-הודעה-

את לא צריכה לעזוב.../images/Emo4.gif

אני יעזוב. תראי כמה אנשים רוצים שתישארי. אני מודה, ההודעה שלי לא הייתה במקום- רק המלצתי. צ´או.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאין לך מה לעזוב...

במילא אין לי מה לעשות כאן, אני שונאת את התאומות.

דסדוּס

New member
שי וקארין לכאן!

אף אחד לא רוצה ששתיכן תעזובנה! אם אני זוכרת טוב אז זה פורום, אתן לא חייבות להתייחס אחת לשניה, אם לא בא לכן! ואין כאן קטע של ייחודיות אלא של אחדות, כולנו בפורום הזה כי אנחנו אוהבים משהו ביחד, וכל הקטע הוא שכל אחד שונה ותורם לפורום את החלק שלו, ובין הדברים שהוכיחו את זה, זה טקס נבחרי השנה, אומנם לא הייתי בטקס הזה מסיבות משפחתיות אבל קראתי את הודעת הסיכום, ושם אפשר לראות בבירור כמה אנשים שונים וכמה כיף לנו ביחד! זה פורום אתן לא חייבות להתייחס אחת לשניה, ומי יודע אולי הדברים יסתדרו לאט לאט אז בבקשה תישקלו שוב את העזיבה של שתיכן, כי סה"כ מה שיצא זה ששתיכן רוצות לעזוב באמת שאף אחד לא רוצה שתעשו את זה!

דסדוּס

New member
קארין...

אם את טוענת שאת כבר לא אוהבת את התאומות אז אין לי מה להגיד, למרות שגם אם תישארי בגלל האנשים אז זה יהיה ממש סבבה!

קארין../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מה ז"א עוזבת
ועוד כדי ליות מיוחדת
אני לא מקבלת את הסיבה הזו
אני לא מרשה לך לעזוב
וגם לא לשי
איזה מן שטויות
כמו שהדס רשמה- זה פורום. אתן לא חייבות להתייחס אחת לשניה... וקארין- זה שלא תהיי בפורום לא יהפוך אותך למיוחדת
ומה בדיוק בטקס גרם לך להרגיש לא קשורה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאריאלה והדס../images/Emo26.gif

כשאני כותבת ´מיוחדת´, אני מתכוונת- מיוחדת בחברה שלי, לא בפורום. למשל- כשהתחלתי להכין דוליז, הייתי היחידה מבין החברות שלי וזה הפך אותי למיוחדת (מבחינתי, לפחות) ואז שי התחננה בפני שאני אלמד אותה ועשיתי שטות, ולימדתי ואז היא לימדה את שאר החברות שלה (שלי, שלנו...) וכבר לא הייתי מיוחדת. הבנתן למה אני מתכוונת? חוץ מזה- זה שאני אמרתי שאני עוזבת לא אומר ששי צריכה לעזוב... זאת לא אשמתי.

motib4

New member
קארין ושי...../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

חבל שאתן עוזבת, ממש חבל... קארין- לא תמיד זה כיף וסבבה להיות מיוחד, לפעמים זה גם מתבטא בעצוב ולבד... וחוצמזה- אם זה כל-כך חשוב לך, יש עוד המון תחומי עניין שונים שאת יכולה ללכת ולהתחיל לעשות אותם. וגם בחברה שלך- לא רק דוליז ופורומים...
אני ממש לא מבין את הסיבה הזו- ואני לא חושב שאני יכול להבין דבר כזה. את כל כך תורמת לפורום- ואת לא יכולה לקבוע דברים לפיו. נכון? לא סתם את ושי זכיתן בחברות השנה! המריבה שלכם כל כך מטופשת וחבל שזה יתפוצף. פשוט תשלימו עכשיו ותמשיכו הלאה. כאילו כלום לא קרה. ואל תגידי לי שזה בלתי אפשרי- כי זה כן. אני לא מאמין לך שאת אומרת שאת לא אוהבת את התאומות. זה סתם קריז. שי- גם לך אין מה לעזוב- ואני לא אומר את זה כי כמה שיותר ילדים בפורום יותר עדיף. את מאוד תורמת לפורום, נכון- אבל בעיקרון אני רוצה להגיד גם לך שתשלימו, ותמשיכו הלאה. אל תייחסי לזה יותר מדי חשיבות מיותרת... אוקיי? לשתיכן יש כאן חברים, ואתם מאבדות אותם סתם. אם בכל זאת החלטתן לעזוב, שתיכן- שיהיה לכל אחת מכן אחלה חיים.

קארין...

מממ אני עדיין לא חושבת שזו את אבל אני אדבר אלייך כאילו כן: את לא ממש מכירה אותי אבל אני קוראת בפורום הרבה זמן... הספקתי להכיר אותך כבר אני חושבת ואת ילדה ממש ממש נחמדה וטובה ועוזרת ובלה בלה בלה...ואת אומרת שאת לא מיוחדת? את מאוד מיוחדת לדעתי...אפשר לחשוב מזה דוליז... יש דברים יותר חשובים בחיים:) בכל אופן אם זה אכן מישו שפרץ לה-תצא!זה ממש לא נחמד... שי-למה רבתם?:(

Super Keshet

New member
אוף! ../images/Emo46.gif

נו באמת
מה איתכם
אני ה
מלכה
בריבים שטויתיים....
...
אז למה לפוצץ חברות של פול זמן בגלל ריב מטופש
אני לא ממש מכירה אותכן
אבל אני ב
ט
ו
ח
ה
שאתן חברות טובות ולא צריך להרוס הכל
! ובמיוחד לא לצאת מהפורום
טוב...
אני בטוחה שתחזרו (פליז...)
מווווואה!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifמוטי... (וורד)

