היום ב-
אנשים

a d i 8

New member
בנאדם תקשיב שניה...

נכון שזכותך להתלונן...אבל זה ממש לא נכון שלא רשום על שייגעצ... לדוגמה:רשמו של הביטולים של ההופעות...רשמו על זה שיובל באקזיט (תוכנית מזעזעמת דרך אגב....) תראה לא קורה דבר חדש עם הלהקה כל 5 דקות אז כן רושמים גם דברים חברתיים כי ככה זה....אנשים חברים פה של אנשים ואם קורה משהו חדש אז כן יפתחו על זה שירשור כדי להודיע ככה לכולם בדיוק כמו שאני פתחתי על הגיטרה כי אני לא מתכוונת להתקשר לכולם להודיע להם...לדעתי זה דווקא ממש ממש טוב שהפורום הוא לא רק על הלקה אלה גם חברתי... טוב חפרתי... אז בקיצור....בנאדם תחשוב על זה

K i p

New member
אמ...

לא באתי לריב או להתווכח... באתי ופשוט ראיתי מה הולך פה... הייתי חייב להגיב... אז יש הודעה פעם ב... כנראה שאת לא מכירה את הפורום מאז שהוא נפתח... או מאז שאני פה(שנתיים כמעט... או שנה וחצי o_O) וכנראה שאת לא מכירה עוד פורומים של מוזיקה... היהודים נראה לך מחדשים משהו? מוניקה סקס? אביב? גרינדיי? פינקפלויד? נירוונה? לא... ובכל זאת מדברים עליהם, כותבים עליהם ומזכירים אותם בפורומים שלהם... אפילו על זבל שלקחו הפסקה אני רואה שממשיכים לכתוב... וחוץ מזה... רק אמרתי את דעתי... לא אמרתי שאני רוצה שזה ישתנה... פשוט אמרתי שזה נראה עצוב ככה... (לעומת הימים ההם...) אוי, ההופעה בראשל"צ באמפיפארק... מאז... הכל הפסיק, השתנה... נהרס... וחבל.... בכל מקרה, לא באתי להתווכח או משהו... רק לומר מה שאני חושב... יוםטובגמלך :)

ססילייה

New member
שמע..

הם קצת מייבשים אותנו.קצת. אז אין כל כך הרבה על מה לדבר. אם וכאשר יהיו יותר הופעות (אהמ אהמ) יהיה על מה לדבר :) יוםטוב.

K i p

New member
תמיד אפשר לעשות דברים אחרים חוץ

מלדבר על הופעות ודיסקים.. כמו לשכתב שירים שלהם ולחבר סיפורים או אנערף מה... פשוט לעשות דברים משעשעים... וחבל שהם מייבשים... :(

ססילייה

New member
שמת לב מה אמרת?

לשכתב שירים שלהם? לחבר סיפורים? מה אנחנו?גנון חדווה? עזוב. פעם זה הצחיק, פעם זה שיעשע. עכשיו זה יהיה מאולץ ומאוס. לא חבל? חבל :) לומדים לחיות עם זה.אין מה לעשות. וכן. חבל שהם מייבשים, אבל אין מה לעשות.
זה לא בידיים שלנו. חבל הא?|D|

אמ..../images/Emo194.gif

אתה יודע לא כל החיים שלנו סובבים סביב שייגעצ זה פורום מאוד מגובש ולא מדברים רק על הלהקה... זה מה שאמור גם להיות

K i p

New member
מצער אותי לשמוע מה שאת אומרת...

"לא כל החיים שלנו סובבים סביב שייגעצ" אני דיברתי על החיים???? אני דיברתי על מה שקורה בפורום... לומר לך ת'אמת? ממה שראיתי במשך הזמן, הפורום הזה הכי לא מגובש שיש... יש פה קבוצות של אנשים ולא סתם אנשים עזבו ואמרו לי: "עזבתי אותו כי הוא לא מה שהיה פעם" "עזבתי כי אנשים שם חרא" "הפורום הזה התחלק ל-3 קבוצות, אני שונאת אותו" ואלו רק 3 תגובות... שמעתי מספיק... עזבי אותך חיים וזה... אבל החברתיות שבפורום יצרה אוירה מלאה בזרם... ואת בטח לא תכירי את זה כי לא הצטרפת אליו מזמן... כמה נוכחים בפורום אמרו לי גם דברים דומים... יומטוב גמלך :)

Hezi The One

New member
נושא חפור...אבל הוא עדיין צודק

אבל לצערנו הלהקה לא עושה שומדבר...אז על מה יש לנו לדבר פה? בקיצור...תמשיכו עם המשחקים וכל זה...הפעם יש גם גיבוי ממניP:

AvtipuS

New member
מחר זה קורה.

אחרי חודש ו8 ימים אני חוזר הבייתה. איימן.

למעלה