שרשור

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifעוד ../images/Emo32.gif יואו כמה../images/Emo3.gif

כמה
ים אני כותבת חחחחח....
טוף, בכל מקרה- היום היה לנו יום אומנויות בבי"ס, שזה אומר- הביאו לנו מאפר שהסביר והדגים וזה היה יפהההההה
ואז הביאו לנו רקדני ברייקדאנס
וה|דובדבן| שבקצפת- שחקן שהרצה והדגים לנו על המקצוע שלו, נחשו מי
אבי פניני (מיכאל מ"לחיי האהבה"
טחחחחחח..... והיה ק-ו-ר-ע
טוף, אז זה מה שרציתי להגיד (לכתוב
) ו...... זהו זה

Super Keshet

New member
איכס!!!!!!!! אבי פניני הוא כזה חרא!

אבי פניני היה אצלנו בביצפר וכל השחקנים של הטלנובלות מנסים שיסתכלו אליהם כשחקנים רצינים והכל אבל ממש לא!! כל הזמן שאלנו אותו על לחייייי האהבה והוא כזהההה חרא של בנאדם!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gifנוט../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

Alexis14

New member
חחח... כנסו!../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif

אתמול היה לשתי חברות שלי יומולדת, אז הלכנו לאחת מהן ועשינו להן הפתעה, אז אחרי כמה זמן ירדנו לחדר של זאת שהיינו בבית שלה (שלי), ותלוי לה פוסטר של מרי קייט ואשלי, שהיה מצורף במדור פוסטרים של ראש1- שהן כזה עם שקיות של קניות. אז דיברנו והיה מלא רעש ושלי לא הרגישה טוב- אז היא התחילה לבכות, וכולן מנסות להצחיק אותה, והיא הסתכלה כזה על הפוסטר, ופתאום היא אומרת לי "גם אני מבדילה ביניהן לפי החיוך...." בגלל מה שאמרתי בערוץ הילדים... ואז הסתכלנו על הפוסטר ומישהי שאלה "נו אז מי זאת מי?" ושלי אמרה שהשמאלית זאת אשלי, ואני אמרתי שהימנית זאת אשלי, ורב הבנות הסכימו איתי והתחילו להתווכח עם שלי... ואיזה אחת אומרת כל פעם ´נו נגה צודקת´, ואז ´שלי צודקת, אשלי משמאל!´ וכל פעם משנה את דעתה, ובסוף היא אומרת ´נו נגה- מי זאת אשלי?´ ואניט אומרת שהימנית, ואז היא אומרת ´נו נגה יודעת- היא הייתה בערוץ הילדים!´ ואני כל הסיטואציה הזאת פוצצה אותי מצחוק, ואני כזה חונקת מישהי בצחוק וצועקת כאילו בכעס "זאת אשלי. שומעת אותי? ז-א-ת!" ואז כולנו התפקענו מצחוק... וסתם זה היה משעשע כי זה נראה כאילו הן ירצחו אחת את השניה בגלל שהן לא מסכימת על מי זאת אשלי...

פחחחחח../images/Emo6.gif

מצחיק.... גם לחברה שלי היתה אתמול יומולדת אבל היא מעריצה את ווסטלייף ולא את התאומות (וטוב שכך כי היא מביאה לי חומר עליהן
)

Alexis14

New member
../images/Emo8.gifגם אני ככה...../images/Emo113.gif

לחבר שלי יש ראש1, ולי מעריב לנוער- כשיש חומר על התאומות בראש1 היא מביאה לי, וכשיש על בריטני במעריב לנוער אני מביאה לה...

A d i d a

New member
יווואווו עומר כנסי

הצלחתי רק ארבעה שאלות... יש פורום לנטליה אויירו בתפוז? 27%... די עלוב לא..? אני צריכה להכיר אותך יותר

Mandyִ

New member
הצלחתי 40%.....ואצל קארין,

30%! בושה לי! וחלק זה ניחושים....

netta12

New member
כנסו גם אליי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כמה אתם מכירים אותי

בננות לפחות ניחשתם דברים../images/Emo45.gif

וכל הכבוד שידעתם חלק מהתשבות
עדי אנחנו באמת צריכות להכיר יותר

פרצופים מצחיקים וחמודים!

סליחה על ההודעה החדשה אבל בא לי כל כך לכתוב
אז לפחות תראו כמה פרצופים, נחמדים, שקטים ו...לא יודעת
הנה:
- פצוע
- רשע ועצבני
- משקפופר מרובע
- חיזר(מאיפה הוא צץ השד יודע
)
- מאוהב
- כעוס ועצבני
- ממש טמבל
- מתלבט
- עצוב ובוכה
- עצוב
- שמח
- משקפי שמש(חתיך, מה
)
- ליצן
- בלונדינית (כמוני רק שתי פסים קדימה)
- קפוא
- נגעל
- שמח
- מסמיק
- המומם
- רוצה חיבוק
- קובואי
- רעב
- מפהק
- מפחד
- קורץ עין
- סנוב
- משקפופר
- מחזיק פרח
- יש לי בנדנה כעת אני:
ואתה

mk and a

New member
וואי כמה התגעגתי לפורום מישהו רוצה

לדבר ואם מישהו זוכר אותי שיגיד משהו עליי

ו...אני יכולה לפתוח שירשור של..

אממ.. תראו, זה יהיה נ-ו-ר-א יפה לעשות שירשור של אייקונים מסויימים, זאת אומרת: עכשיו, כ-ו-ל-ם אבל כ-ו-ל-ם (וזאת פקודה
..) משרשרים הודעה שרק בנושא שלה כתוב:
ולא לכתוב שום דבר כי זה הורס
בפנים אתם יכולים לכתוב את מה שעדידו´ש אמרה-איזה אייקונים אתם עכשיו...

למעלה