שרשור פרק 107-הנקודה המדויקת

Superboi

New member
תשובות

ליבי רוצה למנוע את פגיעת האסטרואיד ובכך להוציא את ההיסטוריה משני המעגלים שהיא תקועה בהם (כל מה שקרה בעונות 1 ו-2 חוזר על עצמו עד אין סוף, אלא אם יקרה משהו רציני שישנה את זה, כמו לכידת כוח האסטרואיד ביהלום). ככה היא מצליחה גם להציל את העולם של 2009 וגם לאפשר לטיימרים לחיות.
אני מניח שאת זה נגלה בהמשך. אולי יש לזה קשר לתשובה הבאה:
זאת לא ליבי "המקורית", אלא ליבי מההיסטוריה בה אדי שולט והחבורה הם מחסלי טיימרים. ליבי מהמקורית נרצחה ע"י אנה מחסלת הטיימרים.

ny22

New member
מנהל
אומנם אני לא שאלתי, אבל תודה!

התשובה השלישית הבהירה לי קצת יותר את המצב. (אגב, מאיפה אתה יודע שזאת לא ליבי המקורית? בגלל התשובה שלה+זה שליבי מהעונה השניה מתה?). ובכלל תודה על שאר התשובות!

8דושנקה8

New member
לפי העונה השנייה ליבי הציידת היא זו שנשארה על

האי וליבי המקורית נרצחה (ומעולם לא רצחה אף אחד).

לגבי תשובה 1../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

למה להוציא את ההיסטוריה משני המעגלים שהיא תקועה בהם? מה הבעיה בשני המעגלים במצבם הנוכחי? אז לא יהיו יותר טיימרים, אז מה? העונה השנייה נגמרה באווירה חיובית ואף אחד לא ישב לבכות על זה שאין יותר טיימרים - העיקר שקאיראן מת וכולם ניצלו...

Superboi

New member
כנראה שהטעתי אותך קצת

כשדיברתי על טיימרים לא התכוונתי ליכולת הנסיעה בזמן, אלא לאנשים שחיו על האי אחרי פגיעת האסטרואיד. בקשר לשאלה - זה גם מה שדילן שאל: מה אכפת לליבי, שחיה ב-1400 ממה שיקרה בעוד 600 שנה? זה די מדכא לחשוב על זה שההיסטוריה תישאר לנצח כמו שהיא ולא תשתנה. בלי אנשים חדשים, בלי אירועים חדשים, בלי המשך אחרי שנת 2000 ומשהו... אז ליבי מצאה דרך לאפשר להיסטוריה להמשיך להתפתח ולא לפגוע באף אחד (ובעצם פתרה את המלחמה בין המחתרת לקונגרס - אנשי העתיד, הטיימרים, לא ימותו וגם העולם לא יוחרב), ולא חשבה שזה יעלה לה בחיים.

שירטע

New member
ליבי ../images/Emo9.gif

התגעגעתי אליה
אין ספק שהיה פרק טוב, ואין ספק שליבי הרבה יותר שווה מסופי ורומי
[למרות שהתחלתי לחבב את רומי. היא חמודה כזאת] מגיע לדילן שהוא נתקע ב1411. הוא עולה לי על העצבים. כאילו, הפרק הזה מסביר יותר למה הוא נעשה אנטיפת, אנוכי ומריר, אבל עדיין הוא קרציה. אני מתגעגעת לטומי [ולליבי המקורית] החנון החמוד והביישן אבל גם דילן של העונה שעברה [השובב] היה עדיף. מה שמעצבן אותי בעונה הזאת וגם גורם לכך שהיא פחות אהובה ומעניינת מהקודמות, זה שיש ה-מ-ו-ן דמויות חדשות, והחבורה המקורית, ועזבו את ליבי, ג'יני ודילן שבכלל נשכח שהם היו חלק מהחבורה בעונה הראשונה - מה עם אנה, סול, זואי, מייקי? סול מת, ואנה, זואי ומייקי גם כן התפצלו. כל הכיף היה באינטראקציה של שבעת הדמויות הראשיות ביחד, או לפחות החבורה המצומצמת. עכשיו פשוט הצמידו סט שלם ומערכת שלמה של דמויות חדשות לדמות או שתיים ישנות. זה מאבד את כל האפקט.

למעלה