שרשור מסריםמיידיים!

milkofamnesia

New member
את לא אוהבת אותה

כי ה-NME לא אוהב אותה ה-NME הם חבורה של קאנטים! היא זמרת טובה, את סתם מעלילה עלילות.

milkofamnesia

New member
למה את מתערבת בשיחות של מבוגרים?

לא שמתי לב שזאת היית את ולא אטי, דארן איט.

lestatgirl

New member
אהמ.. אם אוכל להביע את דעתי...

אני לא אוהבת אותה כי מעצבנת והיא סתם סלאגינג פיפול אוף כדי לקדם תקריירה שלה, אולי אם היא הייתה עושה שירים נורמלים [שזה דעה בתכלס] ולא מסתמכת על שטיקים פרסומיים מצבה היה יותר טוב. ואם היא באה וסתם מלכלכת על חצי עולם בקושי בלי סיבה שלא תתפלא אחר כך שלא סובלים אותה. והנמי באמת חבורה של קאנטס, אני מעדיפה Q אבל הנמי פשוט משיגים כתבות יותר טובות וחדשות יותר עדכניות. חוצמזה יש לך בעיה עם קאנטס?..

lestatgirl

New member
אגב זה שהיא כוסית זה משהו אחר לגמרי..

שלא יעבוד כטיעון..

milkofamnesia

New member
בתאכלס

היא זמרת מעולה עם הפקות מעולות. וכל ההייפ שמסביבה הוא לא מקרי בהחלט, אם תקשיבי לשירים כמו ליטלסט פינגס, סמייל ואלפי. לא פלא שראפרים כמו סוואי ואקסמפל עושים רימיקסים לשירים שלה ואפילו הקאברים שהיא עצמה עושה נשמעים יותר טוב מהפקות המקור ע"ע OMG של קייזר צ'יפס ונאיב של הקוקס. ואם היא כוסית זה ממש לא משנה לי כי זה הקרטריון האחרון שלי לבחירת אמן אהוב. חוצמזה, לילי אלן מהווה תחליף אלטרנטיבי מעולה למצב הפופ העגום שיש כיום. היא עדיפה על כל הפוסיקאט דולס והבלאד אייד פיס למיניהם.

lestatgirl

New member
טוב אני אישית לא אוהבת את הקול שלה

הבנתי את זה אחרי שירים ולא היה לי כוח להתעמק, הוא פשוט מעצבן אותי [זה בסדר הוא לא לבד] אז לא מנשנה כמה מפיקים יעבדו עליה וכמה רמיקסים יעשו לשירים שלה הקול שלה ישאר שם, למה משנה כמה טוב היא משתמשת בו.. ולבקשר לכוסית זאת הייתה בדיחה שההודעות שלך בתכלס מצדיקות :p זה שהפופ היום מצב חרא לא אומר שחייבים למצוא חרא הכי פחות מסריח [ותסלח לי על הדימוי כן..] אני אשאר בינתיים עם מה שאני שומעת ויחזור לפופ כשהוא ישתקם אם הוא ישתקם..

למעלה