חחחחחח זבובית גמאני התגעגעתיי (יו אני שונאת לכתוב את המילה הזאת תמיד אני שוכחת ע' או ג')
M McFlyRoni New member 14/8/08 #100 ../images/Emo109.gif חחחחחח זבובית ../images/Emo6.gif גמאני התגעגעתיי (יו אני שונאת לכתוב את המילה הזאת תמיד אני שוכחת ע' או ג')
../images/Emo109.gif חחחחחח זבובית ../images/Emo6.gif גמאני התגעגעתיי (יו אני שונאת לכתוב את המילה הזאת תמיד אני שוכחת ע' או ג')
י יובל LOVE דאגי New member 14/8/08 #95 ../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifשאלה.. מקפליי היו כבר פעם אחת באמטיוי הרגיל עם השיר וואן פור דה רדיו..? ועם כן... יש מצב שהם היו היום והפסדתי ?? :'( (במצעד הבריטי )
../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifשאלה.. מקפליי היו כבר פעם אחת באמטיוי הרגיל עם השיר וואן פור דה רדיו..? ועם כן... יש מצב שהם היו היום והפסדתי ?? :'( (במצעד הבריטי )
M McGirl For Life New member 14/8/08 #96 כה הם היו לפני שבוע וחצי בערך... מקום 1../images/Emo47.gif במצעד הבריטי... היה היום המצעד הבריטי ופספסתי?!
כה הם היו לפני שבוע וחצי בערך... מקום 1../images/Emo47.gif במצעד הבריטי... היה היום המצעד הבריטי ופספסתי?!
א אמושששקהה New member 14/8/08 #99 ../images/Emo207.gifצריכה טובה קטנה../images/Emo95.gif אממ מישהי יכולה להעלות לי את השיר Jesse Mccartney-Leavin' תודה למי שתעלה
../images/Emo207.gifצריכה טובה קטנה../images/Emo95.gif אממ מישהי יכולה להעלות לי את השיר Jesse Mccartney-Leavin' תודה למי שתעלה
S Simple Girl 175 New member 14/8/08 #104 ../images/Emo83.gif../images/Emo27.gifהשיר../images/Emo27.gif http://www.sendspace.com/file/oq9cwa