שווה טעימה...

komandatore

New member
זה בגלל שנגמלתי...

פעם הייתי אוכל שוקולד בכמויות אבל עכשיו זה נרגע
 

chocococo

New member
עוגת השוקולד של ניר צוק -למכורים

בלבד.כפי שהופיע בפורוםYNET. פשוט מעדן. עוגת שוקולד מחבר/ת : ניר צוק חצי קילו שוקולד 6 ביצים 100 גרם קמח 60 גרם סוכר חמאה לבירוש סוכר דמררה ממיסים את השוקולד על האש מורידים מוסיפים את החומרים היבשים מבליעים את הביצים אחת - אחת בכף, לא במטרפה. מברישים את התבנית בחמאה (תבנית אינגליש קייק) מפזרים סוכר דמררה, שופכים פנימה את התערובת. אופים ב160 מעלות בערך רבע שעה עד שכמעט מוצק, מקררים ואוכלים מהמקרר. מתכון של אלן טלמור - המלך
 

ffiendd

New member
הוספתי גם מתכון שנראה לי טעים...

יאמ...: (2 מנות): רכיבים: 250 גרם גלידת שמנת 50 גרם שוקולד מומס 1 כוס חלב הכנה: שולחים את כל החומרים לבלנדר, מערבלים עד שהם מתאחדים, מוזגים לכוסות גבוהות. ועכשיו לוריאציות : מילקשייק מוקה - במקום השוקולד, הכינו קפה חזק מ – 2 כפיות גדושות בקפה נמס איכותי, מומסות ב – 1/4 כוס מים. מערבלים עם גלידת שמנת, לא מוסיפים חלב. רוצים טעם קפוצ"ינו? הוסיפו מעט קינמון לקפה המומס במים. המשיכו לערבל. מחבבים מילקשייק בננה? חותכים בננה גדולה ובשלה לחתיכות, מוסיפים לגלידה, מוסיפים כוס חלב ומערבלים. מאוהבים במילקשייק תות? מצטיידים ב – 100 גרם תותים קפואים – יש במרכולים – וממשיכים כמו במילקשייק בננה. עכשיו לוריאציות מילקשייק מוקה – במקום השוקולד, הכינו קפה חזק מ – 2 כפיות גדושות בקפה נמס איכותי, מומסות ב – 1/4 כוס מים. מערבלים עם גלידת שמנת, לא מוסיפים חלב. רוצים טעם קפוצ"ינו? הוסיפו מעט קינמון לקפה המומס במים. המשיכו לערבל. מחבבים מילקשייק בננה? חותכים בננה גדולה ובשלה לחתיכות, מוסיפים לגלידה, מוסיפים כוס חלב ומערבלים. מאוהבים במילקשייק תות? מצטיידים ב – 100 גרם תותים קפואים – יש במרכולים – וממשיכים כמו במילקשייק בננה.
 

ffiendd

New member
אופס!

איזה סנילית אני, המתכון הוא: מילקשייק שוקולד ביתי
 

ffiendd

New member
גם את חשבת על זה?../images/Emo12.gif

טלפתיה! אני מקרה מיוחד של טלפתיה בכל מצב...נצלו את זה!
 
כרגע הכנתי כדורי שוקולד

והם יצאו לי ממש פצצה אז החלטתי שאני חייבת לשתף אתכם (למה שאני אשמין לבד??...) אז זה הולך ככה- רכיבים- 300 גרם ביסקווטים 2 חבילות שוקולד מריר 3 כפות סוכר 3 כפות קקאו 100 גרם מרגרינה שפריץ חלב (שלא יהיה סמיך מדי או דליל מדי) שפריץ תמצית וניל קוקוס או אבקת סוכר לציפוי ההכנה- - מכניסים את הביסקוויטים לשקית ניילון ומועכים עד שהביסקוויטים מתפוררים. - לוקחים סיר, מכניסים לתוכו את השוקולד, הסוכר, הקקאו והחלב ומחממים על אש נמוכה עד שהשוקולד כמעט נמס. - מוסיפים לסיר את המרגרינה ומערבבים עד שהשוקולד והמרגרינה נמסים לגמרי. - מוסיפים את הביסקוויטים לתערובת. - מערבבים עד לקבת תערובת אחידה. - מכניסים את העיסה למקרר שתתקשה. - ומגלגלים... בתיאבון. ושלא תגידו שלא הזהרתי אתכם- זה ממכר...
 

liti

New member
סופלה שוקולד של לחם ארז!

סופלה מ-ד-ה-י-ם, וכל מילה נוספת מיותרת!
 
למעלה