שאלון חנוכה א=ר=ו=ך!

bזוהר

New member
../images/Emo184.gifשאלון חנוכה א=ר=ו=ך!../images/Emo184.gif

כי אני חולה ומשעמם לי ואני לא מצליחה להירדם
לא נראה לי שמישהו יענה עליו מרוב שהוא ארוך
אל תשאלו למה הוא כל כך ארוך ולמה (אם..) יש שאלות שחוזרות על עצמן!
פשוט תדלגו עליהן. תודה. --- שם: גיל: מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: משפט לחיים: שיר\\ים אהוב\\ים: הדבר הכי מרגיז: הדבר הכי מוזר: על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? למה אתה הכי מתגעגע? למי אתה הכי מתגעגע? מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני? אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? מה אתה חושב על ה' ? מאמין בה'? חושב שיש דבר כזה שטן? יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? אתה מדבר הרבה? אוהב ללמוד? מה אתה חושב על אריק שרון? למה העולם לא הוגן? האם קרה פעם שחשבת למות? האם קרה פעם שניסית למות? משקר הרבה? אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האוניות מפליגות? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? איך האביב יודע שהגיע זמן? את מי אתה הכי אוהב בעולם? מה התאריך לידה שלך? איזה יום הכי חשוב לך בחיים? ברכה או ים? מוזיקה לועזית או ישראלית? כפכפים או נעליים? שיעור ספורט או שיעור אומנות? סוס או כלב? Destinys Child או ביונסה לבד? אוהב את בצפר או לא? טורקיז או בורדו? משקפי שמש או משקפי ראייה? הדרום או הצפון? תל אביב או ירושליים? אילת או סיני? סרטים קומדיות או אימה? רומנטיים או מצוירים? פופ או היפ הופ? היפ הופ או רוק? אמטיוי או 24? אי סי קיו או מסנג'ר? תפוז או נענע? עזריאלי או שיינקין? פוקס או TNT? למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן? שאנטי או רועש? להשתולל או לישון? לאהוב או לסגוד? "מושי מושלם" או "אחלה גבר"? ספר משהו מיוחד שעשית היום- אז איך היה לך היום? המצב רוח שלך בסדר? מה הצבע האהוב עליך? ושחקן? וזמר? יש אהבה? תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן- מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? מי הם החברים הכי טובים שלך? מה אתה חושב שמיוחד בהם? ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון? ואיך בחיים? מה המקצוע האהוב? איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? רואה MTV? אתם אנשים מצחיקים? אתה שומע מוזיקה עכשיו? אם כן-מה?? אוהבים לאהוב? והאם אתם ילדים מקובלים בכיתה? למי אכפת מזה נכון????? מתים על שאלונים? ואיזה סמיילי הכי אוהבים? איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? התאהבת פעם? מה את/ה לובש/ת ברגע זה? החלום שלך? אתם חושבים שהוא יתגשם: מעשן/ת סיגריות? פעם חשבת להתאבד? החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יש לך חברים הומואים/לסביות? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? למה דווקא שם? קר לך או חם לך? משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת: השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? מסנג`ר: אייסיקיו: מילה שעולה לך בראש: התאהבת בידיד? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אם כן קרה לך?: הסרט האחרון שראית: היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? מי האיש האחרון שראיתם? מאמינ/ה באלוהים? מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עשית פעם סיאנס? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישו? איך היה הסקר? מה אוהב/ת לאכול: מה אוהב/ת לשתות: צבע עיניים: צבע שיער: סמיילי אהוב: הדבר הכי מגעיל: הסרט הכי דפוק שראיתם: כמה זמן על המחשב: באיזה שעות אתם ניכנסים לבלוג שלכם? פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא: כמה אחים: השם הכי יפה לילד: השם הכי יפה לילדה: איפה אתם גרים: סמיילי הכי מעצבן: הפורום הכי שווה: יש לכם פורום?: הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: את מי אתם מעריצים: באיזה שעות אתם הולכים לישון?: הכינויים שיש לשם שלכם: הכינוי הכי אהוב: אתם מאוהבים במישהו עכשיו? מסר לחיים: עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול? נקשר לחפצים: אוהב חולצות גזורות? גופיות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? רוב הזמן - קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

