שאלון חנוכה א=ר=ו=ך!

galvin

New member
חוזרים לי לאט כל מיני דברים שקראתי,

אני מבין מה אתה אומר, אבל כמה דברים לא ברורים לי. משתמע כמעט שהוא מקשה בכוונה, בוחן. זה נשמע הגיוני. אמר מי שאמר שמלך נבון לא גוזר על נתיניו גזרות שלא יוכלו לעמוד בהן, אבל אז עולה הנקודה הבאה: מי אמר שלא ניתן לעמוד בהן? ואז, זה שוב, ענין של רצון ונכונות שלנו. כלומר, השטן מקשה עלינו להתמיד, אנחנו \ החזקים שביננו- לכאורה עומדים במבחן, מצליחים לעמוד במצוות וקיומן. ואז, ? לאן עכשיו? סליחה אם אני מעלה מחשבות כפירה, אני פשוט לא לגמרי מבין. אתה יכול גם, להחליט שחרגנו מהמסגרת שהתכוונת להכנס אליה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gifמצטער שלקח לי כ"כ הרבה זמן

רק עכשיו נזכרתי שאנחנו באמצע דיון
השאלות שלך לגמרי לגיטימיות
תראה אתה שואל עכשיו שאלה מאוד מהותית שהיא בעצם מה משמעות החיים שלנו. לפי היהדות העולם הזה הוא בעצם רק מבוא לעולם הבא, שאותו אנחנו צריכים להרוויח ע"י קיום מצוות ועמידה באיסורים. תראה, לפי המקורות, גם ה' לא נותן איסורים שאי אפשר לעמוד בפניהם, אבל פה נכנס למשל הדיון על ההומוסקסואלים, שבעצם נראה שאין דרך לעמוד באיסורים, ועל זה באמת אין לי תשובה, כי אני לא רב ואני לא גדול בתורה בכלל בכלל. אבל כללית, האיסורים שאנחנו מקבלים בעולם הזה נועדו גם כדי שנוכיח שאנחנו ראויים לעולם הבא, וגם כדי לעצב את דמותנו, ולהיהפך לאנשים חזקים בעולם הזה. מקווה שעניתי לך בערך. שבת שלום
אלעד

galvin

New member
את אוהבת אותי ממש?

נכון לא נורא? סניפסניפ. עמיר היום. :)

0mroosh

New member
ממש כמו שאני אותך.

זו מעין משוואה כזו. עמיר, תהנה. תלוש לי שערה מהכרס שלו.

galvin

New member
אחי, אפשר לקבל לפה איזה, ערק?

(יש להגות עם אף סתום, ולמרוח את סופי המילים).

dsol

New member
משוגעת ! זה ארוך !

