שרשור
....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifשרשור ../images/Emo32.gif....

אין בדף הזה שרשור
אז החלטתי לפתוח אחד

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifיום מדכא../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

היום הזה כ"כ מדכא
קרה לי משו מעצבן שאני לא אספר עליו...
וגם הלכתי עם אמא שלי לעזריאלי (שופינג) ונכנסו לגריפ ומדדתי איזה 4 או 5 ג´ינסים ולא קניתי אף אחד מהם
ואז נכנסו לNo Name ומדדתי איזה ג´ינס כזה יפה והוא לא ישב עלי טוב
אח"כ הלכנו לפוקס וחיפשתי את הז´קט המהמם שרציתי לקנות והוא לא היה שם
אחרי זה הלכנו להפנינג כדי להחליף מתנה שקיבלתי לחנוכה והחלפנו ב- Bop-It extreme 2 וזה עלה איזה 200 ש"ח והמתנה עלתה רק איזה 35 ש"ח ועד עכשיו יושב לי על המצפון שאמא שלי שילמה כ"כ הרבה על משחק שלא אכפת לי שיהיה לי אותו עד כדי כך...
ואח"כ חברה של אמא שלי הביאה לי מתנה לחנוכה- DvD של הופעה של כריסטינה אגילרה ואני בכלל לא אוהבת אותה ואי אפשר להחליף
אוף זה יום כ"כ מדכא

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

...ולא קניתי מלא דברים שרציתי לקנות
ומחר נגמר החופש

shelly cool

New member
לא נורא קארינוש...

לי לא היה הרבה מזל אבל... רציתי נורא נעליים אבל לא מצאתי אותם
היינו בחנות"חן" וראיתי מעיל מ-ה-מ-ם-
אמא שלי גם חשבה ככה וקנתה לי אותו
אח"כ נסענו למרכז אריאל ושם בדקנו בעוד חנות אבל לא היהנעליים כמו שרציתי אבל...החלק הטוב... היה לי את כל הכסף מחנוכה אז במקום הנעליים קניתי לעצמי פוף קטן(כבר יש לי אבל לאנורא),כזה כמו פח אבל רך עם נוצות כאלה מסביב בצבע סגול ווווו אני מאושרת
אל תדאגי קארינוש... יהיה פסדר...

cartasf

New member
מחר לא נגמר החופש!!!

הוא נגמר ביום ראשון(ביום ראשון לומדים!)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאוי אסף אסף אסף

נו באמת... ההיגיון שיש לאנשים... מחר היום האחרון של החופש - יום שישי. ביום שבת לא לומדים ככה שזה לא חופש - זה סתם יום שלא לומדים בו, ויום ראשון כבר חוזרים ללמוד ולכן אמרת שמחר נגמר החופש
גוט איט

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif*אמרת=אמרתי

cartasf

New member
רק לידיעתך!

היום חנוכה מתקיים גם ביום שבת(השנה)!!!

Danna P

New member
שרשור ../images/Emo32.gif - עיתוי מוצלח קארינו´ש!

היי כולם! זאת אני הדס (דסדוּס), אני נמצאת אצל דנה עכשיו (בנתניה). מחר אני ודנה נהיה בת"א בבוקר ובשעה 13:00 בערך אנחנו ניפגשות עם דינה בהיכל התרבות אם בא לעוד מישהו להיפגש איתנו אז אתם מוזמנים! אבל קחו בחשבון שהפגישה לא תהיה ארוכה מאוד כי בשעה 14:15 דנה ואני נכנסות למחזמר של קטנטנות. אז אני מקווה שמישהו יגיע וככה אני אוכל לראות עוד כל מיני חברים חמודים מהפורום!!! צ´אוווווווווווווווווווווו מווווווואה! הדס (דסדוּס)

N1R

New member
לאלונע אהבתי את החתימה החדשה שלך../images/Emo70.gif

קארינוש בייבי!../images/Emo85.gif

סורי שלו הייתי פה לאודד ואתך אתמול כבר הלכתי לי אבל היום במאת כבר יום חדש
ואני מקווה שעכשיו יותר שמח
ותכרי בובה- שכל דבר קורא לטובה
אי
יו חולה עליךךךך

שרשור ../images/Emo32.gif בזמן מושלם קארין ../images/Emo7.gif

היה לי חופש חצי חצי.
ביום שבת היה לאבא שלי יומהולדת והפסדתי את המסיבה הכי הכי גדולה שהייתה לנו עד עכשיו
ביום ראשון קניתי עם אימא שלי בגדים מ-ה-מ-מ-י-ם-
וגם ישנתי אצל אלינור (ברביlove את התאומות) נהננו חבל"ז
ביום שני נשארתי אצל אלינור עד 19:00 בערך ואז יברה אחרת שלי ישנה אצלי...
ביום שלישי קניתי 4 סריגים פצצתיים
שאין אין עליהם
ביום רביעי הייתה איזה מסיבה של חברים של ההורים שלי והיה משעמם בטירוף ונורא נעלבתי מההורים שלי שלא נותנים לי לצאת בשעות מאוחרות כמו הבנות של החברים שלי
נ
ביום חמישי התעוררתי מאוחר (בפעם הראשונה בחופש
) ויצאתי לבאולינג והיה ס22ה ומה זה נהינתי
הלכתי להצגה של קטנטנות והיה מה זה ס22ב עד שנדיה וסבסטיאן עלו לבמה. טסתי בכל המהירות הכי קרוב שיכולתי אבל שכחתי מצלמה והייתי ממש ממש ממש קרובה
כשנגמרה ההצגה חיכינו (אני ואחותי) עד שכולם ייצאו ורצינו להגיע אל מחורי הקלעים ולא יכולנו. אחותי החליטה שהיא תמצא את נדיה וסבסטיאן ונעלמה לי
והיא פגשה אותם ואני לא
אבל אמא שלי קנתה לי בגדים בקסטרו... ויש לי מסיבת פיג´מות היום. הבעיה היא שאני נשארת עד 2. אבא שלי משום מה טוען... שאני מבוגרת מדי למסיבות פיג´מות מעורבות! לכו תבינו... חופש חצי חצי הייתי מצפה לקצת יותר... נ.ב. תכינו את הממחטות החופש הבא הוא פורים ב- 17 למרץ
5 חודשים
לפחות יש את ה- 28.01.03, יום הבחירות.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifעדי...../images/Emo26.gif

קוראים לזה נזם וזה לא אמיתי...
זה סתם
אבל לא משנה... ד"א- למה לא באת למפגש

למעלה