מפגש פורום 2002

Alexis14

New member
החוויות שלי.../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif

יצאתי מהבית בעשרה לתשע (
), והגעתי בעשר וחצי...
אחרי שחיכיתי בערך רבע שעה התקשרתי לקארין, והיא לא ענתה, אז התקשרתי לשי, ואז גיליתי- שהן חיכו בבורגר ראנץ´- טעות מאוד נפוצה...
אז שתיהן באו וגם נועה... וחיכינו... וחיכינו... ואז דינה באה! שהיא ממש חמודה! ואז גם גילינו את שוקי שישב מאחורינו... ואז לאט לאט כולם באו, חוץ מעמר! ועלינו לגג. קארין סיפרה כבר בערך הכל... התמונות שלי יעלו עוד איזה שבוע... כי עוד לא גמרתי את הסרט... וצריך לפתח, ואז לסרוק...
גאד ובאף תמונה אני לא מחייכת... אני אף פעם לא מחייכת בתמונות... או שאני מחייכת ועוצמת עיניים מהפלאש... זה ת-מ-י-ד קורה לי! מוטי- כאילו שאתה דיברת בכלל... נועה- תקראי מה שכתבתי לך... זה כל כך נכון... היה די סבבה, אבל לא נראה לי שאני אבוא למפגש הבא, אם יהיה כזה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifחחחח......../images/Emo6.gif

שניכם הייתם נורא שקטים...

Bla©k ¢At

New member
חוויות../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

יצאתי מהבית בסביבות 8:30-9:00 ואז אני אמא יצאנו מהקיבוץ, לתפוס טרפ עד לג´וליס מג´וליס לקחנו מונית לת"א, אבל ירדנו ברחובות ועלינו על רכבת קומותיים(ש
ה
). הגענו לעזריאלי, ומזה הייתי לחוצה. מרוב לחץ התבלבלתי והלכתי לברוגר ראנץ´*
* התקשרתי לנגה, מרוב לחץ, ואז עליתי לברוגר קינג. נפגשו וכו´. עלינו לקומה, לחכות לרומי, מצאנו את רומי, ועלינו לגג שמה עשיתי ת´חידון(מסכימים לפרסם
) וכל השאר, לא זוכרת
ושתדעו- המנהל היקר שלנו הוא לוזר
הוא שיחק במשחק הזה שצריך לתפוס את הנורה האדומה, וב5(נראה לי) משחקים, הוא לא הצליח באחד
ובמשחק הזה, בוב איט, הוא לא הצליח אפילו פעם אחד(אולי פעמיים שלוש
)

motib4

New member
אה- וכאילו שאת היית מצליחה!../images/Emo123.gif../images/Emo29.gif

Alexis14

New member
מה פתאום...../images/Emo113.gif

וגם אם כן- אתה היית כל הזמן בצד! ואני הייתי עם כולם-
לך!

נוגוש../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

קראתיייי
חחחחחחחח יא באמת? וכולם דווקא ידעו ישר מי אני
במפגגש הבא יהיה יותר טוב
היה ממש כיף עם מה ששיוש הביאה
שיוש´לה עם את קוראת תביאי את זה גם במפגש הבא
חחחחחח כן נועה יודעת באמת לשחק
בזה

Bla©k ¢At

New member
../images/Emo24.gif נועוש../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

את מעולה במשחק בופ איט
!|

היייייייי רק עכשיו חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מצחיקות יצאו התמונות
ואני באמת מצטערת שאיחרתי
ולא! זה לא היה "איחור אופנתי",פשוט התעקבנו בגלל אבא שלי ואז בגלל הרכבת דפוקה
(תשאלו את נועה-לה אני הסברתי...) חוץ מזה לפי מה שספרו לי כשהגעתי,אז כולם היו שקטים ובקושי דברו
אבלאחרי שאני באתי הכנסתי קצת חיים למפגגגגגגגש
ובאמת היה כייייייייף
זוכרים את האישה המסכנה שהייתה צריכה לצלם אותנו מאה פעם
חחח...רחמים עליה...

motib4

New member
פחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

האישה הזו קרעה אותי! היא הייתה רוסיה (נכון?) וכל אחד הביא לה את המצלמה שלו אחד אחרי השני, היא באה ומתרחקת, באה ומתרחקת. חחח... כבר הפחדתם אותה!
זה היה הקטע!

Alexis14

New member
כולם!../images/Emo113.gif

נועה- ישר זיהיתי אותך, לא יודעת למה... חחח... קראתי את מה שכולם כתבו לי (טוב, לא כולם, רק קארין, נועה, אלונה, רומי ומוטי...) ואתם חמודייייייייייים. רומי ואלונה- בנות כמה אתן? חחח... הסתכלתי על התמונות בפורום ואמא שלי עמדה מאחורי וראתה ואני כזה מתחילה להסביר לה מי זה כל אחד... חחח... וסיפרתי לה על הרוסייה שצילמה אותנו... חחח....

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo99.gif איזה כיף היה לכם../images/Emo70.gif

דאיייי וכולכם כל כךךך יאפים-יאפות.......
מוטי, יש תמונה אחת שלך.... שפשוט צועקת "גאד.. אני לא רוצה להיות פה!" פחחחחחח יואווו למפגש הבא אין סיכוי שאני לא באה
ראו הוזהרתם

למעלה