שישיץ

New member
רק בתנאי שתקראו ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

יש לי מחר ביצפר
שם: אם אתם לא יודעים אני נעלבת
גיל: 17 מה אתה הכי אוהב בעצמך? שאני חכמה ומיוחדת :p מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני אדישה ומאחרת באופן אובססיבי צבע אהוב: סגול משפט לחיים: נו מה שיר\\ים אהוב\\ים: ממש נו מה הדבר הכי מרגיז: אנשים שלא יודעים את כל המילים של השיר ובכל זאת מזמזמים אותו שעות הדבר הכי מוזר: אני על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) מהרשימה הזו- אף אחד. מרחמת על אנשים בודדים חברתית. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? אני לא עושה דברים שאני שונאת. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? כלום
כמה אכלתי אלוהייים למה אתה הכי מתגעגע? לקנדה למי אתה הכי מתגעגע? לעצמי בתקופת כיתה י' מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? לטוס לפלורידה עוד שבועיים מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני? על כ-ל הגברים? שיש להם בולבול? אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? כן אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? אממ תלי איזה מה אתה חושב על ה' ? אחלה פיזיקאי מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אתה מדבר הרבה? מאוד אוהב ללמוד? לא מה אתה חושב על אריק שרון? שמן למה העולם לא הוגן? כי אני לא בניו יורק האם קרה פעם שחשבת למות? כן האם קרה פעם שניסית למות? כן משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? בערך אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? אמממ את מי אתה הכי אוהב בעולם? מממ מה התאריך לידה שלך? 3.10 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? שאשתחרר מהצבא ברכה או ים? ים מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית כפכפים או נעליים? נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות? אומנות סוס או כלב? סוס Destinys Child או ביונסה לבד? פשוט לא אוהב את בצפר או לא? כן בערך טורקיז או בורדו? טורקיז משקפי שמש או משקפי ראייה? ראיה הדרום או הצפון? צפון תל אביב או ירושליים? יווו קשה אילת או סיני? אילת סרטים קומדיות או אימה? תלוי במצבי הנפשי רומנטיים או מצוירים? רומנטיים פופ או היפ הופ? פופ היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? ICQ תפוז או נענע?
עזריאלי או שיינקין? שינקין פוקס או TNT? טיאנטי למי אכפת מהלבוש בכלל לא? או שכן? כן איכפת שאנטי או רועש? תלוי להשתולל או לישון? להשתולל זה אידאל, לישון זה הריאל לאהוב או לסגוד? לאהוב "מושי מושלם" או "אחלה גבר"? מושיייי ספר משהו מיוחד שעשית היום- פגישת הפקה, אכלתי פוטין, זכיתי בתחרות כוכב נולד של הביצפר אז איך היה לך היום? סבבה המצב רוח שלך בסדר? די מה הצבע האהוב עליך? סגול ושחקן? איתי טיראן וזמר? שרון הולצמן, אוהד חיטמן, דמיאן רייס, עברי לידר יש אהבה? בעולם? תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן- "תגיד לעצמך שזה לא נורא לא לדעת כלום" מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? מממ חודש ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? די נו מי הם החברים הכי טובים שלך? אני עייפה מה אתה חושב שמיוחד בהם? מאוד עייפה ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? כן שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון? מה זה? ואיך בחיים? סבב מה המקצוע האהוב? פסיכולוגיה? איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? פאנק רוקיש וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? תמיד רואה MTV? לא אתם אנשים מצחיקים? מאוד אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא אם כן-מה?? אוהבים לאהוב? יאפ והאם אתם ילדים מקובלים בכיתה? לא, שונאים אתי :p למי אכפת מזה נכון????? יאפ מתים על שאלונים? לאא עכשיו ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? זריקות שיעלימו את הכאב (הפיזי) ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? אוהד חיטמן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מלודי בת/בן כמה את/ה? 17 נו מההההההה התאהבת פעם? לא מה את/ה לובש/ת ברגע זה? אפודה חומה כזו סריג חום וג'ינס החלום שלך? לישון טוב כמה ימים אתם חושבים שהוא יתגשם: אם ננסה ממש חזק מעשן/ת סיגריות? לא
הקול האחרון ששמעת? מקלדת המקום האחרון שהיית בו? אצל עידן האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ברק התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ניו יורק למה דווקא שם? כי יפה שם קר לך או חם לך? קר
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: תלוי למען מה באיזה גיל תתחתנ/י? 17, עוד חודשיים, אתם מוזמנים. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ממ השיר שנדבק לך: woman like a man שיקרת פעם? יאפ מילה שעולה לך בראש:
התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אממ קראש ממבט ראשון אולי אם כן קרה לך?: קראש? כן... הסרט האחרון שראית: קינג קונג היה יפה? מאוד בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע מי האיש האחרון שראיתם? אחי מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גלגול נשמות וזה עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? עכשיו לא תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? מאחרת תמיד אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן איך היה הסקר? ארוך מה אוהב/ת לאכול: אורז מה אוהב/ת לשתות: שוקו צבע עיניים: חום צבע שיער: חום הסרט הכי דפוק שראיתם: נערה עם עגיל פנינה כמה זמן על המחשב: שעתיים.. באיזה שעות אתם ניכנסים לבלוג שלכם? שנים שאין לי אוהבים את החיים או לא: כן כמה אחים: 1 השם הכי יפה לילד: מלודי השם הכי יפה לילדה: מלודי איפה אתם גרים: מלודי סמיילי הכי מעצבן: אין!!! הפורום הכי שווה: רונה קינן כאילו דה יש לכם פורום?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: פה את מי אתם מעריצים: את הראל סקעת באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מאוחר פפפף הכינויים שיש לשם שלכם: שישץ הכינוי הכי אהוב: שישי אתם מאוהבים במישהו עכשיו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זהו וויתרתי באמצע
אלוהים אני עייפה טמון עירנות בלבבי מחר לקום לתנ"ך