שם: דודי גיל: 17 מה אתה הכי אוהב בעצמך? אמממ שיש לי שיער ארוך (אבל כבר אין לי) מה אתה הכי שונא בעצמך? כל השאר צבע אהוב: שחור/כחול משפט לחיים: "אומרים שבבוקר הכל מסתדר זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער" שיר\\ים אהוב\\ים:יש המון ואין לי כח להכין רשימה עכשיו הדבר הכי מרגיז: שמדברים איתי ופתאום באמצע עושים משהו אחר הדבר הכי מוזר: שאני מדבר עם אנשים מתוך שינה בערך.... יש פעמים שמתקשרים אלי בלילה ואנ עונה ומדבר ובבוקר אני לא זוכר את זה בכלל גם אם מזכירים לי... על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) אגואיסטים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? ללכת לבית ספר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? פיצה למה אתה הכי מתגעגע? לחברים למי אתה הכי מתגעגע? סוד
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שמישהי תרצה אותי מה אתה חושב על עצמך? מעדיף לא לחשוב ככה אני חוסך לעצמי סבל מה אתה חושב על בני המין שני?
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? לפעמים, אתנול ראיתי "אבא גנוב" בפעם המי יודע כמה וזלגה דמעה מעניי אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? בדרך כלל לא מה אתה חושב על ה' ? שאין ! מאמין בה'? לא חושב שיש דבר כזה שטן? לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? גם כן אתה מדבר הרבה? לא אוהב ללמוד? לפעמים מה אתה חושב על אריק שרון? לא מעניין.. למה העולם לא הוגן? אממ תנסי להבין לפי המשפט הזה "אין שלום בלי מלחמה" אם לא הבנת בעיה שלך האם קרה פעם שחשבת למות? כן האם קרה פעם שניסית למות? לא למות אבל לפגוע בעצמי משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? חרא, יענו של הפסד "אם לא תנסה איך תדע" של מי האדמה, האויר והים? של מי שקנה אותם... של מי העולם? של כולנו של מי הזהב והיהלומים? של העשירים למה התן מיילל בכרמים?כי זה מה שתנים עושים מה רצית ?! שהוא יבוא אליך לבית לשחק שש-בש ?! נו באמת.... איך האביב יודע שהגיע הזמן? הוא לא יודע, אומרים לו ולאן האוניות מפליגות? לאן שקונים את הכרטיס להפלגה למה יש מלחמות וכאב? כדי שיהיה שלום ושמחה למה אלוהים לא מתערב? כי הוא לא קיים איך האביב יודע שהגיע זמן? אמרתי לך כבר
הוא לא יודע ! את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה וחברים מה התאריך לידה שלך? 16.6.88 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? איו לי מושג.. ברכה או ים? ברכה מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית!
כפכפים או נעליים? כפכפים שיעור ספורט או שיעור אומנות? לא ולא סוס או כלב? כלב Destinys Child או ביונסה לבד? ביונסה אוהב את בצפר או לא? לא ממש טורקיז או בורדו? טורקיז משקפי שמש או משקפי ראייה? ראייה הדרום או הצפון? מרכז
תל אביב או ירושליים? תל אביב אילת או סיני? אילת סרטים קומדיות או אימה? קומדיות רומנטיים או מצוירים? רומנטיים פופ או היפ הופ? איכס היפ הופ או רוק? רוק ! אמטיוי או 24? כמובן ש 24 ! אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוז שליטה !
עזריאלי או שיינקין? עזריאלי פוקס או TNT? לא מעניין למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן? לא (לא אכפת) שאנטי או רועש? שאנטי להשתולל או לישון? להשתולל ואז לישון לאהוב או לסגוד? לאהוב "מושי מושלם" או "אחלה גבר"? מי ? ספר משהו מיוחד שעשית היום- התעוררתי ואכלתי עוגי ! אז איך היה לך היום? רק התחיל.. המצב רוח שלך בסדר? בנתיים כן מה הצבע האהוב עליך? תקראי למעלה ושחקן? אממממ וזמר? אביב גפן/עברי לידר/עמי אהרהמי יש אהבה? "אתה צריך אהבה חדשה" מה לעשות שכולן דוחות אותי
תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן- שנינו שווים מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? ואהההה המון זמן ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? אמממ הטיול השנתי האחרון לאילת מי הם החברים הכי טובים שלך? יעזור לך שמות .? מה אתה חושב שמיוחד בהם? הרבה אי אפשר לפרט על כל אחד ואחד ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? לפעמים שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון? נכון ! ואיך בחיים? יש עליות וירידות מה המקצוע האהוב? לא יודע
איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק ישראלי וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? מגרש ביתי THE O.C שהם שודרו... עכשיו "מספרים" רואה MTV? לא אתם אנשים מצחיקים? לפעמים אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא אם כן-מה?? - אוהבים לאהוב? מאוד והאם אתם ילדים מקובלים בכיתה? נאאא אני חרא לילדים בכיתה שלי כדי שלא יציקו לי למי אכפת מזה נכון????? מה ? מתים על שאלונים? לא ממש , טוב רק לפעמים ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? נשיקה ממישהי מיוחדת ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? אותה מישהי
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? יוחנן פאולוס בת/בן כמה את/ה? 17 התאהבת פעם? כן מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה החלום שלך? לחלום לנצח אתם חושבים שהוא יתגשם: יום אחד... אחרי החיים מעשן/ת סיגריות? לא פעם חשבת להתאבד? כן החברים הכי טובים? שוב .!?#$%#%^ הקול האחרון ששמעת? אחי הקטן המקום האחרון שהיית בו? מטבח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר מהכיתה התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? כן איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא יודע... למה דווקא שם? ככה קר לך או חם לך? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לא יודע.... באיזה גיל תתחתנ/י? שיגיע הזמן את מי אתם הכי אוהבים בעולם? - עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? - השיר האחרון ששמעת: עברי לידר- זה לא אותו דבר השיר שנדבק לך: קוצים של פחד - המכשפות שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ לא יודע מסנג`ר: לא תקבלו אייסיקיו: 5167676 ותבקשו שם את המסנג'ר מילה שעולה לך בראש: חופש התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא אם כן קרה לך?: - הסרט האחרון שראית: אבא גנוב היה יפה? מאודדד בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? - מי האיש האחרון שראיתם? - מאמינ/ה באלוהים?- מה לדעתך קורה אחרי שמתים? חולמים לנצח
עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?- תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? - אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך?כ הרבצת למישו? ען איך היה הסקר? ארוך, אבל זה כמה סקרים מחוברים... מה אוהב/ת לאכול: גינות ובצקים מה אוהב/ת לשתות: ספרייט צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור סמיילי אהוב:
הדבר הכי מגעיל: אנשים הסרט הכי דפוק שראיתם: מטריקס 2+3 (הראשון הוא יצירת אומנות!!!) כמה זמן על המחשב: הרבה באיזה שעות אתם ניכנסים לבלוג שלכם? אין לי פתגם שעושה לכם את זה: - אוהבים את החיים או לא: "יש זמנים ויש זמנים" כמה אחים: 2 השם הכי יפה לילד: גלעד/מאור השם הכי יפה לילדה: אורטל/מאיה/טרייניטי איפה אתם גרים: אשדוד סמיילי הכי מעצבן:
הפורום הכי שווה: נובה
יש לכם פורום?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: שלושה פורומים : נובה, רונה, שייגעצ את מי אתם מעריצים: לא מעריץ, זה נראה לי דבר דפוק באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מתי שאני עייף הכינויים שיש לשם שלכם: אוייש זה הרבה...... דודי,דודינקה,דוידי,דנדוש,דיוידי,דוידוב,דוֹד,דוּד,דוודו ויש עודדד משום מה זה לא נגמר תמיד מוצאים לי חדשים הכינוי הכי אהוב: לא משנה העיקר לא דודו שזה שם שאני שונאאאאאאאאאאאאאאאאא ! אתם מאוהבים במישהו עכשיו? תמיד אהבה ! מסר לחיים: חייה ותן למות עבר: מה ? זין אין לי כח להמשיך עוד !

0mroosh

New member
:| למהאניעושהאתזהלעצמי.

