Behind this ----- Eyes

אני אני רוצה../images/Emo9.gif

חחחח מה אני כבר אשאל אותך?
אמממ
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתשתחרר? מה המשאלה הכי גדולה שלך? אם יכולת להיות מישו ליום אחד,מי היית רוצה להיות? צבא
אוהב או שונא? [ואל תגיד לי אמצע
] 3 דברים שתיקח איתך לאי בודד...[כמה בנאלי] הרגע הכי טוב בחיים שלך? רגע שהיית מעדיף למחוק מהחיים? הכי אוהב: הכי שונא: ולשאלה הכי הכי חשובה
יש לך בכלל מושג עד כמה אני אוהבת אותך
אני קיטשית,אזמה

../images/Emo27.gif

מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתשתחרר? אלך לפסיכולוג. מה המשאלה הכי גדולה שלך? בכל הקטשיות..שאני אהיה מאושר
אם יכולת להיות מישו ליום אחד,מי היית רוצה להיות? רן דנקר. צבא אוהב או שונא? שונא 3 דברים שתיקח איתך לאי בודד.. דיסקמן, דיסק של השירים שאני הכי אוהב ולפטופ
הרגע הכי טוב בחיים שלך? בדיוק בדיוק בדיוק לפני שנה, אני וחברים הלכנו לטיול לפני צבא..חמשת הימים הכי טובים בחיים שלי. רגע שהיית מעדיף למחוק מהחיים? כל גיל 16. הכי אוהב: חברים הכי שונא: צביעות ולשאלה הכי הכי חשובה יש לך בכלל מושג עד כמה אני אוהבת אותך- לא, תדגימי לי.

purple rain2

New member
אסי כפרע ../images/Emo123.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

* למה אסי ולא אסף?
* אתה יודע שיש לנו אותו טעם בזמרות?
[קראתי חלק מובחר בתשובותיך
] * למה ואיך לעזאזל הגעת לתפקיד הזוועתי הזה בצבא?! * למה התן מיילל בכרמים? * איך האביב יודע שהגיע הסתו? * ולאן האוניות מפליגות לאןןןןןןןןן? * מ-1 עד 10- כמה אתה אוהב אותי?
ולשאלות המחץ.... * למה לעזאזל יש "שבת ישראלית" בערוץ 24?! מה, במשך השבוע הם משדרים מוסיקה לועזית?!? * אם אנחנו תמיד נקיים אחרי מקלחת, למה צריך לכבס את המגבות?! מקווה שתמצא מענה לשאלותיי חשוכות המרפא

../images/Emo27.gif

למה אסי ולא אסף? ת'אמת אני מעדיף אסף, אבל אני לא רגיל לשם הזה..אז בגלל זה אסי * אתה יודע שיש לנו אותו טעם בזמרות? [קראתי חלק מובחר בתשובותיך ] וואלה
יש לך טעם טוב... * למה ואיך לעזאזל הגעת לתפקיד הזוועתי הזה בצבא?! כי ברחתי מקרבי
* למה התן מיילל בכרמים? כי הוא יודע שיום יבוא וגם הוא יתגייס לצבא * איך האביב יודע שהגיע הסתו? יש דברים נסתרים, לא מבין לא נדע... * ולאן האוניות מפליגות לאןןןןןןןןן? לפני שנה, יצאה מחיפה אוניית מג'יק 2 שהפליגה לטורכיה יוון וקפריסין ואנוכי הייתי בה. אז אני מניח שלשם היא מפליגה. * מ-1 עד 10- כמה אתה אוהב אותי? 8 אבל אני לא מכיר אותך מספיק
ולשאלות המחץ.... * למה לעזאזל יש "שבת ישראלית" בערוץ 24?! מה, במשך השבוע הם משדרים מוסיקה לועזית?!?
אני גם תוהה לעצמי * אם אנחנו תמיד נקיים אחרי מקלחת, למה צריך לכבס את המגבות?! כי יש כאלו שמתקלחים פעם בחודש.

purple rain2

New member
אבל אסי זה לא קיצור של אסף../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אתה מתקלח פעם בחודש?! יא מסריח!! מה רק 8

../images/Emo27.gif

אני יודע יונתן הקטן על פסנתר
ויש לי בבית גיטרה..אני רק צריך ללמוד לנגן עליה.

RiN rOoN

New member
../images/Emo20.gifממ...