bזוהר

New member
גם את פרשת באמצע ../images/Emo6.gif

נערה עם עגיל פנינה הסרט הכי דפוק שראית?! מוזרה!

bזוהר

New member
אהה, ו-

קלטתי שדילגת על כל השאלות של מיכה, פושעת. ולמה למען השם יש לך מחר ביצפר???????

שישיץ

New member
איזה כפרע שקראת ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

חחח התחלתי לענות על השאלות של מיכה (ארקדי?) אבל מגיע להם תשובות מתוחכמות והייתי עייפה (לילה לפני עשיתי לילה לבן ללמוד לפסיכולוגיה מיי גאד הייתי עייפה) אבל עכשיו אני צריכה ללכת לבצפר לתגבור במתמטיקה (הברזתי מהתגבור בבוקר של תנ"ך) תודה שקראת
חחחח ואולי אשלים את השאלון יותר מאוחר

bזוהר

New member
חחחח../images/Emo99.gif

טוב, מתמטיקה זה חמדת נפשך (
), אז זה לא כזה נורא :) פשוט מיכה כתב את המילים... חחח זאת את, אי אפשר לא לקרוא

bזוהר

New member
עונה ../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

שם: זוהר גיל: 14 (למישהו יש בעיה? שישיץ?
) מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: כל הצבעים
משפט לחיים: לאאאאאא להתעללל בעור הפנים זה חשוב מאוד!
שיר\\ים אהוב\\ים: crazy/בריטני :) הדבר הכי מרגיז: הדבר הכי מוזר: אנשים שלא אוהבים את עצמם על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) מי שמצטנע ואומר כאן שהוא לא מרחם עליהם, זה מרגיז, לדוגמא. במקום זה שהשארתי את השאלה ההיא ריקה
על עיוורים אני לא ממש 'מרחמת', יש דברים הרבה יותר גרועים, אבל קשה לי להבין את זה. זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי. אני מרחמת על מי שעבר התעללות מינית, שלא נדע. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לקום בבוקר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לשכב בזרועות מישהו אהוב ולראות סרט ממששש יפה בטלוויזיה. (אם לא הייתי חולה מתה מעייפות הייתי אומרת משהו הרבה יותר גדול) מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? מק רויאללללללל
(כן, כזאת אני, אין קשר בין השעה למאכל.) :) למה אתה הכי מתגעגע? כרגע ללהיות קטנה למי אתה הכי מתגעגע? כרגע אף אחד מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שרונה תדפוק עכשיו בדלת ותיכנס
מה אתה חושב על עצמך? שאני אחלה בנאדם! חחח סתם. מה אתה חושב על בני המין שני? שהם בני המין השני אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? כן אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? לעיתים רחוקות מה אתה חושב על ה' ? מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כמו לכל אחד
יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כנ"ל :) אתה מדבר הרבה? לא יודעת. לך תבין אנשים. אחד אומר שאני לא מפסיקה לדבר, השני אומר שאני שקטה וביישנית ולא מוציאה מילה. נראה לי שזה תלוי בסיטואציה ובהרגשה שלי, אבל מטבעי אני נוטה לדבר הרבה, נראה לי. אוהב ללמוד? לא מה אתה חושב על אריק שרון? שהוא ממש חמוד למה העולם לא הוגן? כי אנשים מתים באמצע האם קרה פעם שחשבת למות? לא האם קרה פעם שניסית למות? לא משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? חרא אבל זה היה לכמה ימים
של מי האדמה, האויר והים? חחחח, של כולנו! של מי העולם? שלנו באחראיות אלוהים של מי הזהב והיהלומים? די עם הפלצנות, אני לא במצברוח
למה התן מיילל בכרמים? כי תן מיילל. זה.. ככה הוא. אין מה לעשות. איך האביב יודע שהגיע הזמן? רוצים תשובה אמיתית? סבבה. הוא לא יודע, אין לו מקום להכיל את הידע כי אין לו ראש כי הוא דבר מופשט. ולאן האוניות מפליגות? לאן שהרב חובל לוקח אותן למה יש מלחמות וכאב? כאב יש בגלל שיש גם אושר (ובין היתר צריך לדעת להעריך אותו) ומלחמות כי אנשים לא תמיד מסכימים אחד עם השני למה אלוהים לא מתערב?מה? אבל הוא כן מתערב. (ראיתם?! יש לי תשובות לכל השאלות של ארקדי
דפוק הבנאדם