שם:עומר גיל:16 וכאלו. מה אתה הכי אוהב בעצמך?את הבטן, כשאני שוכב/ את כולי אחרי מקלחת. (מראה גדולה זו המצאת המאה) מה אתה הכי שונא בעצמך?שערות חזה. D: צבע אהוב:כתום משפט לחיים:אתה חייב למות עלי. חמסה.
שיר\\ים אהוב\\ים:אחל"ע-חמסה.הקול שקורא לי-סבטלנה קינן.sky-izabo. הילדה שרה לנחל-אפרת בן צור. (נכון ליום שלישי). הדבר הכי מרגיז:ראסטות בשיער הערווה. הדבר הכי מוזר:ראסטות בשיער התנוך.
על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) כאלו שצריכים לענות על שאלון כדוגמת זה ועל פיונה אפל, היא נאנסה.
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?לפדר את גופי בנצנצים. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לפדר את גופי בנצנצים. מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?נצנצים. למה אתה הכי מתגעגע?נצנצים
ו.:( . מה זה געגועים בכלל? . למי אתה הכי מתגעגע?הממ. מה זה געגועים בכלל?:$ .
. מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?אורלי ז"ב תישא אותי לאישה. מה אתה חושב על עצמך?כדאי שאפסיק ללכת לחדר כושר כבר בהתחלה, כי זה הורג לי את הכוס. מה אתה חושב על בני המין שני?אסטתיים. אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים?סינמה פרדיסו
. אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים?
מה אני רכרוכי?
מה אתה חושב על ה' ?אות מגניבה. אבל קשה בחי-צומח-דומם. מאמין בה'?איני יודע. חושב שיש דבר כזה שטן?אולי. יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? בחיים בכלל? לא. עכשיו, טיפין. יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?אכן. אתה מדבר הרבה?אני? מ'פתאום..
אוהב ללמוד?לעתים. מה אתה חושב על אריק שרון? סקסי לגמרי.
למה העולם לא הוגן?בגלל שה', מהשאלה הקודמת, לא הניח לכולם תמונות מנצנצות של רונה קינן, שיתנו לנו קצת פרופורציות ורצון לחייך. האם קרה פעם שחשבת למות?לא. האם קרה פעם שניסית למות?לא. משקר הרבה?לא. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?לא. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?חבטתי בעצמי עם דג טונה גדול ומסריח. של מי האדמה, האויר והים?.. של מי העולם?ככה זה הולך? שונא ת'שיר הזה.
מי אוהב סלט יותר ממני?
של מי העולם?צדקתי! של מי הזהב והיהלומים?אפצ'י את מי אתה הכי אוהב בעולם? מה התאריך לידה שלך?20.8 ברכה או ים?בריכה. מוזיקה לועזית או ישראלית?הכל. כפכפים או נעליים?מגפיים. צהובים.(מגף או כפכף?
. בשבילך). שיעור ספורט או שיעור אומנות?אוננות!* ספורט
. אומנות* סוס או כלב?כלב. Destinys Child או ביונסה לבד?:| אוהב את בצפר או לא?מאוד.
טורקיז או בורדו?בורדו. אמא פריקית של בורדו. כל הבית חום-בורדו בכמות בלתי נסבלת. אז, אין לי ברירה, רק לעשות ככה. משקפי שמש או משקפי ראייה?ראייה. זה כה סקסי ואני אובייקטיבי.
הדרום או הצפון?צפון. תל אביב או ירושליים? :|ירושליים. אילת או סיני?אילת סרטים קומדיות או אימה? סרטים קומדיות.
רומנטיים או מצוירים?מצויירים. רומנטיים זה פוי, אלא אם כן, זה לא הוליוודי ומלוקק. פופ או היפ הופ?פופ. היפ הופ או רוק?רוק. אמטיוי או 24?רשת ג'. אי סי קיו או מסנג'ר?מסנג'ר. תפוז או נענע?תפוז. :( עזריאלי או שיינקין?דיזינגוף. "מושי מושלם" או "אחלה גבר"?מושי מושי מושלם. ספר משהו מיוחד שעשית היום- חדר כושר. אז איך היה לך היום?אאוץ'. המצב רוח שלך בסדר?אכן. אבל אאוץ'. מה הצבע האהוב עליך?כתום!
ושחקן?המפרי בוגארט. וזמר?בק. יש אהבה?
. תמיד.
תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן-paper tiger מתי בפעם האחרונה קנית דיסק?הממ, לא זוכר. תמיד. :( ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית?הממ.טיול עם חצ'ון מעל השפה.
התאהבת פעם?פעם.:) מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס לבן-בורדו וחולצה בורדו. :( קר לי. החלום שלך? ללמוד קולנוע באוני'. אתם חושבים שהוא יתגשם:ללא ספק. מעשן/ת סיגריות?לא. פעם חשבת להתאבד?לא הקול האחרון ששמעת? צור!
המקום האחרון שהיית בו? חדר כושר. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מאיה. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?מה? כן וכן. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן. D: כולם. אני צוחק, רובם, כלומר, חלק. :-| איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בהרים. למה דווקא שם?כי זה נשמע מגניב. קר לך או חם לך? קר. השיר האחרון ששמעת:extraordinary machine השיר שנדבק לך:שמש. שיקרת פעם?וודאי. הסרט האחרון שראית:ברטון פינק. היה יפה? מקסים. בקולנוע או בטלוויזיה?TV אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן. פיונה. קיצרתי את השאלון ב100 שאלות. :0 חג שמח!

