מ.ש.ט

New member
אוי ואבוי!

מסכן טוביאס! בטח היה לו חשק לאכול כל הזמן וחשק לחזור על הברות!

כן נכון כוין כון ון ון../images/Emo185.gif

זה באינסטינקטים שלו! כמו שקאסי הייתה צריכה להילחם באינסטינקטים של רייצ´ל!

Nagini Potter

New member
הברות זה לא עניין של אינסטיקט../images/Emo182.gif

זה עניין של הרגל..... אקס לא רגיל לעשות קולות מהפה וגם לא לחוש הטעם, בגלל זה הוא כל כך מתלהב מהם. לאינסטינקטים אין קשר. אני חושבת שאצל חיות תבוניות - יעני בני אדם, אנדליטים, יירקים, וכו´ - האינסטינקטים הרבה פחות קובעים. כי לבעלי חיים לא תבוניים אין שום דבר חוץ מאינסטינקטים שינחה אותם, לבני אדם יש את התבונה שלהם והחשיבה והנשמה וכו´ וכו´.... (לא שאני אומרת שלחיות אין נשמה, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת.... לא?) וזה שטוביאס השתנה לאקס - אני לא יודעת מה בדיוק היו הנסיבות (וגם אל תגלה לי!! ספוילרר מרושע!), אבל או שהוא ביקש ממנו רשות, או שזה היה מצב שבו הוא לא יכל לבקש אבל ידע שאקס יסכים - כמו כשג´ייק היה משתלט, לא יכלו לשאול את ג´ייק עצמו אם אקס יכול להשתנות אליו, אבל הם ידעו שג´ייק יסכים. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
זה מוזר...

כלומר, אם קאסי בגוף של רייצ´ל... היא תהיה חולת שופינג ואופנה או שהיא תמשיך להיות קאסי??! כי בכל זאת בני אדם הם יצורים חיים כמו כל החיות...

היא השתנתה אליה../images/Emo188.gif

בספר מס´ 12#... זה היה רק לזמן קצר מאוד בסוף הספר...
ספוילר קטנצ´יק למי שלא קרא את הספר
קאסי אמרה שהיא רוצה לצאת מהגוף של רייצ´ל מהר כי המוח של רייצ´ל כל הזמן מנסה לגרום לה לעשות שטויות ולהיכנס לצרות... זה גם אומר (אני חושבת) שהיא תהייה חולת שופינג ואופנה כי גם זה חלק מהאופי של רייצ´ל... כמו להיכנס לצרות... כנראה אצל יצורים בעלי תודעה אפשר להרגיש את האופי.... כי לבעלי חיים לא-תבוניים אין אופי ממש בולט...

Digi Lista

New member
לא בהכרח...

אומנם קראתי את ספר 12(כמו את שאר הספרים שתורגמו לעברית, לצערי לא הרבה...)אבל כמו כול חיה אפשר לשלוט במוח של בנאדם ובמקרה הזה רייצ´ל, מה שקאסי אמרה זאת לדעתי סתם הגזמה שרצתה המחברת לדחוף, המוח זה דבר הרבה יותר מורכב מדנ"א!(לא דנ"א לא מורכב...עזבו הסתבכתי...)

אפשר אולי לשלוט במוח שלה../images/Emo188.gif

אבל זה לא אומר שאי-אפשר להרגיש את האופי שלה... כמו שאפשר להרגיש אינסטינקטים... אפשר להרגיש אותם, אפשר לדעת שהם לא שייכים לך, ואפשר להישתלט עליהם. אבל הם עדיין שם.. ואפשר להרגיש את האופי של הבנאדם כמו שאפשר להרגיש את האינסטינקטים שלו (רצון לאכול וכו´...). ככה לפחות אני חושבת...

מ.ש.ט

New member
לצ´אאאאאאאאאט!!!!!!!!../images/Emo185.gif

מבצע גיבוש! אוף הייתי הורגת בשביל שוקו עכשיו! אבל אסור לי!!!!!!! *חושבת לעשות את הגועל נפש הגדול מכולם* *נגעלת* *הולכת לעשות שוקו עם מים* איכס

למעלה