) סתאאם בצחוק, אני יודעת שהמילים של מיכה איך האביב יודע שהגיע זמן? שאלו כבר את מי אתה הכי אוהב בעולם? אותי! מה התאריך לידה שלך? 4.7.1991 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? ברכה או ים? ים מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית כפכפים או נעליים? נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות? אומנות סוס או כלב? אממ. כלב Destinys Child או ביונסה לבד? Destinys Child אוהב את בצפר או לא? לא ממש.. טורקיז או בורדו? בורדו משקפי שמש או משקפי ראייה? משקפי שמש הדרום או הצפון? דרום תל אביב או ירושליים? ירושלים אילת או סיני? סיני סרטים קומדיות או אימה? קומדיות רומנטיים או מצוירים? רומנטיים פופ או היפ הופ? פופ היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוז עזריאלי או שיינקין? מממ. פוקס או TNT? פוקס למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן? ברור שכן! לא שאני כל כך משקיעה. אבל בכל זאת אכפת. שאנטי או רועש? תלוי במצברוח להשתולל או לישון? להשתולל, בלי ספק. לאהוב או לסגוד? לאהוב "מושי מושלם" או "אחלה גבר"? מושי מושלם
ספר משהו מיוחד שעשית היום- פחה!
אממ. ראיתי פסטיגל 97
הא. אז דווקא יש משהו. אז איך היה לך היום? סתם בבית, טלוויזיה ומחשב. לא מרגישה טוב, ונראה לי שעוד רגע הגב שלי נדבק לבטן
המצב רוח שלך בסדר? כן, מעולה. שחקן אהוב? תום אבני
זמר? אביתר יש אהבה? אין
תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן-Summer Nights מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? מזמן
ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? נסעתי לאמסטרדם ופריז. כמעט כל רגע היה מושלם. מי הם החברים הכי טובים שלך? כל מיני
מה אתה חושב שמיוחד בהם? כל אחד משהו אחר ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? כן שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון? אממ כן ואיך בחיים? העיקר הבריאות. טפוטפוטפו. מה המקצוע האהוב? ערכים בדרכים
(בלי לזלזל, כן?) איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רונה קינן
חחחחחחח וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? כן רואה MTV? לא אתם אנשים מצחיקים? אמממ נראה לי שכן
אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא אם כן-מה?? וואו איזו נחישות!
אוהבים לאהוב? מי לא?
והאם אתם ילדים מקובלים בכיתה? חחחחחחח מקובלים?!#$@ למי אכפת מזה נכון????? לגמרי
מתים על שאלונים? שמים לב, לא?
ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
חח איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? אוכל טעים
ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? עומר, רונה. (פתאטית? אני?), וואי, כשחושבים על זה אז יש עוד איזה 684070673243562 אנשים. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מיכאל התאהבת פעם? כן מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סווצ'רט שחור ומכנס פיג'מה ורוד החלום שלך? אתם חושבים שהוא יתגשם: מעשן/ת סיגריות? לא הקול האחרון ששמעת? אבא המקום האחרון שהיית בו? בחדר של אחותי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אין לדעת למה דווקא שם? קר לך או חם לך? לא זה ולא זה :) משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת, סביבות ה26-7 אני מקווה. השיר האחרון ששמעת: שיר פתיחה של FRIENDS השיר שנדבק לך: "איזה כיף שיש לי אותי.." של טל מוסרי שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת. הרבה דברים מסנג'ר: עבר עלי יום מפחיד אייסיקיו: מילה שעולה לך בראש: המורדים התאהבת בידיד? לא נראה לי מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן אם כן קרה לך?: כן הסרט האחרון שראית: איזה סרט דפוק בקולנוע היה יפה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אמא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? רוב הזמן תכונה שאתם שונאים בעצמכם? חפרנית, לא חושבת מספיק לפני שעושה או אומרת, ובטוח יש עוד אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך?כן הרבצת למישו? כן מה אוהב/ת לאכול: אוכל סיני מה אוהב/ת לשתות: קולה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום הדבר הכי מגעיל: הסרט הכי דפוק שראיתם: לא יודעת. כמה זמן על המחשב: הרבה
ואני עוצרת פה וממשיכה מחר
לילה טוב