bזוהר

New member
ממשיכה ת'שאלון ../images/Emo10.gif

אוווווף למה אני חולה דווקא עכשיו!!! באיזה שעות אתם ניכנסים לבלוג שלכם? אין לי בלוג פתגם שעושה לכם את זה: שעושה לי את זה??
אוהבים את החיים או לא: אוהבים. כמה אחים: 2 אחיות השם הכי יפה לילד: לא יודעת, אולי עומר השם הכי יפה לילדה: ניצן, מיכאל, נעמה, זוהר איפה אתם גרים: רמת גן סמיילי הכי מעצבן:
היא ממש מכוערת הפורום הכי שווה: ברור שכאן!! יש לכם פורום?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: כאן
את מי אתם מעריצים: את המורדים
באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 23:00-24:00 כשיש ביצפר הכינויים שיש לשם שלכם: זוהרית, זוהריקי, זוהריקה, זור ו-קושידי
הכינוי הכי אהוב: קושידי!!! אתם מאוהבים במישהו עכשיו? אממ לא ממש מסר לחיים: אל תתאבדו עבר: שם המורה בכיתה א': טלי
הזיכרון הראשון שלך: פחה! האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן, את הכלב שלי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה או פיסיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת עברתי דירה מר"ג למקום אחר בר"ג ופעם אחת שיפצנו. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדותי! (יענו הילדות שלי חעחעחע) השיר האחרון ששרת: לחיות נכון הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שמישהו כתב בפורום הזה חח :) הפעם האחרונה שבכית: לפני איזה שעתיים האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: סנדוויץ עם גבינה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: אממ בטח mnm's (חחח זה מזכיר לי שפעם כשממש לא הרגשתי טוב והיה לי קר ועוד רגע מתתי מעייפות ורעב ועליתי במדרגות ואז צעקתי לידיד שלי "מתן.. תעשה טובה, תעלה ותביא איתך את המידי מקר." במקום להגיד mnm's חחחחחחחח איזה שעה נקרענו מצחוק
) השיר האחרון ששמעת: wait הדיסק האחרון שקנית: פף. לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימים הווה: שיער נוכחי: חום גלי עד הכתפיים בגדים נוכחיים: סווצ'רט של ביצפר ומכנס פיג'מה ורוד תכשיטים נוכחיים: שרשרת וטבעת עצבנות נוכחית: אני לא ממש עצבנית על מישהו התגעגעות נוכחית: כנ"ל תמונת דסקטופ נוכחית: מדבר כזה חבר\\\\ה?: אין האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?: מהביצפר בדרך כלל, ועכשיו מזה שאני חולה!!!!!
את מי היית רוצה להרוג? "אל תרצח" הכי פחות מהנה?: מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת. איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאיפה לי???? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בהופעה של רונה קינן חחח חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: כל הצבעים, כבר אמרתי! פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: כשטוב לי
אתה מרגיש בודד כש: כשאני צריכה מישהו ואין אף אחד האם אתה חושב יותר מדי: יכול מאוד להיות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בבית של רונה!! חחחיחיחי אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי! האם יש לך אילושהם חרטות: לייק דה! קפה אהוב: קפה
ריח אהוב: לורד, טיפקס, תחנת דלק וכאלה. מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: נלך על כישרון. אוקיי, אז ככה, אני ילדה מלאת כישרונות. אל תשאלו. אני יודעת לשיר, לנגן, לרקוד, לשחק..... חחחח סתם סתם. האדם שעושה לך הכי טוב: אחותי חדר אהוב בבית: של אחותי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: התעמלות, פיזיקה, ערבית, תיאוריה ותולדות המוסיקה מורה אהוב: דרורית המורה לתנ"ך נרדם בשיעורים?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן, כאילו, לא שאני חיה מזה או משהו. אבל למה לא. לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: רוב הזמן אוהב להתעטש?: כןןן!!! ואי הייתי בטוחה שזה סטייה
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. מה???? חחח זאת אני או שענו על השאלה הזאת?! קונה צרובים\\\\צורב?: לא.. כמה / חחח אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני הכי אוהבת לנסוע בעולם! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול? כן נקשר לחפצים: לא אוהב חולצות גזורות? אממ. כן גופיות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך? לא יודעת. שאלה מוזרה! ילדותי? לא חולם בהקיץ? כן אהההההה רק אני עניתי על כל השאלון!!!!!!

bזוהר

New member
נצל"ש

אחותי חלמה על רונה קינן
אני מדבקת.
ראינו אתמול ב24 (כל המשפחה?
) את ילדי הלילה והיא כל הקליפ "יאוווווו היא כזאת יפה!! יווו התאהבתי ברונה קינן!!" חחח. היא גם הייתה איתי בהופעה שלה :)