יש לך חבר
חח.. ממממממ.. מה השיר שאת הכי אוהבת של קלי

britney4u

New member
אם אתה לא עונה על זה...../images/Emo11.gif

מה משמח אותך?
מה מעציב או מעצבן אותך?
מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב?
מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?
מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך?
מה הדבר שהכי מפחיד אותך?
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?
האם היא הייתה מאהבה או מלחץ?
עם כמה אנשים התנשקת?
האם התנשקת מתוך משחק?
איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה?
מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק?
מה אתה חושב על צבע ורוד?
איך אתה מבטא שמחה?
מגדיר את עצמך כאדם שמח?
האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר?
יותר חלב או יותר קרונפלקס?
Shoot

../images/Emo27.gif

מה משמח אותך? שמעריכים אותי
מה מעציב או מעצבן אותך? שאנשים מתעסקים בקטנות
מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? וואו אתה נראה שמח!!! מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? שאנחנו דומים מידי. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? את האף שלי
|נשמע פאקצתי להחריד| מה הדבר שהכי מפחיד אותך? מוות מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? בכיתה ט האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? סוג של שניהם עם כמה אנשים התנשקת? 2 האם התנשקת מתוך משחק? פעם אחת איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? השני מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? רציני ועמוק מה אתה חושב על צבע ורוד? אני ממש לא אוהב את האופנה החדשה שבנים הולכים עם ורוד...לא שיש לי משהו נגד הצבע הזה, אבל מה הדבר הבא
בנים יתחילו להשתמש בטמפונים
איך אתה מבטא שמחה? חיוך שלא נמחק מגדיר את עצמך כאדם שמח? חיצונית כן פנימית לא האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? ממש ממש ממש לא יותר חלב או יותר קרונפלקס? תלוי איזה דגנים

אני אמנם יודעת הכל, אבל

ננסה להביא לך בהפוכה כזה? - אתה זוכר שלפני שנה בערך סיפרת לי משהו והדגמת באמצעות העמ' האחורי של ידיעות?
- איך גילית את קלי? - מה השם הכי יפה לבנים בעינייך? - מה השם הכי יפה לבנות בעינייך? - מהאלבום החדש של בקסטריט, איזה שיר הכי יפה? - אם היית יכול לקבל כרגע כל מתנה [חומרית] שיש, מה היית בוחר לקבל? - איפה היית רוצה לגור? - בית פרטי או בית קומות? - מעדיף פלייבק + ריקוד או לייב + שיעמום? - איזה ניק מהניקים שלך בתפוז הכי אהבת? - מי האדם שראה אותך במצבים הכי מביכים בחייך? - מה הדיסק הכי ישן שיש לך בבית? - תאר את אסי בעשרים מילים. - באיזו מילה אתה משתמש הכיייי הרבה?

../images/Emo27.gif

- אתה זוכר שלפני שנה בערך סיפרת לי משהו והדגמת באמצעות העמ' האחורי של ידיעות? יאפ..ואת עדיין לא הבנת
ית "העיתון באוטו.." - איך גילית את קלי? בזכות שירנע!!! - מה השם הכי יפה לבנים בעינייך? תום - מה השם הכי יפה לבנות בעינייך? נינט
..סתם..רוני. - מהאלבום החדש של בקסטריט, איזה שיר הכי יפה? Climbing the wall - אם היית יכול לקבל כרגע כל מתנה [חומרית] שיש, מה היית בוחר לקבל? סורק
- איפה היית רוצה לגור? בארץ בירושלים. בעולם בסאן פרנסיסקו - בית פרטי או בית קומות? קומות. - מעדיף פלייבק + ריקוד או לייב + שיעמום? איזו קיצוניות..לייב+לא שיעמום - איזה ניק מהניקים שלך בתפוז הכי אהבת? Brave NeW BoY - מי האדם שראה אותך במצבים הכי מביכים בחייך? ידידה שלי - מה הדיסק הכי ישן שיש לך בבית? Queen אוסף הפלטינום - תאר את אסי בעשרים מילים: אסי הוא נער די מתוסבך, שעדיין מנסה למצוא את הייעוד השלו והאושר שלו ויש לו את החברים הכי מדהימים בעולם. אה!! 20 בדיוק. בלי שתככנתי אפילו!! - באיזו מילה אתה משתמש הכיייי הרבה? בום

למעלה