גמאני במערכת החדשה.. היא לא כזאת גרועה
T The Watery sky angel New member 12/8/08 #23 היא כן! מלא תקלות והיא מכוערת! *מגלגלתעיניים* נא לא להגיד שאני לא מגזימה כי אני לא.
A adii1201 New member 13/8/08 #41 דווקא יש../images/Emo6.gif קודם כל זה כן היה קורה במערכת הישנה גם להרבה זמן וחוצמזה, זו מערכת חדשה ובכל דבר חדש שמעלים יש תקלות.. והם עושים את כל המאמצי לתקן אותן את פשוט רגילה לישנה אני מבטיחה לך שאם תתרגלי לחדשה היא תהיה מאוד ידידותית בעינייך
דווקא יש../images/Emo6.gif קודם כל זה כן היה קורה במערכת הישנה גם להרבה זמן וחוצמזה, זו מערכת חדשה ובכל דבר חדש שמעלים יש תקלות.. והם עושים את כל המאמצי לתקן אותן את פשוט רגילה לישנה אני מבטיחה לך שאם תתרגלי לחדשה היא תהיה מאוד ידידותית בעינייך
T The Ocean Girl New member 13/8/08 #43 אבל היא חסרת צבע! והכי מעצבן, שאם לוחצים בטעות על אנטר זה נשלח!
A adii1201 New member 14/8/08 #50 לא הבנתי מה הבעיה עם הצבע../images/Emo12.gif אני דווקא מחבבת את המערכת החדשה זה טוב להתחדש לפעמים! חוצמזה המערכת הישנה נראתה כמו מערכת במחשב מלפני 20 שנה
לא הבנתי מה הבעיה עם הצבע../images/Emo12.gif אני דווקא מחבבת את המערכת החדשה זה טוב להתחדש לפעמים! חוצמזה המערכת הישנה נראתה כמו מערכת במחשב מלפני 20 שנה
T The Watery sky angel New member 14/8/08 #51 לא נכון../images/Emo69.gif והצבע מגעיל../images/Emo5.gif
T The Watery sky angel New member 14/8/08 #47 ../images/Emo5.gif לא רוצה להתרגל! וחוץ מזה שלא היו צריכים לשנות בכלל! מה זה הביא להם! הרבה אנשים לא מרוצים והמון תקלות? ובמערכת הישנה לא היו כל כך הרבה תקלות
../images/Emo5.gif לא רוצה להתרגל! וחוץ מזה שלא היו צריכים לשנות בכלל! מה זה הביא להם! הרבה אנשים לא מרוצים והמון תקלות? ובמערכת הישנה לא היו כל כך הרבה תקלות
T The Watery sky angel New member 14/8/08 #52 זה לא כחול../images/Emo2.gif זה לבן../images/Emo2.gif נראה לי שהכרטיס מסך קצת יותר מדי טוב