ח ל ו ן

New member
המזוכיזם בהתגלמותו../images/Emo10.gif

מראש אני מודיע שאני מוחק את כל השאלות המעצבנות
שם:אלעד גיל:17 מה אתה הכי אוהב בעצמך?שאני מיוחד
מה אתה הכי שונא בעצמך?שאני מיוחד
צבע אהוב:כחול וחום משפט לחיים:עולם קשוח אני יכול עליו הדבר הכי מרגיז:שאתה מתקשר לאורנג' ואז המזכירה האלקטרונית בהתחלה שואלת אם זה לגבי המס' שאתה מתקשר ממנו, ואז הם שואלים אותך מה המס' שלך. אין להם שיחה מזוהה??
הדבר הכי מוזר:הטרמפ שהיה לי היום על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...)אוטיסטים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לקום מוקדם כל בוקר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לאכול שוקולד נמס מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?שוקולד נמס למה אתה הכי מתגעגע?
למי אתה הכי מתגעגע?
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?שיפסקו תאונות הדרכים אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים?לא אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים?לעיתים מאמין בה'?כן חושב שיש דבר כזה שטן?כן יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?בערך יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?כן אתה מדבר הרבה?כן אוהב ללמוד?רק מה שמעניין מה אתה חושב על אריק שרון?לא יודע אבל שיהיה בריא למה העולם לא הוגן?ככה
האם קרה פעם שחשבת למות?כן האם קרה פעם שניסית למות?לא משקר הרבה?כמו כולם אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?קקה של מי העולם?של הקב"ה, אבל בשבילנו את מי אתה הכי אוהב בעולם?את אח שלי
מה התאריך לידה שלך?23.10.88 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?אין לי יום כזה ברכה או ים?בריכה מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית כפכפים או נעליים?כפכפים שיעור ספורט או שיעור אומנות?מה זה שיעור ספורט? סוס או כלב?גם וגם אוהב את בצפר או לא?כן משקפי שמש או משקפי ראייה?שמש הדרום או הצפון?שניהם תל אביב או ירושליים?ירושלים!!! אילת או סיני?סיני סרטים קומדיות או אימה? אימה=קומדיה
רומנטיים או מצוירים?מצוירים פופ או היפ הופ?פופ היפ הופ או רוק?רוק אמטיוי או 24?24 אי סי קיו או מסנג'ר?מסנגר תפוז או נענע?
עזריאלי או שיינקין?לא ולא פוקס או TNT?פוקס למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן?לכולם אכפת
שאנטי או רועש?שאנטי להשתולל או לישון?לישון לאהוב או לסגוד?לאהוב "מושי מושלם" או "אחלה גבר"?הא? ספר משהו מיוחד שעשית היום- אז איך היה לך היום?בע המצב רוח שלך בסדר?כן מה הצבע האהוב עליך?
ושחקן? וזמר?אביתר, מאיר, אהוד, רונה קינן, אתי אנקרי
יש אהבה?בערך תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן-מליונים (אני שומע עכשיו) מתי בפעם האחרונה קנית דיסק?מזמן
ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית?הייתי באילת לא מזמן ל5 ימים והיה מעולה מי הם החברים הכי טובים שלך?כל מיני ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי?
שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון?כן ואיך בחיים?
מה המקצוע האהוב?ספרות איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל?עברית וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל?+yes רואה MTV? לא אתם אנשים מצחיקים?הא? אתה שומע מוזיקה עכשיו?כן אם כן-מה??אתי אנקרי אוהבים לאהוב?נניח והאם אתם ילדים מקובלים בכיתה?כןוזה מעצבן למי אכפת מזה נכון?????אכפת לי! אני צריך לארגן הכל!!! מתים על שאלונים?ככה ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
ו
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו?כרטיסים להופעה של אביתר מחר
ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה?
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לוידע התאהבת פעם? כן מה את/ה לובש/ת ברגע זה?טישרט מכנסי טרנינג ונעלי בית החלום שלך? להופיע עם אביתר אתם חושבים שהוא יתגשם:לא מעשן/ת סיגריות? לא*-{ פעם חשבת להתאבד? בערך הקול האחרון ששמעת? אתי אנקרי מזמרת המקום האחרון שהיית בו? בבקו"מ
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רן התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות? בערך איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בצפון למה דווקא שם? כי שם הכי כיף קר לך או חם לך? קר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הא? באיזה גיל תתחתנ/י? לוידע מה הדבר הכי מטורף שעשית? קפצתי ממפל ממש גבוה
מילה שעולה לך בראש: שוטי ספינתי מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: בערך אם כן קרה לך?: לא הסרט האחרון שראית: הארי פוטר 4 היה יפה? כן בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע וחינם מי האיש האחרון שראיתם? את אחותי מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עולים למעלה עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? תמיד רוצה להיות בסדר עם כולם אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך?כן הרבצת למישו? כן איך היה הסקר? ככה מה אוהב/ת לאכול: כבשים מה אוהב/ת לשתות: מיץ כבשים צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור הסרט הכי דפוק שראיתם:הטינה*-{ כמה זמן על המחשב: יותר מדי פתגם שעושה לכם את זה: "חבל"(עממי) אוהבים את החיים או לא: כן כמה אחים: שני אחים +אחות+אני השם הכי יפה לילד: לא יודע השם הכי יפה לילדה: רותם איפה אתם גרים: כוכב יאיר סמיילי הכי מעצבן: לא יודע הפורום הכי שווה: מאיר בנאי/אביתר בנאי יש לכם פורום?: לא הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מאיר בנאי/אביתר בנאי באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מאוחר או מוקדם הכינויים שיש לשם שלכם: הרבה הכינוי הכי אהוב: לוידע שם המורה בכיתה א': אתי הזיכרון הראשון שלך: אני צובע בגן את דובי לאלא האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מאנגליה לארץ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף השיר האחרון ששרת: מליונים הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא יודע אם אחרון אבל משחק מכור קרע אותי אתמול הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר הדבר האחרון שאמרת: לא זוכר הדבר האחרון שאכלת: חביתה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פחית ספרייט הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן
עצבנות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: הכלב החמוד שלי חבר\\\\ה?: לא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? קצת מכל אחד ממה הכי נמאס לך?: משאלות כאלה את מי היית רוצה להרוג? את כותב השאלון הכי פחות מהנה?: שאלון

