הוספתי גם מתכון שנראה לי טעים...
יאמ...: (2 מנות): רכיבים: 250 גרם גלידת שמנת 50 גרם שוקולד מומס 1 כוס חלב הכנה: שולחים את כל החומרים לבלנדר, מערבלים עד שהם מתאחדים, מוזגים לכוסות גבוהות. ועכשיו לוריאציות : מילקשייק מוקה - במקום השוקולד, הכינו קפה חזק מ – 2 כפיות גדושות בקפה נמס איכותי, מומסות ב – 1/4 כוס מים. מערבלים עם גלידת שמנת, לא מוסיפים חלב. רוצים טעם קפוצ"ינו? הוסיפו מעט קינמון לקפה המומס במים. המשיכו לערבל. מחבבים מילקשייק בננה? חותכים בננה גדולה ובשלה לחתיכות, מוסיפים לגלידה, מוסיפים כוס חלב ומערבלים. מאוהבים במילקשייק תות? מצטיידים ב – 100 גרם תותים קפואים – יש במרכולים – וממשיכים כמו במילקשייק בננה. עכשיו לוריאציות מילקשייק מוקה – במקום השוקולד, הכינו קפה חזק מ – 2 כפיות גדושות בקפה נמס איכותי, מומסות ב – 1/4 כוס מים. מערבלים עם גלידת שמנת, לא מוסיפים חלב. רוצים טעם קפוצ"ינו? הוסיפו מעט קינמון לקפה המומס במים. המשיכו לערבל. מחבבים מילקשייק בננה? חותכים בננה גדולה ובשלה לחתיכות, מוסיפים לגלידה, מוסיפים כוס חלב ומערבלים. מאוהבים במילקשייק תות? מצטיידים ב – 100 גרם תותים קפואים – יש במרכולים – וממשיכים כמו במילקשייק בננה.