galvin

New member
איך זה

שאת מאמינה באלוהים, ולא בישות המרושעת המקבילה?

שישיץ

New member
גם אני.._../images/Emo79.gif

כיוון שהשטן הוא לא ישות. אלוהים מבחינתי זה משהו עליון שבנה פה הכל. או כמו שהפיזיקאים קוראים לזה- ישות תבונית. אין לי הסבר אחר לתבונה המדהימה שיש בכל פרט בטבע או לקיומו בכלל. בסיפורים הם אלו שאני לא מאמינה, כולל השטן וחבריו.

galvin

New member
זו לא מצלמה ... ../images/Emo9.gif

וברצינות, הרי התנצלתי וביקשתי להתעלם, כלומר, לא אתערב לכן, וזה לא שלי. אבל, את חייבת להודות שיש פה משהו. אם את מאמינה באלוהים, למה לא בפיות? או בשדונים? אולי הוא יצר גם אותם? והם נחבאים איפשהו? והרי השטן מופיע גם בתנ"ך למשל, (אני זוכר כרגע רק את איוב, אבל בטח בעוד מקומות), אז למה את זה לשלול? אני באמת שואל, ולא מזלזול. (וגילוי נאות: אני לא מאמין, לא בזה ולא בזה).

שישיץ

New member
אני גם לא מאמינה בתנ"ך_../images/Emo79.gif

כאילו זה לא חוסר אמונה בשלמותה, זה ספק ובגלל הספק, אני לא קוראת לזה אמונה. באלוהים אני בטוחה, כלומר בישות נשגבת שבנתה את הכל שעדיין האדם לא מבין איך (כלומר נשגב מבינתו) זה נברא ואיך זה פועל (מוח האדם לדוגמא). בשטן.. יש לי ספק. כמו שאני לא מבינה את כל הפולחן לה'.. ייתכן שזה מה ש'זה' רצה וייתכן שזה מה שנכון, בדיוק כמו אמונה בקיומו של שטן, פיות וכו' אך יש לי ספק ולא קטן בכלל על כל הנלווה לה'. ולא ריעננתי את הדף. מצטערת

galvin

New member
../images/Emo121.gif

"אני אוהב להשאיר את הדלת נעולה בלילה, מפני שאני מעדיף שתהיה לי רוח רפאים בחדר השינה מלכתחילה מאשר לדמיין אותה נכנסת." (תומס דילן).

ח ל ו ן

New member
ה' יצר אותו

אחרת לא היה לקיומנו כל תוכן.
נחמד לקיים דיונים פילוסופיים כך באמצע החורף

galvin

New member
היית צריך לראות לאן נסחפתי

שבוע שעבר בפורום פקצות.
נגררנו לאיזה דיון מתמטי מוזר. אני אפילו לא זוכר איך הגעתי לשם. מכל מקום, לפי מה שאתה אומר - מי שמאמין בה', ולא מאמין בשטן (כמו שהוא מוגדר לפי היהדות) - כופר במידה מסוימת בה'. בעצם. תקנני - נא. אם היה לי תנ"ך בבית, אפילו הייתי פותר לחפש את האזכור באיוב. אני זוכר שהיה שם משהו מענין. חורף? אצלי ההסקה מחממת, ותריסי העץ מוגפים. לא יודע מה קורה בחוץ.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

אם להאמין בשטן משמע להאמין בקיומו, אז אתה צודק לחלוטין- לא להאמין שהוא קיים זה טיפה'לה כפירה. אם להאמין בשטן משמע לסגוד לו, להאמין ב"תורתו", אז זה לא נכון- כי ה' לא ברא אותו כדי שנאמין בו, ה' ברא אותו בשביל שיהיה לנו למה להתנגד, שיהיה לנו בעצם תוכן; כי אם לא היה שטן, יצר, אז לא היה לנו למה לחיות- (לפי היהדות כמובן) כי אז לא היה אתגר בקיום המצוות ולא היה להן ערך. אצלנו חורף
אבל חמים לי פה

למעלה