תמונת השבוע

הגדלתי את התמונה

הסתכלתי טוב ראיתי 4 דמויות, ורקע כתום ביניהם. לרקע, אם מסתכלים על זה ומרגישים ממש מסוממים, יש אף. זה בארט? או שמא זו הדמות בצד, שתמיד נראתה לי כמו ווטרס, אבל עכשיו יש לה פיצול אישיות?

Miss CB

New member
באמת לא רואה?

אוקיי יש רקע כתום ובאמצע מין דבר לבן... נכון? מה הדבר הלבן?

את זה ראיתי עוד מלכתחילה

ולא האמנתי שאפשר לראות בזה באמת פנים של בנאדם. זה בדיוק כמו הציורים של ג'קי. אין בנאדם. יש רק רקע שנראה כאילו כמו פרצוף.

זה לא פנים. זה לא פרצוף.

סיד מיוצג ע"י ה"שמש" שאיננה שמש בעצם, אלא יהלום זורח (תסתכל עליה מקרוב): Remember when you were young You shone like the sun Shine on you crazy diamond

למיטב זכרוני

האיור ליווה ביקורת על ההוצאה המחודשת של DSOTM לרגל 30 שנה לאלבום.

ומה דעתכם

על איך הצייר ייצג את כל אחד מחברי הפלויד? גילמור, למשל, מזכיר לי בציור ציפור-טרף כלשהי. אולי עיט?

Miss CB

New member
../images/Emo26.gif

ווטרס נראה מיוסר כזה, עם המבט והכל... אתם חושבים שזה סתם ייצוגים נפרדים, או שיש משמעות לעובדה שווטרס מיוסר ומסכן וגילמור נראה מפחיד-משהו? הצייר מנסה להביע דעתו על מאזן הכוחות אולי? (שזה בכלל מוזר, בערך הבנאדם הראשון שאני שומעת שמצדד בווטרס כדן האדם הטוב... לא שהוא לא מוכשר, חס וחלילה, אבל באישיות שלו הוא קצת אה... לא הבנאם הכי נחמד בעולם, אתם יודעים)

natangold

New member
וגם...

רייט נראה כמו בן אדם עם פיצול אישיות כאילו יש לו שני פרצופים. מייסון נראה כמו האיש השמן עם האישיות המלבבת, שנחמד לכולם. אם אתם מבינים לאיזה טיפוס אני מתכוון. וסיד נראה כמו אידיאל ללא פרצוף וללא שם. אם אתם שואלים אותי אז הצייר לא התכוון בציור לתקופת ברט של הלהקה, אלא לתקופה שבא הוא היה אידיאל מסתורי. מישהוא שעמד מאחורי השירים במוחם של הפלוידים, אבל שלא עשה כלום בעצמו.

למעלה