assaf com

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

חשבתי על זה לרגע.... לכמה חיות הם כבר יכולים להשתנות?! כאילו יש איזה 50 ספרים!! לכל ספר הביאו חיה אחרת?! עד לאיפה שאני קראתי הספרים היו מקוריים... אבל אני קראתי רק עד 18

אין לי ממש מושג לגבי זה...../images/Emo188.gif

לא נראה לי שזה ידוע... אבל אם זה באמת ככה, ואי-אפשר לרכוש חיות בלי סוף, אז כמו שמרקו אמר באחד הספרים (אין לי כוח לבדוק איזה) זה יתברר ברגע הכי לא מתאים וגורלי
דרך-אגב, כרגע חזרתי מהבכורה של הארי פוטר וחדר הסודות... אני יודעת שזה אוף-טופיק גדול, סתם רציתי לשתף... היה יחסית סרט טוב לעומת הראשון. חוץ מזה שהארי (כלומר רטקליף) מוצג שם כזה אלוהי ואמיץ, ורון פחדן כזה... זה ממש הרס לי.. זה היה כזה מעצבן... רטקליף הוא אלוהי, חכם ואמיץ בעוד רון הוא סתם המפגר שפוחד מכל דבר והכל... מעצבנים
אבל היה די טוב יחסית לסרט הראשון, אין מה להגיד... משתפרים...

Axvenom

New member
חמישים וארבע

לא כולל את ארבעת ספרי מגה-מורפס, שני אולטרא-מורפס (אחד אלוהנו אלוהנו אלוהנו שבשמיים ובארץ) וגם ארבע ניספחים (אלפנגור, ספר הויסר, ספר על ההורק-באג´יר ועל האלימיסת) וספר על הסידרה (Meet the Stars)

Silver Fox

New member
אה... ת´אמת, זה מסובך...

אני חושבת שאפשר להשתנות לאינספור חיות... מובן שהם לא יעשו את זה... כי אני מתקשה לדמיין איך הדנ"א האנושי מסוגל לרכז בתוכו עוד איזה חמישים דנ"א אחרים של בעלי חיים.

assaf com

New member
אחממ ../images/Emo184.gif

טוב .. בעולם שבו יש איילים כחולים עם זנבות עקרב... וחלונות מבחילים שחודרים לך לתוך האוזן ומשעבדים אותך... ןמרבי רגליים ענקיים וג´ליים שיוכלו אפילו את התחת שלהם אם הם יהיו יותר מידי רעבים... וילדים שיכולים להשתנות לכל חיה שהם רוצים אם הם רק יגעו בה.... (שאני ימשיך לפרט?) אני לא חושב שקשה לדמיין ...כל דבר.... וגם לא נראה לי שהבנתם אותי... שאלתי אם הולכים להיות בכל ספר מחמישים וארבע הספרים חיה שונה ....אתם יודעים ..החיה שאחד מהאנימורפס הופך אליה בעמוד הראשי של כל ספר......

Digi Lista

New member
האמת?...

אם כבר אז הכול יכול להיות,זאת סדרה דימיונית ככה ש...ולגביי הדמויות בכריכה הקדמית,יש באתר של החברה שמוציאה את האנימורפס לאור באנגלית("סקולסטיק", אין לי כוח לכתוב באנגלית כרגע...)יש תמונות של כול הכריכות,ממה שאני וכרת יש כמה חיות מוזרות- כמו כוכב ים(רייצ´ל,נדמה לי),אבל יש גם חיות שחוזרות על עצמן כמו נמר- יש באיזה ספר את רייצ´ל משתנה לנמר,אגב בספר 41(או 40 או 42)יש את ג´ק הופך לבנאדם כולשהו,אני חושבת שזה טום אבל אני לא בטוחה,בכול אופן זה נראה מגניב.

Silver Fox

New member
מה לדעתכם יקרה

אם האנימורפס (אני מתכוונת האנימורפס האנושיים, לא כולל אקס וטוביאס) לבני אדם או לאנדליטים?

Nagini Potter

New member
אין חיה חדשה בכל ספר ../images/Emo182.gif

הספרים הראשונים ממש שונים מהספרים היותר מאוחרים - או שזה רק נראה לי כי את המאוחרים יותר קראתי באנגלית?
הכל הרבה יותר רציני בספרים המאוחרים יותר, לכל אחד יש בעיה גדולה בנוסף לבעיה של היירקים (ג´ייק מתעצבן שכל האחריות עליו והוא צריך לעשות ברגע החלטות של חיים ומוות, רייצ´ל מרגישה כאילו שהיא מפלצת אלימה בגלל שהיא כאילו נהנית מכל המלחמה הזאת, וכו´..), ו... לא יודעת, זה פשוט אחרת. גם יש פחות תבנית קבועה - בספרים הראשונים היתה יותר תבנית, שבפרקים הראשונים הם עושים דבר אחד שלא קשור (רייצ´ל השתנתה לפיל כדי להציל פילי קרקס, קאסי השתנתה לעכבר כדי להבין למה העכברים שהיא שמה במבוך לשיעור טבעי או משהו לא מוצאים את הדרך, ג´ייק ומרקו השתנו לכלבים כדי ללכת לאיזה קונצרט רוק או משהו, וכו´...), אחר כך הם נתקלים בבעיה. אחרי שהם נתקלים בבעיה הם הולכים "רק כדי לחקור" וכמובן שהכל משתבש והם כמעט מתים ואז הם בורחים משם, ובסוף הם באים כבר מוכנים מראש עם תוכנית והכל, ואז הכל מסתדר, אפילו שגם התוכנית המקורית משתבשת בדרך כלל, וצריך לעשות עוד אחת או שתיים. או לפחות אני חושבת שיש תבנית כזאת... וגם בספרים המאוחרים יותר אין כל פעם חיה חדשה. וזאת הפואנטה של ההודעה הזאת, לא יודעת למה כתבתי את כל השאר.
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Digi Lista