אוקיי דבר ראשון- אתה בטח מתפלא למה אני עדיין פה; קשה לעזוב
בכל מקרה- ורד, הדוליז היה רק דוגמא, זה לא כזה ביג דיל אבל זה מכעיס ומעצבן
ובחזרה למוטי- אתה צריך להאמין לי שאני שונאת את התאומות, כי אני באמת שונאת אותן! ואין לי מושג למה בכלל הצטרפתי לפורום
אני יודעת שנשארתי בגלל האנשים... מה? אף פעם לא שמתם לב בהודעות שלי שאני לא כ"כ מתלהבת מהן? פעם אהבתי אותן יותר, ואז זה פשוט הפסיק... וזהו זה. הפורום נמחק לי מהמועדפים ותפוז נמחק לי מהראש. ביי.

sweetie tweety

New member
קארינו´ש../images/Emo70.gif

אל תעזבי
גם אני פעם רציתי לעזוב אבל לא עזבתי כי הבנתי שלא צריך לעזוב ואת מאוד מיוחדת
אל תעזבי

ענבר 2002

New member
אוף תקשיבי פעם אחרונה...../images/Emo110.gif

תראי אני יודעת איך את מרגישה... אני גם פה בגלל האנשים .... אבל...כשאני עזבתי קודם שכחתי לגמרי את הפורום.... אבל תמיד מדי חודש הצצתי בו!!! ואת? אני בטוחה שאולי מחקת את הפורום מהמעודפים אבל-אני בטוחה שאת תסתכלי בו מדי פעם לראות מה קורה פה.. ולאט לאט תביני שאת מכורה כמוני!!!!! אני גם רציתי עוד פעם לעזוב אבל...אני לא מצליחה!!!!!!

קארינוש ושיוששש../images/Emo85.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני אוהבת אותכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואינ לא רוצה שתריבו מה זה יעזור
אחרי כמה מזן תגעגעו אחת לשניה. ברור שאתן אומרות עכשיו לא ולא ולא ולא אבל בתכ´לס אז היה אי הבנה או לא יודעת למה רבתן אני אומרת לסוגר את השירשור הזה לתת למתוקות שלי לדבר במסרים על מה שקרה להיפגש לדבר או בטלפון כי רק עם מתחילם לדבר ומנסים לפתור מצלחיחים ובטח לא בשיטה הזאת שכולם מתערבים להם, אני בטוחה שהן מספיק גדולות ובגרות
ברור שגם חמודות ומקסימות
שתייהן, כדי לפתור את זה בינהם אז בבקשה אחת מימכם תיקח יוזמה ותשלח לשניה מסר או תתקשר או מכתב או משהו דומה
. ואני אוהבת את שתיכן
ושתיכן מיוחדות ומקיסמות וכל אחת מיודת עוד יותר במינה וחסר לכן שאתן לא משלימות
כי אני פה ו חחח סתם ביקצור יאלה תשלימו תדברו ביינכם אתן מספיק בוגורת
אייי
יוווווו
יייייים. מואואוההההההההההה
.

A d i d a

New member
קארין

אני לא הולכת להתחנן, אבל אני אל חושבת שאת צריכה לעזוב בגלל הריב שלך עם שי! אני לא יודעת מה קרה ואני גם לא הולכת לומר "תשלימו וזהו" כי אני שונאת שואמרים לי דברים כאלה, אבל כמו שהדס אמרה, את לא צריכה לדבר איתה. את לא צריכה להקריב את הפורום הזה ואת כל הדברים הכיפיים שלך ולהיות בדדניקית בגלל שאת לא רוצה להיות באותו מקום עם שי- תחשבי על זה, אתן אפילו לא פיזית באותו מקום! אם זה הקטע שאת שונאת את התאומות אז אני בטוחה שאת סתם כועסת עכשיו, עובדה שאת כן קנית דברים של התאומות וכן צפית בתוכניות שלהן. אם כבר, את פשוט לא מעריצה שלהן יותר.. לשנוא זה להיות נגדן ואני בטוחה שאת לא. את יודעת, גם אני עוברת משבר עכשיו בקשר לתאומות אבל זה לא אומר שהפסקתי! ובקשר למה שכתבת "מה אני אשאר פה בשביל האנשים.." אז כן, למה לא? את הכרת פה מלא אנשים ממש נחמדים וחבל שתהרסי את החברות שלך איתם. אני לא אכריח אותך- אף אחד לא. אבל תחשבי כמה את מקריבה בגלל ריב (אולי מטופש- אולי לא)- רק כדי להיות עוד יותר בודדה, וכעוסה.. תחשבי עלזה.

Super Keshet

New member
נועוש את כל כך צודקת! ../images/Emo108.gif../images/Emo46.gif

אנחנו סתם מתערבים וזה ממש לא יפה
:-{ אז בואו ניתן להם לפתור את זה
קולה כבוד נועוש
על הרעיון....
אז לאב יו
מווווווווואה

netta12

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

קארין
זו בדיחה או משהו
אני לא הייתי עד סוף הטקס אז אני לא יודעת מה היה בריב שלך ושל שי אבל את לא צריכה לעזוב בגלל ריב
תחשבי על זה

למעלה