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לוידע כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משפחתית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חי חושב הרבה על העתיד?: כן די מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: כוורת, אלג'יר, קולדפליי ספר אהוב: יש ילדים זיגזג סופר(ים) אהוב(ים): פריט לבוש אהוב: צעיף האם אתה חושב יותר מדי:כן אדם מפורסם שפגשת: הרבה האם יש לך אילושהם חרטות:מן הסתם קפה אהוב: נס על חלב ריח אהוב: קפה ושוקולד מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:"ספרותי מאוד"
האדם שעושה לך הכי טוב:רן סגנון מוזיקה אהוב: עברית חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: כל מקום עם ריח שוקולד או קפה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה לספרות אוהב את בצפר?:כן
נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא*-{ נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..
קונה צרובים\\\\צורב?: לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: בערך ישן הרבה?: לא מספיק נקשר לחפצים: לא ממש אוהב חולצות גזורות?מאוד גופיות?לא אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?כן לובש בוקסר?כן שמש או גשם?גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?נעים לי ילדותי?לא
חולם בהקיץ?לא
זה היה ארוך

darling2

New member
מחשבמחשבמחשב!../images/Emo9.gif

שם: דר גיל: 16 וחצי מה אתה הכי שונא בעצמך? ביישנות לפעמיים ומתעצבנת מהר. מה אתה הכי אוהב בעצמך? את כל השאר צבע אהוב: כתום
משפט לחיים: לחיות את הרגע שיר\\ים אהוב\\ים: איש יקר וכשהכל יעבור-עברי לידר הדבר הכי מרגיז: הקהל של עברי
הדבר הכי מוזר: הקהל של רונה על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? (נכים, זקנים, אילמים, חרשים, עיוורים, מפגרים וכ'ו...) על זקנים שלובשים סוודר בשיא החום ואוכלים עמבה בתחנת אוטובוס
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? כסף
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? את עברי
מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? במבה ושוקולד
למה אתה הכי מתגעגע? סופשבוע בת"א למי אתה הכי מתגעגע? להמון מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? עברי סטרייט?? מה? לא! מה אתה חושב על עצמך? יפה, חמודה, מתוקה וצנועה!
מה אתה חושב על בני המין שני? שקסים
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? כן אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? כן מה אתה חושב על ה' ?... מאמין בה'? לא! חושב שיש דבר כזה שטן? לא. יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? כן הרבה לצערי יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן יותר מעצובים
אתה מדבר הרבה? לפעמים אוהב ללמוד? לא. מה אתה חושב על אריק שרון? סמל מין
למה העולם לא הוגן? כי ככה האם קרה פעם שחשבת למות? לא האם קרה פעם שניסית למות? לא. החיים יפים
משקר הרבה? לא. שונאת שקרנים
אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? לא אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?..!@#@ של מי האדמה, האויר והים? שלי! של מי העולם? של אמא ואבא! של מי הזהב והיהלומים? של סבתא וסבא! למה התן מיילל בכרמים? כי ככה. איך האביב יודע שהגיע הזמן? לילה ולאן האוניות מפליגות? לאן
למה יש מלחמות וכאב? כי אין שלום. למה אלוהים לא מתערב? אין. איך האביב יודע שהגיע זמן? בןקר
את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה מה התאריך לידה שלך? 26/4/89 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? נולדתי
ברכה או ים? ים מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית כפכפים או נעליים? נעליים שיעור ספורט או שיעור אומנות? ספורט סוס או כלב? סוסון ים
Destinys Child או ביונסה לבד? פיונה אפל! אוהב את בצפר או לא? לא טורקיז או בורדו? בורדו משקפי שמש או משקפי ראייה? שמש
הדרום או הצפון? דרום תל אביב או ירושליים? ת"א אילת או סיני? סיני
סרטים קומדיות או אימה? קומדיה רומנטיים או מצוירים? מצויירים
פופ או היפ הופ?פופ היפ הופ או רוק?רוק אמטיוי או 24? 24
אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוז
עזריאלי או שיינקין? שיינקין פוקס או TNT? פוקס למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן? כן. שאנטי או רועש? שאנטי להשתולל או לישון? "להשתכר ולישון מיום שישי עד יום ראשון" לאהוב או לסגוד? לאהוב
"מושי מושלם" או "אחלה גבר"? מושי מושלם
ספר משהו מיוחד שעשית היום- אז איך היה לך היום? בייביסיטר.. המצב רוח שלך בסדר? נורמלי ושחקן? לא יודעת וזמר? עברי לידר יש אהבה? והיא תנצח
תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן- גו'רג'יה-אפרת גוש מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? שבועיים בערך את רונה! ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? סוכות השנה!!!מעולה!! מי הם החברים הכי טובים שלך? עומר,קוב,מיקי, טלי ויערה מה אתה חושב שמיוחד בהם? מדהימים! ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי- מאוד! שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון? נכון! ואיך בחיים? החיים יפים
מה המקצוע האהוב? שיעור חופשי איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? הכל וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? לפעמים רואה MTV?לא אתם אנשים מצחיקים? כשבא לי אמשיך שהתחשק!
|אווזים|

שוודה

New member
הפסקה. נשימה...