New member
דווקא טוב שכתבת.

כתבת כמה דברים שלא ידעתי(ואני יודעת דיי הרבהב,אם כי לא קראתי מעל ספר 18 אלא רק תקצירים..)וזה מעולה,הינה מצאתי את הפואנטה של ההודעה

Nagini Potter

New member
יש ספר על האלימיסט?!? ../images/Emo182.gif

אני חייבת אני חייבת אני חייבת אני חייבת אני חייבת אני חייבת!!!!!!!!!! *מזילה ריר* אני מתה על האלימיסט! אבל אני מתה עליו דוקא בגלל שהוא מסתורי ובלתי מובן כזה, אז אולי לא כדאי שאני אקרא את הספר שלו....
ספר על האלימיסט? בטוח? לי זה לא יקרה Nagini Potter מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שייעשה ואין כל חדש תחת השמש

Axvenom

New member
../images/Emo58.gifכול ההשתנויות שלהם../images/Emo58.gif

ג´ייק: Golden Retriever (Homer), Green Acole Lizard, Siberian Tiger, Peregrine Falcon, Flea, Wolf, Trout, Dolphin, Seagull, Lobster, Black Ant, Cockroach, Fly, Termite, Skunk, Great Horned Owl, Bat, Spider Monkey (unusable), Jaguar (unusable), Racehorse, Parrot, Hammerhead Shark, Rhinoceros, Mole, Mosquito, Leeran, Tyrannosaurus Rex (unusable), Dragonfly, Security guard (human), Anteater, Baby Seal, Polar Bear, Howler, Giant Squid, Chimpanzee, Eel, Hork Bajir, Squirrel, Killer Whale, Charger horse (unusable), Honeybee, Beaver, Anaconda. רייצ´יל African Elephant, Bald Eagle, Shrew, Tabby Cat (Fluffer McKitty), Wolf, Trout, Dolphin, Seagull, Black Ant, Cockroach, Fly, Great horned Owl, Grizzly Bear, Rat, Termite, Skunk, Spider Monkey (unusable), Jaguar (unusable), Crocodile (unusable), Hork-Bajir (Jara Hamee), Parrot, Hammerhead Shark, Mole, Mosquito, Deinonichus (unusable), Flea, Anteater, Baby Seal, Polar Bear, Sperm Whale, Giant Squid, Chimpanzee, Eel, Starfish, Squirrel, Cockatiel, Killer Whale, Cheetah, Honeybee, Human (female pilot), Beaver טוביאס: Tabby Cat (Dude) (unusable), Red-tailed Hawk (stuck as), Raccoon, Hork-Bajir, Human (himself), Racehorse, Dolphin, Hammerhead Shark, Fly, Mole, Bat, Mosquito, Deinonichus (unusable), Seagull, Flea, Baby Seal, Polar Bear, Sperm Whale, Giant Squid, Bull, Chimpanzee, Eel, Cockroach, Mountain Goat, Andalite (Ax), Killer Whale, Cheetah, Honeybee, Taxxon, Beaver, German Shepherd, Mallard Duck קאסי: Horse, Osprey, Flea, Wolf, Trout, Squirrel, Dolphin, Seagull, Black Ant, Cockroach, Fly, Great Horned Owl, Humpback Whale, Rat, Termite, Skunk, Wolf Spider, Bat, Spider Monkey (unusable), Jaguar (unusable), Human (Rachel), Racehorse, Parrot, Hammerhead Shark, Mole, Mosquito, Leeran, Caterpillar/Butterfly, Tyrannosaurus Rex (unusable), African Elephant, Anteater, Baby Seal, Polar Bear, Giant Squid, Chimpanzee, Eel, Yeerk, Hork-Bajir, Killer Whale, Cheetah, Cape Buffalo, Honeybee, Kangaroo, Beaver מרקו: Gorilla, Osprey, Flea, Wolf, Trout, Black Ant, Cockroach, Fly, Great-horned Owl, Termite, Skunk, Irish Setter, Wolf-Spider, Bat, Spider-Monkey (unusable), Jaguar (unusable), Llama, Racehorse, Parrot, Hammerhead Shark, Mole, Mosquito, Leeran, Tyrannosaurus Rex (unusable), King Cobra, Rhinoceros, Anteater, Baby Seal, Polar Bear, Giant Squid, Chimpanzee, Eel, Mountain Goat, Hork-Bajir, Osprey/Lobster (unusable), Squirrel, Cockatiel, Gorilla/Trout (unusable), Poodle (Euclid), Wolf-Spider/Skunk unusable), Poodle/Polar Bear (unusable), Cheetah, Honeybee, Beaver, Mallard Duck, Human (Female Governor) אקס: Djabala, Kafit Bird, Tiger Shark, Human (Mixed DNA of Jake, Rachel, Cassie, and Marco), Northern Harrier, Lobster, Black Ant, Cockroach, Fly, Jake, Mouse, Flea, Rattlesnake, Termite, Skunk, Great-horned Owl, Wolf-Spider, Bat, Spider-Monkey(unusable), Jaguar (unusable), Racehorse, Hammerhead Shark, Mole, Mosquito, Leeran, Dolphin, Tyrannosaurus Rex(unusable), Human (Security Guard), African Elephant, Anteater, Baby Seal, Polar Bear, Giant Squid, Cow, Bull, Chimpanzee, Mountain Goat, Hork-Bajir, Killer Whale, Honeybee, Taxxon, Human (Pilot), Human (Navy Officer),44. Human (Another Navy officer), Beaver, Mallard Duck, Raccoon דויד: Golden Eagle (unusable) Cock Roach (unusable) Fly (unusable) Flea (unusable) Killer Whale (unusable) Lion (unusable) Human (Sander, Jake and Rachel´s cousin) (unusable) Human (Marco) (unusable) Rattlesnake (unusable) Rat (stuck as)

