בוקר חורפי

redsnowhite

New member
יופי../images/Emo6.gif מחר תחפרי לי על כמה שהוא מקסים../images/Emo28.gif

חחחחחחחחחחח תהני לךךךךךך
!!

m i c k e y 15

New member
קר לי../images/Emo186.gif קר לי../images/Emo186.gif קר לי../images/Emo186.gif

ג'יזזזזזזזזז איזה קור!!! יום גשום ועוד איך.. לא הלכתי לביצפר תשמעו קטע. התעוררתי עם השעון המעורר וזה. ואמרתי...'וואלה לא בא לי ללכת היום לביצפר' ואני יודעת שאמא שלי תכעס והכל XD היא כעסה אבל אמרתי לה שהשעון לא צילצל XDD ולא ללילה קריררררר לילה חמים מתחת לפוךךך
תרגישי טוב
קר לייייייי

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gif שקרנית../images/Emo28.gif

לא קורה מקרה שאני נשארת בבית בזמן שאמא לא יודעת או לא מרשה
היא פשוט עוקבת, היא מתקשרת אליי כל הזמן עד שאני אומרת לה שאני בדרך לתחנת אוטובוס
חחחחחחחחחח אבל היא מסכימה לי להישאר לפעמים
השנה זה לא קורה הרבה
י"ב וזה... ממש קר היום באמת!! אני מחכה שהדוד יחמם את המים כי גמרו את החמים
ואז אני אעשה לי מקלחת ארוכה ואכנס למיטה מול הטיוי
לפחות ניצלת את היום והתחממת לך במיטה ונחת?
לילה מקסים מיכלוש

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif

זהו זה לא יקרה עוד הרבה בגלל שאני בי"ב XDD כן ישנתי עד איזה 3 XD ואח"כ נשארתי במיטה עוד קצת כי היה ממש קרררר XD ואני גם צריכה לעשות מקלחת ארוכההההה אחחח הכי כיף!! לילה מוושלם שיהיה! וחם

עשיתי את זה פעם או פעמיים ../images/Emo6.gif

טריק נחמד חח טוב נו, בשבילך..לילה חמים
טנקס..אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב (יכול להיות שלפטריק יש חלק בזה
)

../images/Emo124.gifאוקיי אוקיי אוקיי תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

תשמעו.. אני בחורה נורא בוגרת, אני בת 18 וחצי, לא פקאצה, לא פרחה, לא ערסית וכו' וכו' .. אז לא לשפוט
אני חזרתי עכשיו מהסרט של פטריק, "מכושפת", ויש לי כמה דברים להגיד
(אתם מוזמנים לרדת למטה.....)
אאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!@$!#%?&@!~@%!6^%#&#^@%@%@^% מה זה השלמות הזאת
גאדד הוא כ"כ יפה..והמשחק שלו כ"כ טבעי...והמראה שלו .. דיייייייי זהו, פרקתי

Aviyush

New member
חייבת לפרוק../images/Emo7.gif

יש לי ידיד טוב, שעבר לגור בחו"ל לפני שנתיים, וכרגע אנחנו מדברים רק במסנג'ר (גם עכשיו דרך אגב חח). אני חושבת שכשהוא גר בארץ הוא רצה שיהיה בינינו משהו, אבל באותה תקופה לא ממש הרגשתי אליו משהו וגם הייתי ביישנית וקטנה. ועכשיו, לפני איזה חודשיים, נזכרתי להרגיש משהו כלפיו. הוא בא לארץ עוד כמה זמן ואני כולי ציפיתי שאולי יקרה משהו הפעם, עד שהוא סיפר לי כמה חברות היו לו כבר. ואני כולי מרגישה מטומטמת ומבואסת אני אפילו לא יודעת אם אני ארצה לראות אותו הרבה שהוא יהיה פה ..כבר הזכרתי שאני ילדה טיפשה?!

קודם כל, את לא טיפשה ../images/Emo23.gif

דבר שני..זה לא כ"כ נורא שנזכרת רק עכשיו..דברים כאלה לוקחים זמן.. וזה טוב כי הוא חוזר, אם הוא היה נשאר בחו"ל והיית מגלה שיש לך משהו כלפיו אז זה באמת היה מבאס.. אבל הוא חוזר, יש לך רגשות כלפיו, ולו היו / עדיין יש כלפייך, אז בסך הכל זה טוב
ובקשר לחברות.. אז מה אם היו לו הרבה.. אם היית איתו בקשר יותר משנתיים אז זה אומר שאין לו את האופי של "החבר המניאק" או איך שלא נקרא לזה
כי אני מאמינה שאם הוא כן היה כזה לא היית נשארת איתו בקשר כל כך הרבה זמן
(או שאני טועה) לפי דעתי כשהוא יחזור את כן צריכה להיפגש איתו וכן לנסות לקחת את זה לאנשהו.. כי חבל, הסיבה נראת לי טיפשית
ואת לא טיפשה ולא מטומטמת, את מתוקה
דונט בי סד

Aviyush

New member
לא, הוא לא חוזר

הוא רק בא לבקר ולא יודעת.. נראה לי אני כבר ויתרתי על זה תנקס

matron

New member
מישהו הרגיש את הרעידת אדמה?

אתמול בלילה, בערך ב-1 או 12:30 הייתה רעידת אדמה! הייתי ערה וראיתי טלוויזיה, ופתאום אני שומעת רעש מוזר כזה, כאילו נפלה פצצה ליד הבית (כל הדלתות רעדו וזה היה חזק)! זה היה באיזור ת"א והמרכז 4.1... זו הרעידה השניה השבוע שיש בישראל (הקודמת הייתה באיזור ים המלח). כל הלילה פחדתי, זה היה מפתיע כזה!

למעלה