שם: נגה גיל: 18 ביום רביעי מה אתה הכי אוהב בעצמך? אני מסתגלת לדברים חדשים מהר מה אתה הכי שונא בעצמך? אני מאוד ביקורתית כלפי עצמי צבע אהוב: כחול משפט לחיים: יום בלי משהו מאושר הוא יום מבוזבז שיר\\ים אהוב\\ים: the blower's daughter הדבר הכי מרגיז: כשקר בכפות רגליים הדבר הכי מוזר: להתעורר בחלום ולגלות שאתה עדיין חולם על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? זקנים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לסדר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להיות באמבטיית מים חמים מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו? שוקולד למה אתה הכי מתגעגע? למשחקים בגן למי אתה הכי מתגעגע? לחבר שלי לשעבר מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שאני אוכל לעוף מה אתה חושב על עצמך? אני בסדר מה אתה חושב על בני המין שני? אני שונאת אותם. הם פוגעים. אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? לפעמים אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? כן מה אתה חושב על ה' ? אני לא מאמינה בו חושב שיש דבר כזה שטן? לא יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים? לא יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים? כן אוהב ללמוד? לא למה העולם לא הוגן? כי לא הרבה אנשים יודעים איך להיות מאושרים האם קרה פעם שחשבת למות? כן האם קרה פעם שניסית למות? לא ממש ניסיתי משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן מה הייתה ההרגשה שלך? כל יום רציתי להגיד לו ואף פעם לא אמרתי ואז הוא טס לאמריקה לגור שם של מי האדמה, האויר והים? של אף אחד של מי העולם? כנ"ל של מי הזהב והיהלומים? של העשירים למה התן מיילל בכרמים? כי הוא בודד איך האביב יודע שהגיע הזמן? דיי נמאס לי ולאן האוניות מפליגות? וזה רק תחילת השאלון למה יש מלחמות וכאב? כי העולם מנוהל בידי בנים למה אלוהים לא מתערב? כי הוא לא קיים איך האביב יודע שהגיע זמן? את מי אתה הכי אוהב בעולם?את אמא מה התאריך לידה שלך?4.1.88 שיעור ספורט או שיעור אומנות? אומנות Destinys Child או ביונסה לבד? לא זה ולא זה אוהב את בצפר או לא? לא טורקיז או בורדו? טורקיז
משקפי שמש או משקפי ראייה? שמש הדרום או הצפון? דרום אילת או סיני?לא הייתי בסיני, אבל אילת מפוצצת בערסים אז אני מניחה שסיני סרטים קומדיות או אימה? אימה אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? איי סי קיו תפוז או נענע? תפוז פוקס או TNT? פוקס למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן? אכפת מהלבוש... לא אכפת ממה שאחרים אומרים שאנטי או רועש? שניהם... תלוי מתי... להשתולל או לישון? כנ"ל לאהוב או לסגוד? לאהוב "מושי מושלם" או "אחלה גבר"? מושי מושלם, כי זה מזכיר לי את שישיץ ואת זוהר ספר משהו מיוחד שעשית היום- ישנתי ופרקתי תיק מהטיול אז איך היה לך היום? קמתי עם מצב רוח קרב והתעצבנתי על כולם המצב רוח שלך בסדר? לא מה הצבע האהוב עליך? כחול ושחקן? ג'וני דפ וזמר? רובי וויליאמס וגידי גוב יש אהבה? יש אהבה לא ממומשת תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן- i can't help falling in love with you / Elvis Presly מתי בפעם האחרונה קנית דיסק? מזמן... לא זוכרת... ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית? אתמול חזרתי מטיול באיזור ברי אילת, שיצאתי אליו עם חברים ממיתר (טיול צופים) ופגשתי מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן... מי הם החברים הכי טובים שלך? מאיה, הדס ונעמה. מה אתה חושב שמיוחד בהם? הן מקבלות אותי כמו שאני ועוזרות לי לא ליפול ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי? כן שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון? נכון ואיך בחיים? חיים מה המקצוע האהוב? קולנוע איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? אני לא רואה טלויזיה רואה MTV? לא אתם אנשים מצחיקים? לא. למען האמת אני זו שהורסת בדיחות אתה שומע מוזיקה עכשיו? לא אם כן-מה?? אוהבים לאהוב? כן ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל עכשיו? חלוק מגבת או מצלמה מקצועית ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה? חבר שלי לשעבר אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ג'ני בת/בן כמה את/ה? 18 ביום רביעי התאהבת פעם? כן מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה לבנה עם פלמינגואים בצבע תכלת החלום שלך? להיות מאושרת כל ימי חיי. ולעוף. אתם חושבים שהוא יתגשם:אני מקווה שכן... מעשן/ת סיגריות? לא פעם חשבת להתאבד? כן החברים הכי טובים? אוף זה לא נכנס לי בהודעה אחת!!! המשך בחלק ב'