Silver Fox

New member
אהההההההההההההההההה!!!

כמה חיות! אבל תגיד לי, למה הם לא יכולים להשתנות לכמה חיות? כלומר, למשל - לטי-רקס. ג´ייק לא יכול להשתנות לטי-רקס ואני מבינה למה... אבל איך הוא רכש אותו?! מה, הם חזרו אחורה בזמן או מה? הסבר דחוף!!! אההה! *מתפגרת*

Silver Fox

New member
ויש לי עוד שאלה...

איך לעזאזל מרקו הצליח לשלב דנ"א של כמה בעלי חיים בהשתנות אחת, כמו שאקס משתנה לבן אדם שהוא שילוב של כל האנימורפס? הוא למד את זה מאקס?

אני מתארת לעצמי שכן../images/Emo188.gif

ממי עוד הוא יכל ללמוד את זה? גם אני חשבתי על הטי-רקס... רשום בקישור שמאיר נתן שהם חזרו בזמן בגלל היתפוצצות של איזה ספינה או משהו... זה לא כמו אפקט הסאריו ריפ שהיה בספר #11 לפי מה שהבנתי... אה, וקראתי באתר פרק דוגמא וכל מיני קטעים מהספר... הוא נשמע יפה לאללה... נראה לי שבספר הזה יש את הפעם הראשונה שרייצ´ל בוכה לפני כולם ובגלל משימה שלהם... טוב, גם אני הייתי בוכה אם
הייתי נרדפת על-ידי דינוזאור טי-רקס שעוד שנייה בולע אותי...
דרך אגב, זה אתר מעולה ואני מאוד ממליצה עליו למי שאוהב ספולרים... גם אני לפעמים ניכנסת לשם...

Axvenom

New member
תשובות

א)הם השתנו לדינוזאורים בספר מגה-מופרפס 2, את יכולה לקרוא על הספר פה, ובקש לזה שהם לא יכולים להשתנות, אממממ..... זוכרת אתספר מספר 11 (הנישכח) שהם חזאו ראוחרה בזמן הגלל התנגשות של שני קרני-דרקון הם רכשו יגואר ואת קוף העכביש אבל בסוף הספר מסתבר שהאנימורפס לא רכשו את החיות האלה אלה אנימורפס אחרים שנהרגו על ידי ויסר שלוש זתומרת האנימורפס התפצלו בגלל זה היו לג´ייק את כול החזיונות האלה. וכנראה זה מה שקרה בספר עם הדינוזאורים. ובקשר למרקו אין לי מושג \=

Nagini Potter

New member
עוד אחד... ../images/Emo182.gif

רייצ´ל רכשה את הקרוקודיל/תנין/וואטאבר והיא לא יכולה להשתנות אליו כי היא אלרגית והכל... וואו, המוווווון חיות!! אבל לא קראתי כי לא רציתי להרוס לעצמי את ההפתעה.. :\ ולמי ששאל למעלה מה יקרה אם אחד האנימורפס ישתנה לאדם - קאסי השתנתה לרייצ´ל בספר ההוא עם התנין, זה היה בסדר גמור.... אבל באופן עקרוני הם לא משתנים ליצורים תבוניים (אומרים תבוניים?
אני כבר לא זוכרת) בלי לבקש את רשותם, כי אז הם לא יהיו הרבה פחות גרועים מהיירקים. לי זה לא יקרה Nagini Potter הבל הבלים אמר קוהלת הבל הבלים הכל הבל

למעלה