כיף לך!!!!!!!!!!!! +התשובות ../images/Emo13.gif
וואי איזה סבבה לך! קפואאאאא שם עכשיו אבל למי אכפת?! בכל אופן- תהני!! המממ... שאלת המון שאלות, אז הנה הרבה תשובות: כמה זמן אתה בפורום: לא הרבה האמת, אני מנכנסת כל יום ומגיבה רק כשהמחשב מחליט לזוז. ברוב הפעמים שאני פה אני אפילו לא מצליחה לראות חצי עמוד
האם התמלאת רגשות חיוביות כשהגעת לכאן? בהחלט שמחתי לגלות שלא כל מעריצי התאומות נכחדו! כמה מסרים יש לך? לא הרבה, גג 20! וכולם מרות
טוב, כמעט... צאיזה תאריך אני פה? אין לי כוח לבדוק.... האם אי פעם חשבת לעזוב? אין לי ממש סיבה, אני לא הכי קבועה פה. האם אתה נהנה בפורום? אני פה, לא? איזה חברים טובים יש לך מהפורום? הממ... אני לא מכירה את כולם,. יש את מוטי והדס שאיתי באתר. את נועה אני מכירה עוד מימי הראשונים באינטרנט! לפני כ-4 שנים! פגשתי גם את שרון ונוגה בערוץ הילדים. את אריאלה אני גם זוכרת די ממזמן... זהו, נראה לי
שאלות עליי: גיל: 16 וחודשיים. שמי: דנה פלד. תחביבים: משחק בעיקר! לישון והרבה... האתר ומד"א! איך אני נראית: הממ... מה כבר אפשר לתאר? שיער חום, עיניים חומות ו...?? צבע מועדף: קיטשי, חרוש, אולי ילדותי קצת, אבל- ורוד! מאז ומתמיד... צבע שנוא: חום!!! פיכסססס.... ! שאני לא אגיד מה זה מזכיר לי... מה אני עושה יומיום: בצפר, טלויזיה, מחשב, חברותיי, מד"א, שופינג בכל הזדמנות, רבה עם אחי, אוכלת שותה, נושמת... הבנו ת'קטע, כן?
באיזה חוגים אני: תאטרון ומתנדבת במד"א (נגיד חוג...). אוכל מועדף: וואי יש המון! סבארו, סיני, פנקייק, עוגות שוקלד וכל דבר אחר שמורכב מ-"שוקולד"!! יאמ! אוכל שנוא: בשר!!! כל דבר שהיה חי אי פעם (כן, גם דגים). שחקנית אהובה: אולסן טווינס! שחקן אהוב: פליפה קולומבו (כן, מושפעת...)... מילא! אתגר: נערף... להגיע לירח אולי? חח סתם... כל מה שקשור בתחום המשחק ועדיין לא השגתי (שזה די הרבה... מאוד)! לבוש: וואו גם זה המון! כל מיני חנויות סטייל שינקין, לי קופר, קסטרו, היינס ועוד מלא! איזה מספר אני אוהבת: לא אוהבת שום מספר... אולי 18 כי נולדתי בו
מספר מזל: 7!!!!!! וואו- זה היה מתיש! טויף אז בה ביי בינתיים! <b></b>