גמד ענק איז אובר!

Alonosha

New member
איך ידעת../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

סורי שנתתי לך כ"כ מעט מתנות, המחשב די דפוק...

mk a o

New member
תשובה....

א. סורי שלא עניתי אתמול אבל הייתה השתלטות כללית על המחשב.... ב. התשובה: תלחצי על הקישור ותראי..... את מבינה גם אני בפורום דוליז....
נ.ב. יש לך איציק?

Alonosha

New member
לא שמתי לב../images/Emo9.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

והמחשב דפוק, אז אני משתדלת לא לפתוח כל מיני תוכנות... תבקשי מקארין או ממי שיש לו...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifענבר 2003

נסי לנחש מי היה הגמד שלך.

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאההה../images/Emo110.gif

עכשיו שראיתי בדפים של הפורום!!!
אור הגמדה שלי !!!!
i love you
ולא נורא שבטעות שלחת את עדין היית גמדה מתוקה ומיוחדת תודה על הכול
אז ממי תודה רבה אורוש!!!
אהבתי את כול מה שעשית לי!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifבבקשה... ../images/Emo24.gifתקשיבי..

אני שולחת לך לאימייל את כל מה שהיית אמורה לקבל פשוט זה גדול מדי בשביל להכיס לפורום...
..... אז אני שולחת לך לאימייל...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

מ-ה-מ-ם !!!! פליפה עם משקפיים?!?!??!לא נראה לי שזה כול כך מתאים פחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif אנשים בשורה משמחתתתת

עוד 3 ימים ליל הסדררררררררררררררררררררררררררררר
*קופצת*

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifשרון המתוקה12

נסי לנחש מי היה הגמד שלך.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהגמד של שרון- התגלה!

זו הייתי אני. דנה, החברה הכ"כ טובה שלך מהפורום, היתה אמורה להיות הגמדה שלך, אבל היא הרסה לי את המשחק ולא בדקה מסרים, שם היה כתוב לה שהיא מגמדת אותך. וכך נוצר המצב שאני רק נתתי מתנות בלי לקבל, ודנה רק קיבלה מתנות בלי לתת, ולזה אני קוראת א-ג-ו-א-י-ס-ט-י-ו-ת! ובנוסף, היא בזבזה לי את הזמן- אני הייתי צריכה לשבת ולהכין מתנות יפות ומושקעות במקומה ולדעתי זה ממש מגעיל ודוחה מצידה. דנה אף פעם לא משתתפת במשחקים שלי יותר [ועכשיו את גם מבינה למה]. ובנוסף, שרון- אם תעמדי עכשיו לצידה, אני חושבת שזה יהיה ממש מגעיל אחרי כל מה שעשיתי בגללה. ואני חושבת שהחברוּת שלנו איבדה הרבה מעצמה כרגע. ולא, אני לא כועסת... אני רותחת מכעס.

../images/Emo12.gif--->

הייתה לי הרגשה שזאת את... אז קודם כל, הכנת מתנות ממש יפות
תודה קארינו'ש... אני רציתי לשאול אותך שוב אם את משתתפת במשחק, אבל מכיוון שבהתחלה אמרת לי שלא...אז חשבתי ש...לא! בכל אופן-תודה רבה, הייתה גמד כ"כ טוב
עכשיו בקשר לדנה-האמת היא שתמכתי בה בעיקר כי לא ידעתי את זה...ופשוט ראיתי כל הזמן שאתן רבות ועמדתי לצידה, ואת לא יכולה להאשים אותי, אני לא ידעתי שום דבר ממה שסיפרתי לי עכשיו. הממ...למה דנה לא בדקה מסרים? ז'תומרת כנראה שהיא חסמה אותך, אבל היא הרי ידעה שהיא צריכה לגמד מישהו גם כן...ושאת קובעת מי...לא יפה... דנה-דורשת הסבר. זה באמת לא יפה שאני הכנתי לך מתנות מבלי שאת תכיני לאף אחד אחר, וכל הכבוד לקארין שלקחה פיקוד ולא פשוט השאירה אותי בלי גמד. קארין-אני לא חושבת שיש לך סיבה ממשית לכעוס עליי, אם לא ידעתי מכל זה, אז איך הייתי אמורה לחשוב אחרת? טוב, בכל אופן...תודה על המתנות...
ושוב-ידעתי שזאת את! הייתה לי הרגשה...דייס איז ווירד...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אני יודעת שלא ידעת מכל זה, אבל התכוונתי שאני כועסת על דנה, ושאני אכעס עליך אם תעמדי לצידה גם עכשיו.

למעלה