נזרום..ותקראו..בקשה..פליז..פורפאבור

שם:דניאל גיל:16 (אבל כיתה יא'!) מה אתה הכי אוהב בעצמך?את המוזריות מה אתה הכי שונא בעצמך?את הבוהן ברגל צבע אהוב:שחור משפט לחיים:כשנמלה אומרת אוקיינוס היא מתכוונת לשלולית שיר\\ים אהוב\\ים:יש יותר מדי...(לכו בכיוון רונה,היהודים מוניקה..ברי...הו כן..שם...) הדבר הכי מוזר:אני!! על איזה סוג של אנשים אתה הכי מרחם? שקרנים זה גם סוג? אםלא אז...נכים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?בצפר.. מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לעוף מה הכי הייית רוצה לאכול עכשיו?עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידה למה אתה הכי מתגעגע? לילדות המאושרת...אחח הזמנים הטובים למי אתה הכי מתגעגע?לחיים הישנים שלי..הו כן..ולסבא =/ מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?שהכל יהיה טוב מה אתה חושב על עצמך?שאני מוזרה.. מה אתה חושב על בני המין שני? כואב לי לחשוב עליהם =/ אתה בוכה מסרטים עצובים מרגשים? כשאני לבד אתה בוכה משירים עצובים מרגשים?תמיד מה אתה חושב על ה' ? חי חי וקיים מאמין בה'?לנצח חושב שיש דבר כזה שטן?ממ..זה כולל את המורים בבצפר יש לך הרבה רגעים עצובים בחיים?אכן כך..יותר מדי יש לך הרבה רגעים שמחים בחיים?אכן כך ישנם הרבה אתה מדבר הרבה?משתדלת אוהב ללמוד?רק מהחיים מה אתה חושב על אריק שרון? שישתוק וימשיך לאכול למה העולם לא הוגן?כי יש לו חוקים משלו האם קרה פעם שחשבת למות?עצוב אבל כן האם קרה פעם שניסית למות?לא.. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?שבא לי לצעוק לעולם כמה שאני רוצה אותו לידי כאן ועכשיו של מי האדמה, האויר והים? מקווה מאוד ששלי של מי העולם?של כולנו של מי הזהב והיהלומים?של מלכת אנליה למה התן מיילל בכרמים?כי לא שואלים אותו אף פעם למה הוא מיילל איך האביב יודע שהגיע הזמן?כי נגמר החורף...? ולאן האוניות מפליגות?לנמל אילת למה יש מלחמות וכאב?כדי שנלחם למען מה שנרצה למה אלוהים לא מתערב?כי הוא נרדם,ככה זה כשלא ישנים טוב את מי אתה הכי אוהב בעולם? את החיים מה התאריך לידה שלך?11/11/89 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?"ימי בראשית" ברכה או ים?ים מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית כפכפים או נעליים?כפכפים שיעור ספורט או שיעור אומנות?אומנות סוס או כלב?סוס טורקיז או בורדו?בורדו משקפי שמש או משקפי ראייה?שמש הדרום או הצפון?צפון תל אביב או ירושליים?לחיות-ת"א לנשום-ירושלים אילת או סיני?אילת אמפריה סרטים קומדיות או אימה? קומדיה )רק חיוכים) רומנטיים או מצוירים?מצויירים (מלך האריות רולז) היפ הופ או רוק? רוק אמטיוי או 24? 24 אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר תפוז או נענע? תפוז עזריאלי או שיינקין? שנקין פוקס או TNT? איככככ... למי אכפת מהלבוש בכלל לא?או שכן? למי אכפת באמת!?! לאהוב או לסגוד?לאהוב המצב רוח שלך בסדר?לא ושחקן?ג'וליה רוברטס וזמר? רונההההה.. יש אהבה? תמיד לא למישהו מיוחד תחשוב על שיר שאתה מאוד אוהב ותרשום את השם כאן- iris..אבל את השירים שלי יותר ספר על טיול אחד שהיה לך ושממש נהנית?טיול חנוכה 4 ימים מטורפים של כיף! ואת עצמך אתה אוהב באופן כללי?חושבת שכן..כן! שיעורי בית זה חרא של דבר, נכון?נכון ואיך בחיים?לא משו כרגע איזה מוזיקה אתה שומע בדרך כלל? רוק ישראלי וסדרות טלוויזיה אתה רואה בדרך כלל? כשיש זמן אתם אנשים מצחיקים? חופשי.. אתה שומע מוזיקה עכשיו?כן מתים על שאלונים? כהההה ואיזה סמיילי הכי אוהבים?
הוא ישראלי כזה! ובנאדם שהיית רוצה שיהיה פה?און אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? טומי בת/בן כמה את/ה? 16 התאהבת פעם?כמובן מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס טרנינג ירוד זית וגולף שחור ארוך החלום שלך? להגיע ליום בו לא יכאב לעולם אתם חושבים שהוא יתגשם:זה חלום...סופו להתגשם לא? מעשן/ת סיגריות? לא..פויי פעם חשבת להתאבד? חשבתי..לא משו רציני הקול האחרון ששמעת? של המציקה מה וי או די המקום האחרון שהיית בו? סלון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כמובן.. יש לך חברים הומואים/לסביות? כמובן.. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א,ניו יורק למה דווקא שם? כי ייעודי הוא העיר הגדולה את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אחותי הקטנה עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם..ההוא שאני חושבת עליו השיר האחרון ששמעת:10 שניות... השיר שנדבק לך: סאן חוזה שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת..מטורף..כמה מטורף אפשר להיות בגיל 16? מילה שעולה לך בראש: ג'יזס התאהבת בידיד? אה הא.. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אה הא.. אם כן קרה לך?: אה הא.. הסרט האחרון שראית: פגוש את הפוקרס היה יפה? מצחיק!! בקולנוע או בטלוויזיה? וי או די אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מאמינ/ה באלוהים?כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים?רואים הכל אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? רגישות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל? כן פעם אחת = ג'רמני הרביצו לך?כן הרבצת למישו?כן וזה לא כמו שזה נשמע חח מה אוהב/ת לאכול: הכל מה אוהב/ת לשתות: קולה צבע עיניים: חום שחור צבע שיער: חום מגניב =] הדבר הכי מגעיל: רוק בכוס באיזה שעות אתם ניכנסים לבלוג שלכם? אין לי בלוג? פתגם שעושה לכם את זה: מחשבה בוראת מציאות קיימת אוהבים את החיים או לא: כהה.. כמה אחים: 3 השם הכי יפה לילד: און השם הכי יפה לילדה:קים,נוף,אגם,טומי איפה אתם גרים: אילת

למעלה