בבבבקשה כנסו

איזה כיף לך../images/Emo70.gif תהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif

כמה זמן אתה בפורום
8 חודשים האם התמלאת הרגשות טובות וחיוביות שהגעת
אה
כמה מסרים יש לך מהפורום
הרבה, מכל הטקסים והמשחקים שארגנתי אבל גם כמה מסרים רגילים. מהו השרשור האהוב עלייך מהפורום
השרשור של דנה ה-****... זה היה שרשור מצחיק
איזה חברים טובים יש לך מהפורום
שמות
זה נראה לך הגיוני שאני אתן שמות
בואו נהיה יותר חסרי טאקט מהחתימה שלי (
) מאיזה תאריך אתה בפורום
28.5.2002 האם אתה פעם חשבת לעזוב
כן... כשלא התחשבו בי כשארגנו את המפגשפורום אז עזבתי לכמה זמן... האם אתה נהנה בפורום
לאאאאא... אני סתם פה
חחחחח בני כמה אתם
15+ (18.4.2003 אל תשכחו
) מה שמכם
אריאלה איך אתם נראים
שיער חום, עיניים מעורבבות, 1.65 בערך... מה הצבע המועדף עליכם
כחול מה הצבע הלא ממש מועדף עליכם
ירוק מה התחביבים שלכם
צופים
(צופים זה לא תחביב... זו דרך חיים
) מה אתם עושים יום יום
הולכים לבית ספר... באיזה חוגים אתם וכמה
צופים
מה האוכל המועדף עליכם
צ'יפס, שניצל תירס
מה האוכל הלא מועדף עליכם
כבד יאאאאאאאאאק איזה שחקנית אתם הכי אוהבים
מרי-קייט ואשלי אולסן איזה שחקן אתם הכי אוהבים
פרדי פרינז ג'וניור מהו האתגר שלך
יש לי מחר א"ש לילה ואני לא רוצה ללכת אז זה האתגר
מה תרצה להיות שתהיה גדול
סופרת או משהו שקשור לפרסומות איזה בגדי לבוש אתה אוהב ללבוש
נוחים... שרוואלים וכו' איזה מספר אתה אוהב מהו המספר המזל שלך
8

Danna P

New member
כיף לך!!!!!!!!!!!! +התשובות ../images/Emo13.gif

וואי איזה סבבה לך! קפואאאאא שם עכשיו אבל למי אכפת?! בכל אופן- תהני!! המממ... שאלת המון שאלות, אז הנה הרבה תשובות: כמה זמן אתה בפורום: לא הרבה האמת, אני מנכנסת כל יום ומגיבה רק כשהמחשב מחליט לזוז. ברוב הפעמים שאני פה אני אפילו לא מצליחה לראות חצי עמוד
האם התמלאת רגשות חיוביות כשהגעת לכאן? בהחלט שמחתי לגלות שלא כל מעריצי התאומות נכחדו! כמה מסרים יש לך? לא הרבה, גג 20! וכולם מרות
טוב, כמעט... צאיזה תאריך אני פה? אין לי כוח לבדוק.... האם אי פעם חשבת לעזוב? אין לי ממש סיבה, אני לא הכי קבועה פה. האם אתה נהנה בפורום? אני פה, לא? איזה חברים טובים יש לך מהפורום? הממ... אני לא מכירה את כולם,. יש את מוטי והדס שאיתי באתר. את נועה אני מכירה עוד מימי הראשונים באינטרנט! לפני כ-4 שנים! פגשתי גם את שרון ונוגה בערוץ הילדים. את אריאלה אני גם זוכרת די ממזמן... זהו, נראה לי
שאלות עליי: גיל: 16 וחודשיים. שמי: דנה פלד. תחביבים: משחק בעיקר! לישון והרבה... האתר ומד"א! איך אני נראית: הממ... מה כבר אפשר לתאר? שיער חום, עיניים חומות ו...?? צבע מועדף: קיטשי, חרוש, אולי ילדותי קצת, אבל- ורוד! מאז ומתמיד... צבע שנוא: חום!!! פיכסססס.... ! שאני לא אגיד מה זה מזכיר לי... מה אני עושה יומיום: בצפר, טלויזיה, מחשב, חברותיי, מד"א, שופינג בכל הזדמנות, רבה עם אחי, אוכלת שותה, נושמת... הבנו ת'קטע, כן?
באיזה חוגים אני: תאטרון ומתנדבת במד"א (נגיד חוג...). אוכל מועדף: וואי יש המון! סבארו, סיני, פנקייק, עוגות שוקלד וכל דבר אחר שמורכב מ-"שוקולד"!! יאמ! אוכל שנוא: בשר!!! כל דבר שהיה חי אי פעם (כן, גם דגים). שחקנית אהובה: אולסן טווינס! שחקן אהוב: פליפה קולומבו (כן, מושפעת...)... מילא! אתגר: נערף... להגיע לירח אולי? חח סתם... כל מה שקשור בתחום המשחק ועדיין לא השגתי (שזה די הרבה... מאוד)! לבוש: וואו גם זה המון! כל מיני חנויות סטייל שינקין, לי קופר, קסטרו, היינס ועוד מלא! איזה מספר אני אוהבת: לא אוהבת שום מספר... אולי 18 כי נולדתי בו
מספר מזל: 7!!!!!! וואו- זה היה מתיש! טויף אז בה ביי בינתיים! <b></b>

אממ אממ ../images/Emo85.gif

מתי נולדת
גם אני עוד לא קיבלתי וניראה לי באפריל יוצא לי 16.5 אולי עוד ניפגש בצו
לי יש ב 2 לאוקטובר דנד'ונלה כבר קיבלה

דסדוּס

New member
לי יש מומולדת....

ב- 17 לאוגוסט... ודנה גם לא קיבלה, גם לה אין 16.5 עדיין היא נולדה ב- 18 לנובמבר...

Danna P

New member
נועוש!!!

גם אני יחסית פיצקל'ה. רק לפני חודשיים היה לי 16! 16 וחצי יהיה לי במאי אז.... ואולי באמתניפגש

יאאא חמודותייי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

דסוש צריכה לקבל כבר
חחחח איזה מאגניב שלושתיניו בצו הראשון
דנוש יש לי חבורת יותר קטנות ממך על תידאגי
כמו ה- 18 בדצמבר שחברה שלי הייתה רק בת 16

../images/Emo143.gif../images/Emo186.gif../images/Emo9.gifהיי../images/Emo70.gif

קודם כל נסיעה טובה
כיף לך
אין לי ממש כוח לענות... לונורא..

למעלה