צהרייםםםםםםםםם
לא למדתי כל היום
היה אמור להיות לנו 4 שעות מתמטיקה ושעתיים היסטוריה... ב4 שעות מתמטיקה שיחקנו ארץ עיר עם המורה חחחחחחחחחחחחחח הגענו למצב לא טוב
הוא עושה לנו "נו מתי הפסקה?! אני מת לצאת כברר!" חח אמרנו לו "שתוק אנחנו רוצים להישאר" הגענו למצב שהתלמידים רוצים להישאר בשיעור והמורה רוצה לברוח!!!! אוי ואבוי
אחר כך הלכתי איתו מכות
לקחתי לו את הפלאפון את המפתחות אזס הוא רדף אחריי בכל הבצפר
הוא כזה דפוקקקקקקקקק הוא התלבש מזה מוזר היום
אמרתי לו "אבנר חזרנו למראה אלג'אזירה?" יש בכיתה 2 לוחות צמודים... אז כתבתי "אבנר אנחנו כל כך לא" ואז בלוח השני כתבתי "אוהבים אותך" יענו "אבנר אנחנו כל כך לא אוהבים אותך" אז הוא מחק את ה"לא" ורשם "יעל ואליה אתן זוג סתומות" חחחחחחחחחחחחחחחחח דפוק
הוא עושה לכיתה "יש לי רעיון... כל אחד יתרום קצת כסף ונשלם ליעל על טיפול פסיכיאטרי" אני כזה "שאמא שלך תלך לטיפול פסיכיאטרי מפגר!" חח רצות שם קללות ומכות חבל על הזמן
אחר כך אמרו שיש סרט כי המורה לא הגיע... אז אמרתי שאני אלך הביתה... אז פתאום באה מורה ואומרת "לומדים היסטוריה בסוף.." אני כזה "חח היית מתה. לא נכנסת" אז היא אמרה "נו יעל תעשי מאמץ ותיכנסי...שעתיים אחרונות סוף היום יאללה בואי" אני כזה "אמרו סרט!! מה היסטוריה עכשיו?! לא רוצה!" בסוף היא נתנה לנו שיעור חופשי אז שיחקתי רמי עם חברים
אנחנו קונים למחנכת שלנו ליומולדת חוטיני מסוכריות
אמרתי לחברים שלי שזה מוגזם ולא עושים דברים כאלה... הם אמרו שזה בצחוק והיא תבין... זה יהיה מצחיק אבל זה מוגזם. איזו חמודה סבתא שלי
לימדתי אותה לשלוח אס אמ אס חחחח אז היא שלחה לי באמצע השיעור "מה שלומך? יש לי פתאום געגוע בלב. נשיקה מסבתא" כפרעליהההה
נלך לבקר אותם היום
לא למדתי כל היום