירט אותו, לא? וזה בעצם מה שיצר בעונה השנייה את קאיראן... (כוח רוע שנוצר מהתיקון העצמי של העולם). או שלא הבנתי נכון? הרי בסוף העונה השנייה יש עולם שם מחוץ לאי, ופשוט אין יותר טיימרים בגלל כיבוי הלפיד... נכון? אז למה צריך למנוע את האסטרואיד בכלל?
ליבי אומרת בפרק שהיא הטיימרית היחידה שחיה על האי. מה?! מאיפה היא הביאה את זה? לא זכור לי שזה הוזכר מתישהו לפני כן, שלליבי נשארו כוחות הטיימריות שלה...
הקטע שדילן חוזר ל-1406 כדי להזהיר את ליבי לפני שהיא יוצאת למשימה, היה מוזר ולא אמין... (שזו לדעתי הבעיה החמורה ביותר של הסדרה מתחילת העונה). והיה בו גם משהו שלא הבנתי: ליבי אומרת לדילן שהוא תמיד ייצג את מה שטוב בעולם והקריב את עצמו בשביל אחרים, ושהיא הייתה רוצחת. העניין הוא שאני לא זוכר, את מי ליבי רצחה?? ועוד משהו אחרון: רוני הדר שחקנית טובה, ובהחלט מוסיפה לסדרה. בשונה מסופי, שבה דילן התאהב דרך משימת גניבת כסף בשוק = דבר שלילי, עם רומי הוא מתחיל את מערכת היחסים דווקא במשימה להצלת העולם מפיצוץ של אנרכיסטים = דבר חיובי בהחלט...
ולכן כבר מעכשיו אני מנבא שבסופו של דבר דילן יהיה עם רומי ולא עם סופי...

למעלה